Depinde ce screen ai. Daca te uiti pe telefon sau stiu si eu ce monitor laptop.Ai pus intrebarea asta la deruta sau vrei si tu sa fii campion?
La 125% dispare toată partea din dreapta, bara aia cu de toate, rămânând strictul necesar: întrebări, răspunsuri... Astfel site-ul devine mai curăţel. Încearcă!
Ok,mersi,am înțeles.
Cu drag.
Nu e vorba doar de scris, dar da, se măreşte şi scrisul (treaba asta poate fi reglată prin meniul browser-ului).
Da,e adevarat ca dispar niste prostii, dar e prea aproape pentru mine.Ma dor ochii asa.
Da, e mult mai bine acum, vezi doar întrebările și răspunsurile, fără reclame și altele.
Eu il am pe 100%. ecranul e mare si ca sa dispara ceva ar trebui sa-l pun pe 200% (rezolutia ecranului e 1920x1080). O solutie e sa fac fereastra browserului mai mica si las zoomul la 100%, altfel mi se pare scrisul prea mare (ce-i drept nu e rau nici daca scrisul e mai mare).
O folosesc 100 %! Şi folosesc şi extensie Adblock! Special pentru reclamele nedorite!
Da, AdBlock-ul e tare bun la casa omului.
Eu accesez TPU doar de pe telefon și mi se pare ok. Când au schimbat interfață m-a disperat acest lucru câteva zile, m-am obișnuit.
Nu am nevoie sa vada ai mei ce scrie pe site. Pentru ca eu stau in pat si trag biroul langa mine. Mai e si cocotat laptopu pe cooler
D'oh! Ceva de genul "ia sa vad cum ma urmeaza turma de adulatori". Drop it, NoName!
Merge si cu 175% dar dureaza mai mult sa dai scroll pana jos. Dar sa stii ca ajuta foarte mult
Pentru monitorul meu 175% e deja prea mult. Dar dacă o să am vreodată unul gigantic, o să-ţi urmez sfatul.
Depinde de monitorul utilizatorilor.
Eu pe widescreen il pot folosii si la 140% zoom
LisaJulie întreabă: