@Katya bine dar unii funcţionează în genul următor 'tu îmi faci patul dimineaţă, eu îţi dau fundă'( doar un exemplu). Sau pur şi simplu fratele mai mic se inspiră de la cel mai mare, vizualizându-i răspunsurile şi evident, votândule, în general cu inteligent.
Ce are de gând? Să-i acuze de conflict de interese?
Admin-ul sa-si bage mintile in cap! Sa puna ordine pe site, respectand chiar el regulamentul, pe care-l incalca in mod obscen. Umbla cu sperietoarea de ciori pe site, de parca el este tatal computerelor Site-ul asta s-a dus dracu', si nimeni nu-l mai poate intoarce la ceea ce a fost, fara sa schimbe RADICAL regulamentul si conditiile de inscriere. Daca sefii site-ului nu pedepsesc userul anului pentru incalacarea repetata a regulamentului si pentru abuz de functie (se pare ca cineva i-o trage sub coada, altfel nu-mi explic, cica faza cu rating-ul pica din start), atunci o sa fac si eu tot ce vreau pe TPU. Si o sa fac
Isi va da seama dupa "relatiile" dintre conturi.Conturile clona sunt facute,de obicei,pentru a face abuz de functie(acordarea raspunsurilor castigatoare si acordarea de voturi de folositor,amuzant si inteligent contului "inrudit").De asemenea,conturile facute in scopul de a spama,de a face abuz de functia de raportare si de voturi negative si pentru incalcarea regulilor,in general,vor fi suspendate, indiferent ca sunt, sau nu conturi clona. Daca un IP are 3 conturi,sa spunem,care nu au nici-o legatura intre ele si care nu incalca regulamentul din nici-un punct de vedere,nu este nici-o problema si, in concluzie, nu vor fi suspendate.Numai bine.
Paulla,pai faza cu imi faci patul,iti dau funda,este abuzul de raspunsuri castigatoare despre care vorbeam(mai ales daca este repetat). Deci suspendarea este necesara, chiar daca nu este vorba de un cont multiplu, deoarece se incalca regulamentul.In cazul in care voteaza cateva raspunsuri, nu este nici-o problema.Dar daca-i voteaza toate raspunsurile sau marea majoritate, iar este vorba despre abuz si iar este nevoie de suspendare.La urma urmei, daca tot lipsa de interes este deplina, isi pot spune unul altuia sa inceteze cu voturile sau cu declararea raspunsurilor castigatoare.