Gata! Poti sa-i dai funda Alexandrei, ca uite ce raspuns amplu si documentat ti-a dat la gogeamite intrebarea!
Too long, didn't read it all.Treaba asta despre Cacarau mi se pare ca sfideaza limitele penibilului.Care e sursa de informatii penibilului francofon Banciu, ce-a folosit-o spre ponegrirea nobilului nume al minunatului presedinte interimar, ce va scoate tara din mocirla si o va duce pe culmile gloriei?
Pe bune, care e sursa lui?
Habar n-am, am dat si eu pe hotnews de comentarii cu Antonovici Visarionovici etc, si dupa ce m-am stricat de ras mi-am insusit porecla...
Da, sa stii ca ai dreptate! De ala chiar uitasem... ce drequ' parola aveam oare la mail?!
Habar n-am despre ce si cu cine vorbesti...
Le-ai amestecat de le-ai zapacit
Prima intrebare a pus-o klepto, parca, iar a doua habar n-am cine a pus-o, imi recunosc doar raspunsul. era dat de mine la concursul Pizdjin, si mi-au sters-o nemernicii! (dar am mai dat apoi de ciuda alt raspuns, votat castigator, parca)...
inca mai are banditul ala contul activ?
Nu, nu sunt eu, ba chiar aveam si un raspuns acolo, dar cand mi-a sters contul doamna Cristina (Sarut mana doamna, ati facut treaba buna!) a disparut...
Nu, pe bune, eu nu tin niciodata mai mult de 1 cont activ, restul le sterg complet. De fapt nu le-as sterge, dar mi-e lene sa stau sa imi sterg singur lunar mii de raspunsuri naspa si compromitatoare...
Apropo, vezi ca e un ponei blond, cu TZaTZe, ce face zilele astea spagaturi africane de pe fostul meu nume... nici ala nu-s eu!
Ăsta-mi aduce mai degrabă a Aero.
Salut,mai inintei vad ca ai un ditai pomelnicul aici, da un cont se pate reactiva, mie imi place si numele care il ai acum cel cu pensia, dar si astea ButonasulRozAlAlexandrei, Turistul Virtual, acum ramana ca tu sa hotarasti ce reinvii
ps:eu nu te voi demite
N-am uitat, dar mi-e nitica rusine sa amintesc de numele ala, eu cu Doamna Cristina am devenit, daca nu prieteni, macar complici in a sapa-o pe Doamna Alexandra, ha, ha, ha.
Imi iau eu numele de Poneiul Troian. Uite chiar dupa ce termin sa-ti scriu tie. Pa!
Alexandra.TPU, nu-i frumos sa minti publicul larg. Cita vreme postarile se afla pe site, contul poate fi recuperat. Bașca si backup-ul ala smecher... prietenii stiu de ce
P.S. Apropo, nu mi-ai zis daca voi tineti un log privitor la raportarile aiurea, stergerile postarilor in mod abuziv si mutarii intrebarilor facute doar de dragul unora de a șicana.
Nu, conturile nu pot fi recuperate dupa ce au fost sterse.
Da, tinem un log al raportarilor nejustificate, intrebarilor repostate si a intrebarilor pe care noi le-am mutat din nou la categoriile potrivite.
Alexandra - TPU
1. Aham
2. Si in cazul asta, ii mustrati si voi pe astia care se tin de șicane cu mutarile, sau sterg aiurea postarile? Eu unul am vazut o gramada de discutii pe subiectele astea (nu dau exemple si link-uri, pentru ca n-am "facut dosare")
Dintre toti, Arthurica e singura fost experta care (pe buna dreptate) a platit cu degradarea pentru ca a intrecut masura. Singura solutie viabila, este ca toti cei care fac abuzuri sa fie degradati din nou la rangul de simpli useri. In felul asta or sa vada toti ca luati in serios problema si expertii sau userii anului, vor fi descurajati sa mai faca abuzuri.
Arthur e o ea, nu un el?
Vad ca mi-a disparut foarte prompt raspunsul. Deci explicam ca la inceput se dadea gagica si dupa cca un an a inceput sa se dea mascul. Schimbarea asta insa nu i-a adaugat nici minte, nici onoare.
Lasa mai omul sa faca ce vrea, ca de-aia inotam toti in virtual sub ascunderea anonimatului...
Eu am cunoscut useri care isi dadeau numele si poza pe bune, dar tot plecati de-acasa erau, ha, ha.
Apropo, kronstadt e in concediu?
Concediu, sau... a suparat iar imparatia
Da, avem un sistem prin intermediul caruia ii contorizam si ii sanctionam pe cei care abuzeaza de raportari sau sugereaza numai categorii gresite pentru intrebari, de exemplu.
Desigur, in cazul unei situatii mai grave, retrogradam utilizatorii respectivi si le luam din drepturi, exact cum se intampla cu cei care injura pe chat si apoi isi pierd dreptul de a accesa shoutbox-ul.
Alexandra - TPU
Stiam ca ai fost si utilizator suspendat de lustra... si la avatar aveai un tricou.
Ala era butonasul roz dupa facelift, asa ca nu se pune! Nu era un user nou... mai stiti ceva de blondissima?
Atunci cand m-am inscris eu pe site, tu erai pe sfarsite cu contul ala. Am prins-o putin pe acea userita, nu o cunosc.
Tu pana la urma esti fata sau baiat, sa stiu cum te iau (cu bre, sau cu veverito)? Ca tricoul ala e cam plat pe piept, de la cat Diet Coke ai baut...
Am vazut ca la o intrebare a lui Plimbarici ai zis ca iti place Constanta. Suntem vecini?
Da, constanteanca, e de ajuns sa-mi spui Maui, daca nu vrei sa te strig tataie pe aici si nu se mai agata nici-o fata de tine
U win! Simteam eu ca nimic nu-i nou sub soare...