Sunt dezamăgită, acum că m-ai refuzat o să te stalkeresc, o să aflu unde stai și o să apar accidental la tine la ușă.
Noroc că ai de trecut calea ferată mai întâi. O să-ți ia ceva de când se lucrează la noua gară.
Nu trebuia să spui de noua gară, deja mi-ai dat prea multe indicii, și deja am o vagă bănuială unde stai. Vechea gară arăta cam așa?
http://www.infocurteadearges.ro/wp-content/uploads/2011/01/gara-pitesti.jpg
Noua arata cam asa:
http://3.bp.blogspot.com/......esti00.jpg
Ajung repede în Tudor, 5-10 minute și mă găsești la ușă, cu sau fără lucrări. Ți-am zis că-s stalkeriță, nu trebuie să-mi dai niciun fel de informație dacă tot nu vrei să te scot la bere cu Everlina.
Și gara aia dacă o să fie gata în 10 ani, avem noroc...
Maiii, tu te ti de legat prietenii mai mult)). Desi trebuie sa recunosc, imi place curajul tau
Nu, sincer nu țin așa de mult, m-am întâlnit cu destui oameni de pe TPU, dar vorbeam cu Everlina să ne vedem și atunci ne-a venit ideea să mai chemăm lume, adică cât de rău poate să iasă?
Pfooai cate am ratat, numai eu nu m-am intalnit cu nimeni.
Nu, sigur ca nu.Dar nu stiu cati iti vor lua in serios propunerea...
Nici nu mă interesează așa de mult, noi oricum ne vedem, tot mă deplasez până la București, și dacă nu mai vine nimeni, tot e bine, pierdea lor până la urmă.
Ascute maceta și te aștept la întâlnire, te las să tai pe cine nu suporți
Super!
Imi place cum gandesti si chiar mi-ar place sa il cunosc pe neluL si useri mari de pe site
Daca vrei, ma ti la curent.Chiar era o tipa de pe site cu care stabilisem sa ne vedem candva, dar cu cat mai multi cu atat mai epic
Te țin, te țin, văd cine mai dorește și aranjăm de o ieșeală
Dar e mai frumos să ne întâlnim într-un mediu mai pașnic, fără aglomerația/mirosul de transpirație din RATB sau călcatul în picioare de la metrou, unde mai și vorbești cu omul respectiv...și înjurăturile nu se pun la discuții
Pe tine te scot special la un picnic, la vară, dacă tot nu îți place varianta de iarnă cu vin fiert și undeva la căldură, măcar afară cu bere rece, nu?
Păi s-ar cam putea să refuz să asist dacă berea-i brună...
LisaJulie întreabă: