Iti faci cont cu o adresa de mail si o parola. Activezi contul de pe mail si si gata.
Accesezi site-ul de pe orice browser (Mozilla, Chrome, Opera) si intri in marea familie TPU!
Mai bine intri cu adblock browser astfel evitati reclamele enervante https://adblock-browser.en.uptodown.com/android
TPU nu necesita descarcare, doar sa-ti faci un cont.
Pentru a te lamuri cu activitatea pe TPU te sfatuiesc sa citesti raspunsurile la Intrebari frecvente.
Nu exista aplicatie TPU, doar site web care poate fi accesat de pe orice device cu broswer de internet.
In schimb este o idee buna sa se faca o aplicatie de TPU pentru Android / iOS. Asa am primi notificari pe telefon si am putea naviga mult mai usor de pe aplicatie. Poate prin aplicatia aceea vom avea noi optiuni
Ai putea sa trimiti sugestia ta prin mail sau prin formularul lor de contact la administratorii TPU.
Ar fi o idee buna daca ar exista programatori sa se ocupe de aplicatie. Iar daca nu exista, ar trebui sa se caute, sunt sigur ca din tot site'ul, sunt ceva programatori buni care ar putea ajuta
Eu am intrat pe safari si am intrat pe TPU si am dat adauga ecran principal si acum am o iconita pe ecran si apas pe ea si intru pe TPU dar e bine si asa e un fel de scurtatura
Nu e nevoie sa descarci nimic. Cauti pe google "TPU" si gata
dupa ce te loghezi esti liber sa dai raspunsuri si sa pui intrebari
Adica acelasi lucru e valabil si pe desktop si pe telefon/tableta
LisaJulie întreabă: