| FucktheSystem a întrebat:

SENZATIONAL EXCLUSIV INOPINANT SUPRINZATOR BREAKING NEWS 2013 MANELENOI!

Așa, acum că v-am atras atenția, pot pune întrebarea mea. Cine dorește o reuniune a userilor de pe TPU, în șoc și exclusivitate pentru prima dată în istoria siteului? *invităm și adminii, pe calea asta*. Undeva în București, băgăm niște bere sau un vin fiert, sau o cola pentru minori, dietetică pentru domnișoarele la regim, pungi de carton pentru timizi, toată suflarea e invitată, așteptăm propuneri de locație, perioadă (undeva în vacanța de iarnă, ne hotărâm noi), pentru detalii mă contactați pe privat, ne împrietenim pe facebook, mess, alea alea.
Nu decontăm transportul din alte orașe, dar puteți să mergeți cu ocazia * până nu o să ajungă ilegal, deci profitați de ocazie (dubel meaning, get it?)*

Ofertă limitată, nu ratați! Acum întrebarea:

Cui îi place ideea? Aveam doritori?

© O inițiativă FucktheSystem și -Everlina dacă nu veniți, mai multă bere pentru noi, bastards.

71 răspunsuri:
| JucărieLEGO a răspuns:

Cu Everlina voi avea o întâlnire mai privată...batting eyelashes

| FucktheSystem explică (pentru JucărieLEGO):

Cu mine nu vrei să te întâlnești? Im not that ugly sad

| JucărieLEGO a răspuns (pentru FucktheSystem):

Numai accidental, nu plănuit.

Sunt dezamăgită, acum că m-ai refuzat o să te stalkeresc, o să aflu unde stai și o să apar accidental la tine la ușă.

| JucărieLEGO a răspuns (pentru FucktheSystem):

Noroc că ai de trecut calea ferată mai întâi. O să-ți ia ceva de când se lucrează la noua gară.

Nu trebuia să spui de noua gară, deja mi-ai dat prea multe indicii, și deja am o vagă bănuială unde stai. Vechea gară arăta cam așa?
http://www.infocurteadearges.ro/wp-content/uploads/2011/01/gara-pitesti.jpg

Ajung repede în Tudor, 5-10 minute și mă găsești la ușă, cu sau fără lucrări. Ți-am zis că-s stalkeriță, nu trebuie să-mi dai niciun fel de informație dacă tot nu vrei să te scot la bere cu Everlina.
Și gara aia dacă o să fie gata în 10 ani, avem noroc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JucărieLEGO):

batting eyelashes mergem toti patru.
Sper ca nu am uitat sa numar. laughing

| Wøodenpints a răspuns:

Să-mi aduc sau nu baioneta?

| FucktheSystem explică (pentru anonim_4396):

Cine face cât doi? laughing

| contαbαndonαt a răspuns:

Maiii, tu te ti de legat prietenii mai multlaughing)). Desi trebuie sa recunosc, imi place curajul tautongue

| FucktheSystem explică (pentru contαbαndonαt):

Nu, sincer nu țin așa de mult, m-am întâlnit cu destui oameni de pe TPU, dar vorbeam cu Everlina să ne vedem și atunci ne-a venit ideea să mai chemăm lume, adică cât de rău poate să iasă?

| FucktheSystem explică (pentru Wøodenpints):

Maceta nu îți mai place?

| contαbαndonαt a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pfooai cate am ratat, numai eu nu m-am intalnit cu nimenisad.

Încă nu e prea tâziu, zic...

| Wøodenpints a răspuns (pentru FucktheSystem):

Se toci sad

Nu, sigur ca nu.Dar nu stiu cati iti vor lua in serios propunerea...

Nici nu mă interesează așa de mult, noi oricum ne vedem, tot mă deplasez până la București, și dacă nu mai vine nimeni, tot e bine, pierdea lor până la urmă.

| FucktheSystem explică (pentru Wøodenpints):

Ascute maceta și te aștept la întâlnire, te las să tai pe cine nu suporți big grin

| OnuOnulică a răspuns:

Super! laughing
Imi place cum gandesti si chiar mi-ar place sa il cunosc pe neluL si useri mari de pe site laughing

Daca vrei, ma ti la curent.Chiar era o tipa de pe site cu care stabilisem sa ne vedem candva, dar cu cat mai multi cu atat mai epiclaughing

Te țin, te țin, văd cine mai dorește și aranjăm de o ieșeală big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăăă, totuşi aş opta ca destinaţia să fie o pădure iar locul de odihnă - în cort. Ce, n-am idei ingenioase?sad

Ne păstrăm pentru la vară, totuși.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Maci betăr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai noi ne intalnim in fiecare zi, multi de pe acest forum, dar din pacate discutiile sunt numai injuraturile in trafic, inghesuiala din RATB, imbulzeala din metru... Deci noi oricum ne intalnim!

Dar e mai frumos să ne întâlnim într-un mediu mai pașnic, fără aglomerația/mirosul de transpirație din RATB sau călcatul în picioare de la metrou, unde mai și vorbești cu omul respectiv...și înjurăturile nu se pun la discuțiiwinking

Pe tine te scot special la un picnic, la vară, dacă tot nu îți place varianta de iarnă cu vin fiert și undeva la căldură, măcar afară cu bere rece, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Păi s-ar cam putea să refuz să asist dacă berea-i brună...