Le este mai usor(cred ei)sa obtina niste raspunsuri aici decat sa caute sau sa isi bata capul cu o problema. Daca spun ca ofera o funda, deja noua ni se inroseste tastatura incercand sa le rezolvam problema.Care merita sunt de acord sa fie ajutati.Dar unii sunt penibili.Fie ea o tema sau altceva.Practic se numeste LENE.Vor ca altii sa munceasca pentru ei.
Ai uitat sa mentionezi de memorabilul "pls"/"please". ![]()
Funda? Urgent, ca am mare nevoie.
Just kidding.
Pff deja e un site plin de copii, care cred ca totul pica din copac asa ca vor sa pice mai repede.
Bună!
Mda, din păcate, ai dreptate!
Totuşi, noi ALEGEM la ce tip de întrebări răspundem :)
Eu personal NU răspund pentru că mi-ar da o fundă sau pentru că userul ar preciza "urgenţa" cu care doreşte să primească un răspuns!
"Urgenţa" şi necesitatea răspunsului le "STABILESC" eu :))
De asemenea, site-ul va fi şi RĂMÂNE un site de "COPILAŞI" deoarece, aşa se "doreşte" :(
Cât mai multe conturi, cât mai multe tâmpenii postate, etc. şi, uite-aşa, SCADE calitatea acestui site...
Spre exemplu, Regulamentul a rămas postat pe site DOAR orientativ, dar nimeni NU-l mai respectă ( nici măcar Adminele )!
Tot ca exemplu, la sutele/miile de teme postate pe site ( de aceşti copilaşi majoritari ), ABIA dacă vezi vreo 1-2 suspendări/săptămânal pe motivul postării de teme :
"1 în 25.02.14, 1 în 10.02.14, 1 în 29.01.14", etc. - SURSA :
http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Şi asta în timp ce sunt useri care au câte 2-8 postări cu teme în ACEEAŞI zi, postate la diverse categorii...
Deci, concluzia este evidentă :(
O zi frumoasă.
Alex765431 întreabă: