anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saru'mana TPU!
Stiu, e criza, intrebarile cu Baselu' sunt, bag de seama, binevenite pe TPU, asa ca in numele celulei de criza din diaspora, al caror delegat TPU m-am ales eu pe mine insumi s-o reprezint, ca sa nu mai zica CaCaRau ca "alegatorii romani cu domiciliul aiurea sa nu fie socotiti la cvorum, ca ei au scapat de jaful din tara asa ca sa zica merci", deci cum ziceam, ca sunt nervos pe teme politice si deci in afaza cu focusul obiectiv... bine, stati sa ma adun si s-o luam de la inceput:

Gata, m-am adunat! Deci am promis ca o sa fac campanie lui Baselul pana va linistiti cu intrebarile veninoase despre el, pentru ca TPU e site de intrebari, nu de dezbateri politice. Bag de seama ca nu va linistiti, dar eu oricum am obosit, pen'ca ma caracterizeaza un imens miserupism cerebral si nu pot sa termin o treaba cand ma apuc de ea, de frica filozofiilor de genul: "Si acum ca am terminat, ce naiba sa mai fac in continuare?"
Intre timp, m-a apucat frenezia rasfoind blogul TPU. Cica se da premiu o parta de Canon antebelic si o titulatura noua: aceea a Utilizatorului Lunii.
Sincer, aceasta titulatura simt ca ma reprezinta, si imi pare rau ca tocmai am convins o Cristina inlacrimata sa imi steraga ieri fostul cont, acela de Efemer ID. Era o platforma de campanie electorala buna, cu efemeridele alea idioate pe care nu le citea nimeni, cu poezii tandre catre fete deprimate, plus niste flori trimise spaga la redactie, deci eram ca si votat! Sau cel putin asa speram eu.
Intre timp ma bate gandul sa pun intrebarea evidenta, ce isi are sigur locul la aceasta rubrica (Totul despre TPU, in caz ca cineva face glume proaste cu mine, ca de obicei, si imi muta aiurea postarea, asta daca nu mi-o sterge direct!); deci as pune intrebarea:
Un cont TPU sters mai poate fi re-instalat?
Mie cam frica sa ziceti DA, mai ales ca aveam atatea intrebari si raspunsuri nasparlii pe conturile vechi, incat mi-ar fi si rusine sa mai dau ochii cu voi dupa aia (bine ca ne ascundem toti in spatele calculatoarelor si nu e cazul. ha, ha, ha)
Asa ca am alta intrebare:
La care din numele mele anterioare consacrate sa revin, dupa ce Baselu revine la postu-i oficial? (Sau chiar si mai inainte, daca promiteti ca nu va mai luati de el, ca noi astia din diaspora suntem cam radicali cu drepturile noastre constitutionale liber alese).
Deci: GresitaEintrebarea, Mr. Smith, Poneiul Troian, ButonasulRozAlAlexandrei, Turistul Virtual, Efemer ID, care din denumirile mele liber-schimbiste v-au enervat sau hormonizat mai tare? Ca promit ca mi-o aduc la loc, definitiv de data asta, si cu poza/ marca inregistrata aferenta.
PS. Ma scuzati ca imi fac campanie asa desantata, dar eu sunt un om grabit. In septembrie am concediu, ma duc la Greci, daca nu dau naibii faliment pana atunci, asa ca imi trebuie titulatura aia repede, luna asta, chiar si fara camera aia foto de care ar rade pana si copiii mei (ei au un Sony Tx roz-ciclam, mmm!). Recunosc cinstit la toata lumea ce nu ma cunoaste ca nu sunt bun nici de Senior pe Gerovital, nici de expert in banalitati, nici de User al anului, ca asta e o titulatura de fete si eu sunt baiat. dar Utilizatorul Lunii pe bune ca o merit! O merit, ce mai!
Dovada si textul acesta, si ramane cum am stabilit referitor la arborele vostru genealogic daca indrazniti sa-mi raportati intrebarea! Sa mi-o stearga Doamna Alexandra din proprie initiativa daca o lasa inima, dupa ursuletul cantator pe care i l-am trimis langa buchetul de flori, nu o lasati plizz sa dea vina pe voi cum ca sanchi, la cererea publicului postarea asta a fost sterasa ca obscena, ilegala si irelevanta...
Nu v-am furat eu pensia! Nu ma demiteti si pe mine, plizzz!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
37 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Gata! Poti sa-i dai funda Alexandrei, ca uite ce raspuns amplu si documentat ti-a dat la gogeamite intrebarea!

| TPU.ro a răspuns:

Un cont sters de pe TPU.ro nu mai poate fi reactivat.

Alexandra - TPU

| Flav a răspuns:

Basescu inca e suspendat iar tu vrei sa fii liber? Fii serios!

| Dumnezău a răspuns:

Too long, didn't read it all.Treaba asta despre Cacarau mi se pare ca sfideaza limitele penibilului.Care e sursa de informatii penibilului francofon Banciu, ce-a folosit-o spre ponegrirea nobilului nume al minunatului presedinte interimar, ce va scoate tara din mocirla si o va duce pe culmile gloriei?

Pe bune, care e sursa lui?

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Habar n-am, am dat si eu pe hotnews de comentarii cu Antonovici Visarionovici etc, si dupa ce m-am stricat de ras mi-am insusit porecla...

| anonim_4396 explică (pentru wdexwjmwd):

Da, sa stii ca ai dreptate! De ala chiar uitasem... ce drequ' parola aveam oare la mail?!

