| D3motival a întrebat:

sunt nou aici deci cine imi poate spune cum sa dau funda primul raspuns are funda!

Răspuns Câştigător
| AndreeaSof a răspuns:

In dreptul raspunsului meu ai cateva optiuni printre care si "Funda" happy

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#16

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Primul răspuns are funda? Frumos din partea ta că ne "ameninți"!
În dreptul fiecărui răspuns este o fundă gri, dai clic pe ea, apoi pe ok și funda se schimbă în portocaliu.
Se premiază un singur răspuns/întrebare, are o valoare de 100 puncte, este semnul de mulțumire al întrebătorului.
Succes și bine ai venit printre noi.
Pa, pa.

| EmaS a răspuns:

Funda este un gest prin care multumesti celui care a rupt din timpul sau ca sa iti vina in ajutor.In dreptul raspunsului pe care il consideri cel mai bun, se afla o fundita.Dai click pe ea si asa ai premiat pe cel care te-a ajutat.Ca sa primesti fundita trebuie sa te straduiesti sa dai raspunsuri de calitate.Pentru fiecare raspuns castigator primesti din partea TPU 100 de puncte. Succes!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna si bun venit pe sitehappy
fundita se da doar atunci cand tu pui o intrebare pe site, si se da raspunsului celui mai bun considerat de tine.
in dreptul fiecarui raspuns apare o fundita, cand vrei sa declari raspunsul castigator, dai click pe acea fundita...
fundita e un "Multumesc" si un respect pentru cel care a contribuit la solutionarea intrabarii tale+ ca fundita valoreaza 100 puncte
fundita se da, dar se si castiga atunci cand un raspuns de al tau e pe placul cuiva si te declara castigator acordandu-ti fundita.
datorita acestor fundite, acumulezi puncte, pentru ca o funda=100 puncte, multe fundite, multe puncte, datorita lor, creste punctajul tau si asa cresti in clasament...
O seara frumoasa sa aihappy

| LiliJB a răspuns:

Salut!
Pentru a da funda trebuie sa faci astfel:
1)alege intrebarea si dai clik pe ea
2)langa fiecare raspuns este o fundita.
3)dai clik pe ea
Sper ca am putut sa te ajut.O seara buna!