| reik a întrebat:

Stie cineva ce se intampla de nu primesc confirmarea contului? E plecata echipa in concediu? De vreo doua saptamani tot astept e-mail-ul si nimic,ma simt ca fetele astea care intreaba de ce nu le vine menstruatia si credeti-ma ca acum le inteleg,e aiurea rau...
Iar daca nu mai functioneaza site-ul va rog sa imi spuneti,nu e nevoie sa ma menajati,pot trece peste asta, adica stiu ca voi suferi dar ma consider un om puternic, am trecut prin situatii mai grele.
Multumesc. Funda.
Asta daca mai merg si fundele ca n-am probat...

Răspuns Câştigător
| Rux2000 a răspuns:

Eu am vrut sa sterg intrebari si nu am primit niciodată confirmarea prin email. Încă astept

| reik explică (pentru Rux2000):

Da,se pare ca nu mai functioneaza chestia aia cu stersul intrebarilor...
In fine.
Ma gandeam sa te intreb despre presupusa sarcina de atunci, n-a fost nu?
Oricum imi place cum gandesti, legat de chestia aia cu avortul...
Am sa iti dau o fundita pentru asta, ca altceva n-am.

| Rux2000 a răspuns (pentru reik):

Mulțumesc frumos pentru apreciere. Nu, nu a fost sa fie. Într-un fel pot spune ca ma bucur, nu era momentul pe atunci.dar daca ar fi fost sa fiu însărcinată era bine venit?

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Schimbă adresa de e-mail.
Dacă ai făcut contul cu Yahoo, te sfătuiesc să o schimbi cu una de Gmail întrucât, probabil echipa TPU s-a cam jucat cu niste scripturi sau au implementat ceva metode noi de a trimite mailuri care nu mai "cooperează" cu Yahoo.
Am pățit și eu și odată schimbată adresa cu cea de Gmail, mailurile de la TPU au reînceput să apară.
Dacă ai creat contul cu adresa de Gmail, poate funcționează invers (este doar o presupunere; nu garantez că va funcționa).

| raMLesS a răspuns (pentru LPCTSTR):

Cum schimb adresa cu cea de e-mail?
Fac alta adresa sau cum? Mi-e asa o lene sa intru pe yt sa vad sad