Habar n-am despre ce si cu cine vorbesti... sad

Le-ai amestecat de le-ai zapacit rolling on the floor rolling on the floor
Prima intrebare a pus-o klepto, parca, iar a doua habar n-am cine a pus-o, imi recunosc doar raspunsul. era dat de mine la concursul Pizdjin, si mi-au sters-o nemernicii! (dar am mai dat apoi de ciuda alt raspuns, votat castigator, parca)...

rolling on the floor rolling on the floor inca mai are banditul ala contul activ?
Nu, nu sunt eu, ba chiar aveam si un raspuns acolo, dar cand mi-a sters contul doamna Cristina (Sarut mana doamna, ati facut treaba buna!) a disparut...
Nu, pe bune, eu nu tin niciodata mai mult de 1 cont activ, restul le sterg complet. De fapt nu le-as sterge, dar mi-e lene sa stau sa imi sterg singur lunar mii de raspunsuri naspa si compromitatoare...
Apropo, vezi ca e un ponei blond, cu TZaTZe, ce face zilele astea spagaturi africane de pe fostul meu nume... nici ala nu-s eu!

Ăsta-mi aduce mai degrabă a Aero.

| Niiiicu a răspuns:

Salut,mai inintei vad ca ai un ditai pomelnicul aicirolling on the floor, da un cont se pate reactiva, mie imi place si numele care il ai acum cel cu pensia, dar si astea ButonasulRozAlAlexandrei, Turistul Virtual, acum ramana ca tu sa hotarasti ce reinvii
ps:eu nu te voi demitewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai uitat de CristinaCorporatrista.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

N-am uitat, dar mi-e nitica rusine sa amintesc de numele ala, eu cu Doamna Cristina am devenit, daca nu prieteni, macar complici in a sapa-o pe Doamna Alexandra, ha, ha, ha.

Imi iau eu numele de Poneiul Troian. Uite chiar dupa ce termin sa-ti scriu tie. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alexandra.TPU, nu-i frumos sa minti publicul larg. Cita vreme postarile se afla pe site, contul poate fi recuperat. Bașca si backup-ul ala smecher... prietenii stiu de ce big grin
P.S. Apropo, nu mi-ai zis daca voi tineti un log privitor la raportarile aiurea, stergerile postarilor in mod abuziv si mutarii intrebarilor facute doar de dragul unora de a șicana.

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, conturile nu pot fi recuperate dupa ce au fost sterse.
Da, tinem un log al raportarilor nejustificate, intrebarilor repostate si a intrebarilor pe care noi le-am mutat din nou la categoriile potrivite.

Alexandra - TPU

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

1. Ahamwinking
2. Si in cazul asta, ii mustrati si voi pe astia care se tin de șicane cu mutarile, sau sterg aiurea postarile? Eu unul am vazut o gramada de discutii pe subiectele astea (nu dau exemple si link-uri, pentru ca n-am "facut dosare") sad
Dintre toti, Arthurica e singura fost experta care (pe buna dreptate) a platit cu degradarea pentru ca a intrecut masura. Singura solutie viabila, este ca toti cei care fac abuzuri sa fie degradati din nou la rangul de simpli useri. In felul asta or sa vada toti ca luati in serios problema si expertii sau userii anului, vor fi descurajati sa mai faca abuzuri.

Arthur e o ea, nu un el?

Vad ca mi-a disparut foarte prompt raspunsul. Deci explicam ca la inceput se dadea gagica si dupa cca un an a inceput sa se dea mascul. Schimbarea asta insa nu i-a adaugat nici minte, nici onoare.

Lasa mai omul sa faca ce vrea, ca de-aia inotam toti in virtual sub ascunderea anonimatului...
Eu am cunoscut useri care isi dadeau numele si poza pe bune, dar tot plecati de-acasa erau, ha, ha.
Apropo, kronstadt e in concediu?

Concediu, sau... a suparat iar imparatia laughing

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, avem un sistem prin intermediul caruia ii contorizam si ii sanctionam pe cei care abuzeaza de raportari sau sugereaza numai categorii gresite pentru intrebari, de exemplu.
Desigur, in cazul unei situatii mai grave, retrogradam utilizatorii respectivi si le luam din drepturi, exact cum se intampla cu cei care injura pe chat si apoi isi pierd dreptul de a accesa shoutbox-ul.

Alexandra - TPU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiam ca ai fost si utilizator suspendat de lustra... si la avatar aveai un tricou.

Ala era butonasul roz dupa facelift, asa ca nu se pune! Nu era un user nou... mai stiti ceva de blondissima?

Atunci cand m-am inscris eu pe site, tu erai pe sfarsite cu contul ala. Am prins-o putin pe acea userita, nu o cunosc.

Tu pana la urma esti fata sau baiat, sa stiu cum te iau (cu bre, sau cu veverito)? Ca tricoul ala e cam plat pe piept, de la cat Diet Coke ai baut...
Am vazut ca la o intrebare a lui Plimbarici ai zis ca iti place Constanta. Suntem vecini?

Da, constanteanca, e de ajuns sa-mi spui Maui, daca nu vrei sa te strig tataie pe aici si nu se mai agata nici-o fata de tine laughing

rolling on the floor rolling on the floor
U win! Simteam eu ca nimic nu-i nou sub soare...