NOname
| NOname a întrebat:

Şi voi aţi setat zoom pentru TPU la 125%? Nu că e mult mai comod? Dispar chestii mai puţin relevante, care încurcă. (Recomand celor care încă n-au setat.)

38 răspunsuri:
| zuzyzuly a răspuns:

Nu stiam de trucul asta, am sa incerc!

| relian a răspuns:

Depinde ce screen ai. Daca te uiti pe telefon sau stiu si eu ce monitor laptop.Ai pus intrebarea asta la deruta sau vrei si tu sa fii campion? laughing

| NOname explică (pentru relian):

Da, îmi dau seama şi eu că depinde de monitor, dar mă refeream la dimensiunile standard unui laptop. Scuze de derută.

| faramatania a răspuns:

Eu îl am la 90%.Dar care chestii dispar la 125%, nu văd nicio diferență.

| NOname explică (pentru faramatania):

La 125% dispare toată partea din dreapta, bara aia cu de toate, rămânând strictul necesar: întrebări, răspunsuri... Astfel site-ul devine mai curăţel. Încearcă! happy

| faramatania a răspuns (pentru NOname):

Ok,mersi,am înțeles.happy

| NOname explică (pentru faramatania):

Cu drag.

| Fatamuntilor a răspuns:

Adica sa se mareasca scrisul?

| NOname explică (pentru Fatamuntilor):

Nu e vorba doar de scris, dar da, se măreşte şi scrisul (treaba asta poate fi reglată prin meniul browser-ului).

| Sn4k3 a răspuns:

Da, vezi numai intrebarea, da' parca e prea mare. Tot 100% mi se pare mai bine.

| NOname explică (pentru Sn4k3):

Ţine şi de obişnuinţă.

La vechiul TPU bara aia era în partea stângă, iar când s-a mutat în dreapta şi a devenit mai lungă şi aglomerată, a început să mă încurce, aşa că aproape imediat am scăpat de ea şi m-am gândit să împart plăcerea de a naviga fără ea şi cu alţii, că poate mai sunt doritori.

| Sn4k3 a răspuns (pentru NOname):

Adevarat, era mai frumos vechiul site, iar pentru cei deranjati de bara din dreapta e un sfat util. Eu m-am obisnuit cu ea, oricum nu o bagam in seama laughing.

| Deaad a răspuns:

Da,e adevarat ca dispar niste prostii, dar e prea aproape pentru mine.Ma dor ochii asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc, NOname,. acum sufar mai putin. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place noul design deloc, il preferam pe cel vechi, ma rog -asta fiind pe langa subiect.
Si da, e la 125% si la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cel puțin mi se pare mai ok pe 90%, nu sunt obișnuit să văd ditai scrisul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de monitor
Mie imi pare ok la 100%

| Iunix a răspuns:

Da, e mult mai bine acum, vezi doar întrebările și răspunsurile, fără reclame și altele.

| LinxCont a răspuns:

Eu il am pe 100%. ecranul e mare si ca sa dispara ceva ar trebui sa-l pun pe 200% (rezolutia ecranului e 1920x1080). O solutie e sa fac fereastra browserului mai mica si las zoomul la 100%, altfel mi se pare scrisul prea mare (ce-i drept nu e rau nici daca scrisul e mai mare).

| AshEldo a răspuns:

*oddly satisfying*

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

O folosesc 100 %! Şi folosesc şi extensie Adblock! Special pentru reclamele nedorite!

| NOname explică (pentru Florin_Chiba_1988):

Da, AdBlock-ul e tare bun la casa omului. big grin

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Cum ai ajuns de la trivia/amuzante aici? laughing

| floryn1993 a răspuns:

125% este ok asa

| Fumiko a răspuns:

Eu cred ca il am normal, la 100%

| NOname explică (pentru Fumiko):

Şi nu ai impresia că pagina ţi-e prea aglomerată?

| Fumiko a răspuns (pentru NOname):

Nup

| Ecaterina2016 a răspuns:

Eu accesez TPU doar de pe telefon și mi se pare ok. Când au schimbat interfață m-a disperat acest lucru câteva zile, m-am obișnuit.

| Mary012 a răspuns:

Nu am nevoie sa vada ai mei ce scrie pe site. Pentru ca eu stau in pat si trag biroul langa mine. Mai e si cocotat laptopu pe cooler laughing

| KNST a răspuns:

D'oh! Ceva de genul "ia sa vad cum ma urmeaza turma de adulatori". Drop it, NoName!

| Cliar a răspuns:

Eu il tin pe 100% si nu mi se pare deloc aglomerat, cu 125% e prea zoomed in

| Andrei2991 a răspuns:

Merge si cu 175% dar dureaza mai mult sa dai scroll pana jos. Dar sa stii ca ajuta foarte mult

| NOname explică (pentru Andrei2991):

Pentru monitorul meu 175% e deja prea mult. Dar dacă o să am vreodată unul gigantic, o să-ţi urmez sfatul. big grin

| ALOALO123 a răspuns:

Mesii de sfat!

| NOname explică (pentru ALOALO123):

Să-ţi fie de bine!

| BoDoGFX a răspuns:

Depinde de monitorul utilizatorilor.
Eu pe widescreen il pot folosii si la 140% zoom