| Flaviucu a întrebat:

Salut,
Pot sa spun de la bun inceput ca acest site de socializare www.tpu.ro este primul si singurul site pe care l-am intalnit cu asemenea oameni, asemenea intrebari, raspunsuri, probleme. Sunt utilizatorul acestui site din data de 24 Iulie, de un timp am realizat ca acest site m-a facut mult mai matur si mi-a dat ocazia sa gandesc altfel. Am tras aceasta concluzie pentru ca pana sa vad problemele cu care se infrunta alti oameni, nestiuturile lor, cu intrbearile lor logice care te fac sa gandesti, credeam ca sunt singurul care nu stie unele lucruri in vita si singurul cu atatea probleme la calculator, viata, masina, scoala etc. Pe voi, ceilalti utilizatori v-a ajutat cu ceva acest site? Ati invatat ceva de la el in timp ce tu citeai o intrebare la care nu stiai raspunsul si dupa vedeai un raspuns ordonat si bun? Sau sunt singurul care viseaza la asa ceva? Respect fondatorii acestui site si pe toti utilizatorii acestuia.

5 răspunsuri:
| IepureleCuLopată a răspuns:

Și eu am învățat multe, am mai avut un cont, dar care l-am uitat, dar am învățat cel mai mult că orice problemă cât de grea r fi are o rezolvare.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
as fi ipocrita daca nu as recunoaste ca am invatat multe de pe acest site, chiar daca "invataturile" veneau din partea celor mai mici decat mine..ca si tine, respect acest site si pe cei care au avut initiativa si au gandit-o la timp.
Jos palaria pentru dl Tenitahappy
am cont din 2009, dar am somat un an de zile, din 2010, am inceput sa ineteractionez cu utilizatorii TPU, si uite asa am ajuns sa am vechime pe site, sa invat cate ceva, dar trebuie sa recunosc ca ma m-am si amuzat chiar foarte tare la intrebarile celor micutihee hee suntem aici sa dam dar si sa primim ajutor/sfat etc.
O zi frumoasa si calduroasa sa ai alaturi de cei dragihappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Frumoasă remarcă.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, acest wickedanswers al Romaniei.
Sau era wiki?!?
Nu conteaza, tot plic primim de la conducere.

| unknownn a răspuns:

Eu unul am cont din iunie 2010, intru zilnic si nu am invatat mare lucru.