Nici eu nu sunt fana masina.
Si omul asta ^ strica tot farmecul. *crying softly*
Daca apar la adunarea asta, pre multi am sa popesc. Lasa-ma sa aflu cand si unde va avea loc "evenimentul".
Nu imi place ideea pentru ca pe site ma dau mare smecher iar in realitate sunt vai de capul meu. ok?
Noi te acceptăm așa cum ești, e ok. Facem și consiliere de grup, dacă vrei...
Sa inteleg ca tii neaparat sa cunosti useri personal?
Pot să trăiesc și fără, am zis și mai sus, marea parte din cei care mă interesau i-am cunoscut deja personal, dar cum tot am vorbit cu Everlina să ne vedem, am zis că ar fi interesant să mai facem niște invitații.
Waw,mare parte din cei care te interesau? Adica restul nu sunt interesanti? Cum asa?
Cu restul nu am avut suficiente interacțiuni ca să mă intereseze persoana lor. Uimitor nu, nu sunt așa de interesată de necunoscuți, iar dacă nu prezintă interes pentru mine nu înseamnă că nu sunt ei interesanți ca persoane, poate doar nu i-am remarcat, sau n-am avut ocazia să vorbesc cu ei mai mult, cine știe.
M-am întâlnit totuși cu oamenii cu care am ținut mai mult legătura, cu care am vorbit și în privat, aveam interese în comun, ideea cu întâlnirea e singura și probabil și ultima propunere de genul ăsta care o să o fac, oamenii pe aici nu mai sunt cum erau...
LisaJulie întreabă: