NOname
| NOname a întrebat:

Votezi răspunsurile celorlalţi pe TPU? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

Răspuns Câştigător
| DonAnonymius a răspuns:

Da,pentru că sunt unele răspunsuri inteligente care chiar merită punctate şi apreciate.Trebuie susţinute adevăratele valori.

94 răspunsuri:
NOname
| NOname explică:

Cu tine m-am lămurit, Poneiule. Preferi să tastezi, nu să (şi) dai un clic.
Dar cred că şi de la grevă ţi se trage, nu?

NOname
| NOname explică:

Gata, nu vă mai certaţi, vă rog eu mult.
Încercaţi să lămuriţi toate neînţelegerile în privat. E cel mai bine aşa.

NOname
| NOname explică:

Ce vă mai iubesc eu când sunteţi aşa mumoşi şi simpatici.

P.S. Merge un Pup în loc de Fundă? (că ăla normal ţine loc de 3)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu, pentru că nu doresc să intru în conflict cu ei.
No comment!
Pa, pa.

| NOname explică (pentru Legiuitoarea):

Legiuitoarea: "Nu, pentru că nu doresc să intru în conflict cu ei".

Nu orice vot ar putea să creeze şi conflicte. Dacă votezi, nu înseamnă că trebuie să votezi neapărat şi negativ sau la subiecte aprinse (gen "Religie", "Politică", etc.).

Dacă la o întrebare gen "Consideraţi că educaţia este importantă pentru viitorul unui copil?" votezi pozitiv răspunsurile care promovează educaţia (şi cu care bănuiesc că eşti şi tu de acord), nu văd cum ai putea să intri în conflict cu cineva din acest motiv şi cine ar putea să aibă ceva cu tine. Din contră. Doar ai susţine o idee Pozitivă cu un vot Pozitiv. Mi se pare de bun simţ şi foarte benefic, pentru că votul tău (sau lipsa lui) ar putea să influenţeze părerea/mentalitatea tineretului, nu crezi?

| Abandoned a răspuns (pentru NOname):

Eee, abureli si cu voturile, ex-stapana NOname! Tinerii destepti sunt destepti si n-au nevoie de voturi ca sa se convinga de inteligenta sau utilitatea evidentiata de un raspuns. Cei mai putin inzestrati cu ratiune vor vota oricum mereu abuziv si nu vor tine cont de ele. Eu nu votez! Dar de raportat, o fac cu mare placere! Mai ales ce-mi mai place sa mananc temele copiilor puturosi! Un deliciu! Dar nu fac fata singur! Sa ma mai ajutati si voi, ca vorba lui greece12, fac indigestie daca-s doar eu, de unul singur.
Inca ceva, cei mai multi de pe site tin cont de cantitatea de voturi, nu de la cine vin voturile! Asa ca Legy poate face ce stie ea mai bine! Nu o putem obliga sa voteze si ea...ca sa fie in randul altor useri de pe TPU. Stie ea ce face. E fata inteleapta.

| NOname explică (pentru Abandoned):

Aky-cel plin de energie şi pus pe ucis teme, dar eu nu tot de cantitate vorbeam? Cu cât un răspuns bun/pozitiv/constructiv are mai multe voturi pozitive, cu atât este luat mai în serios şi invers.
(Fiind câinele TPU-ului cred că ai obsevat demult acest lucru, dar mârâi acum la mine, pentru că nu te-a scos Cătălin la plimbare, nu?)
Aşa că aici nu e atât vorba de Legy (cu argumentul căreia n-am fost pe deplin de acord, pentru că un vot nu întotdeauna înseamnă conflict), cât de noi toţi. Putem să ne exprimăm părerea şi prin vot şi în acest fel să susţinem/evidenţiem ideile bune, care ar putea să ridice această societate din mocirla în care a ajuns, care ar putea să-i îndrume pe cei mici, să-i ajute să-şi formeze nişte pareri sănătoase, ferme, corecte, bune...

