Depinde de monitorul utilizatorilor.
Eu pe widescreen il pot folosii si la 140% zoom
Da, e mult mai bine acum, vezi doar întrebările și răspunsurile, fără reclame și altele.
Eu il am pe 100%. ecranul e mare si ca sa dispara ceva ar trebui sa-l pun pe 200% (rezolutia ecranului e 1920x1080). O solutie e sa fac fereastra browserului mai mica si las zoomul la 100%, altfel mi se pare scrisul prea mare (ce-i drept nu e rau nici daca scrisul e mai mare).
Da,e adevarat ca dispar niste prostii, dar e prea aproape pentru mine.Ma dor ochii asa.
La 125% dispare toată partea din dreapta, bara aia cu de toate, rămânând strictul necesar: întrebări, răspunsuri... Astfel site-ul devine mai curăţel. Încearcă!
Nu am nevoie sa vada ai mei ce scrie pe site. Pentru ca eu stau in pat si trag biroul langa mine. Mai e si cocotat laptopu pe cooler
Nu e vorba doar de scris, dar da, se măreşte şi scrisul (treaba asta poate fi reglată prin meniul browser-ului).
Eu accesez TPU doar de pe telefon și mi se pare ok. Când au schimbat interfață m-a disperat acest lucru câteva zile, m-am obișnuit.
Depinde ce screen ai. Daca te uiti pe telefon sau stiu si eu ce monitor laptop.Ai pus intrebarea asta la deruta sau vrei si tu sa fii campion?
D'oh! Ceva de genul "ia sa vad cum ma urmeaza turma de adulatori". Drop it, NoName!
O folosesc 100 %! Şi folosesc şi extensie Adblock! Special pentru reclamele nedorite!
LisaJulie întreabă: