| GabiDumitrescu a întrebat:

Simple referinte la t0renti nu, copy-paste barbar da? Sint pur si simplu curios, pentru ca un mare utilizator al site-ului s-a simtit ofensat ca i-am atras atentia ca a dat pur si simplu copy-paste de pe Wikipedia fara sa mentioneze macar sursa si m-a blocat - asta nu e mare pierdere, dar vad foarte des cum sunt sterse intrebari si raspunsuri unde se fac doar referinte vagi la piraterie, fara linkuri sau altele. T0rentii, de exemplu - simple referinte de genul "gasesti pe t0rent" nu linkuri sau nume de site-uri macar. P.S. Cind am incercat sa public intrebarea prima oara mi s-a bagat pe git avertismentul absolut jenant "Postarea ta este in contradictie cu Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar din acest motiv nu poate fi publicata pe TPU.ro.

Multumim pentru intelegere,
Echipa TPU.ro"

8 răspunsuri:
| FonAfon a răspuns:

Nu prea înțeleg întrebarea. Dar nu este voie să se copieze articole asupra cărora nu ai niciun drept, fără să specifici sursa.

| GabiDumitrescu explică (pentru FonAfon):

Era o fraza intreaga, nu un articol cu totul. In rest nu poti sa scrii to-r-r-ent.

| FonAfon a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Știu că nu ai voie să scrii acest cuvânt pe TPU.

| GabiDumitrescu explică (pentru FonAfon):

Exact, dar nu ti se pare absolut stupid? E ca si cum nu ai avea voie sa scrii faina pentru ca uneori se refera la cocaina.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Salontanu e doar un utilizator vechi, nicidecum... "mare" pe site.

| GabiDumitrescu explică (pentru floresdemayo):

Si unii utilizatori vechi imbatrinesc pe site ca vinul, altii ca pestele. El se pare ca e din ultima categorie... tongue

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Salontanu e unul din marii ofticosi ai siteului. Nu suporta omul ala sa il corectezi nici in ruptul capului.

Cat despre robotelul TPU... nici mast. urbare nu iti da voie sa scrii. Atat au putu

| GabiDumitrescu explică (pentru suntserios):

Lol, nu? Dar macar la m4sturbare nu comenteaza ca e contrar legii nu-stiu-care (cred ca e vorba de aia cu drepturile de autor), ci ca e de categoria Dragoste si Sex (tot destul de stupid, daca ma intrebi).