Dacă un răspuns gen "Cititul este un lucru benefic" ar strânge zeci-sute de "stupid" şi nici un "inteligent" doar pentru că unii dintre noi "n-au vrut să se implice în conflicte", sau preferă să spună în cuvinte că nu sunt de acord, sau fac greve, sau au propriile sale reguli/principii în care s-au încătuşat singuri şi care îi împiedică să voteze, mă întreb: Oare câţi n-ar începe să se îndoiască de beneficiul cititului? Şi sunt mii şi mii astfel de exemple.
Ca răul să triumfe, e suficient ca cei buni să nu facă nimic.

Înţelegi, Aky, sau nu-nţelegi?

Pai nu stiu... daca-mi dai vreun Scooby Snacks, poate... poate incerc sa inteleg.

Fie! Voi vota si eu!

| NOname explică (pentru Abandoned):

Înţeleaptă decizie, Aky. Pune-te pe treabă atunci!

greece12
| greece12 a răspuns:

De obicei nu le votez.
De ce?
UIT!happy

| Flav a răspuns:

Votez doar atunci cand mi se pare un raspuns folositor, amuzant sau inteligent, dupa caz. Mi se face greata cand vad cata parvenire mai sus. Au raspuns unii, cica le este sila de cei ce voteaza avatarul sau user-ul, dar ei procedeaza la fel. Se voteaza in bisericute, sunt subiective, impartasesc stupide atunci cand cineva au o parere contrarie de-a lor sau se afla intr-un duel verbal. Cat cinism.
A, mai sunt unii care voteaza pentru puncte. Unii care voteaza anumiti useri doar ca sa-i pupe in fund si asa mai departe. Si tot ei tipa. Asa e romanul, nimic nou sub soare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Te referi la mine? Comentariul seamana, sau poate doar mi se pare. Nu ma simt cu musca pe caciula si nici nu ma regasesc in cele spuse de tine, dar ma simt intr-un fel atacata deoarece am scris acele lucruri. Nu am spus eu nimic de vreun duel, ca nu-s de acord sa votez pe cineva cu stupid daca ma simt insultata sau acuzata pe nedrept. Ma refeream la cei care vad un anumit user si isi spun in gandul lor ''ia uite-l, e prietenul meu, mi-e lene sa ii citesc raspunsul dar ii dau inteligent ca ii fac un bine.'' sau ''imi plac culorile avatarului lui, nu ii citesc raspunsul dar il votez'' sau ''oh, nu imi place chestia de la avatarul lui sau numele sau, chiar daca are un raspuns complex si interesant il stupizez, ca mi-a facut greata''.

Crede-ma ca si eu mai dau stupid celor pe care ii apreciez sau invers, pentru ca simt ca e gresit ce au spus acolo.

''Unii care voteaza anumiti useri doar ca sa-i pupe in fund'' - si de unde am eu certitudinea ca X se uita in voturile acordate de mine? Si cu ce il ajuta alea, daca-s nesincere? Si ca sa ma pun in pielea unui jucator TPU: punctele oferite de voturi nici nu se simt.
Ah, si inca ceva: nu esti roman? Ah, si altceva: de ce raspunzi la majoritatea intrebarilor in scarba, de parca te-ar fi fortat cineva?

| Flav a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai simtit bine cu musca pe caciula, atat de bine, incat, daca nu raspundeai si nu te dezvinovateai intr-un roman, nu te mai cunostea lumea. Numai daca dau un printscreen rapid la voturile tale si-ale lui Starter, reliefa ceea ce am spus eu. Asta-i ca o paranteza. Mai mult, m-a mai amuzat in anumite conflicte de-ale tale, (alea, in care la fel iti sarea mustarul si-o faceai pe Sfanta) ca tot ziceai ca n-a sarit cu stupid-ul unul din gasca ta. Gasca?laughing Lol.
Nu raspund la majoritatea in scarba, sunt si unele la care raspund cum trebuie, alea care chiar necesita ajutor, nu intrebari populariste cu motto-ul: hai sa ne bagam in seama. Hai, continua, sa dezbatem, sa te explici, sa te justifici, sa stricam intrebarea aici si sa te pun la punct putin. Cum ti-am mai raspuns si-ntr-un privat, imi erai simpatica inainte, cand erai utila si nu te bagai in tot felul de conflicte datorate teribilismului, dand dovada doar de-o pustoaica mirosinita ce incearca sa parvina printre cei mari. Dar aici ti-a zis-o poneiul (congratulations!) in trecut pe undeva pe la un post.
DA, Sunt roman. Si forteaza-ma, ca mai pot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Daaa, de-aia nu mai pot eu, sa ma cunoasca lumea. Heh oh go on. Ce nu intelegi ca m-am simtit acuzata din nimic si de-asta am reactionat? Nu pentru popularitate, crezi ce vrei.
Mda, ce sa iti mai povestesc, te-ai uitat adineauri in voturile acordate de mine si ai vazut ca pe prima pagina predomina Starter, care nu stiu cine e dar ma uitasem prin raspunsurile lui adineauri, in lipsa de ocupatie. Daca vrei sa stii cum am dat de un raspuns de-al lui, ma uitam in intrebarile Marioarei, erau niste raspunsuri interesante pe acolo si nu aveam ce face, nici chef de raspuns. A fost doar o coincidenta, ce sa ii fac daca m-a votat? Ti se pare ca l-am votat inapoi ca multumire? Eh, habar nu aveam.

Scuze, nu stiu exact la ce conflict te referi, ca am mai avut. De fapt ba da, cred ca stiu, era la o intrebare legata de mine? Ah, aia e o chestie personala intre mine si acel user cu stupidul. Nu ma pune sa iti dau explicatii.
De ce razi? Nu eu ii spusesem asa inital, dar nu stiam cum sa o denumesc. Oricum, nu am uitat ca totul e virtual si ca nu stiu cine e in spatele monitorului, deeeeci...
Ok, inteleg cum raspunzi tu, e treaba ta si mersi de lamurire. Cat despre cum eram initial, ti-am zis si eu ca ai dreptate, m-am prostit si ca voi incerca sa revin la stilul de dinainte daca reusesc.

Nu m-am bagat in acele conflicte din teribilism ci pentru ca urasc cand vad ca o persoana e acuzata pe nedrept, pentru ca stiu cum e. Si da, am facut o greseala ca mai bine imi vedeam de treaba mea si discutam in privat impresiile mele legate de certuri cu persoana ce o sustineam, fara sa particip. Ma crezi ca as da timpul inapoi daca ar fi posibil? Nu vreau sa ma bag printre cei mari si in chestii pe care nu le inteleg, dar de data asta am inteles. Si printre altele, nu cred ca mi-ai citit gandurile si intentiile.
Ce sa zic si de Ponei', ca nu ma sufera, la fel ca pe altii, dar nu prea cred ca se gandeste la mine asa mult, ci la cum formuleaza raspunsul si de cine sa se mai ia ca sa aiba ce scrie. Poate gresesc, dar asa imi pare.

Ok, bine ca te mandresti. Si eu sunt romanca in ciuda bronzului, dar aia e partea a doua. Desi ziceai ceva pe acolo de romani, ca asa ne sta in fire si nu stiu ce, de-aia intrebasem. Daca mai poti, hai sa mutam conversatia/disputa in privat, sa nu zici ca stric intrebarea.

O seara frumoasa.

| Neimportant a răspuns:

Votez unele răspunsuri care cred că merită. Oricum, bună întrebare!

| Eღilia62 a răspuns:

Da,daca intru de pe PC mai votez,dar nu pe toate,doar pe cele care ies in evidenta si le consider mai bune(folositor,inteligent,amuzant) sau mai proaste(stupid,nefolositor), cele banale nu le votez.Iar cand intru de pe telefon nu pot vota, din pacate...

| Klepto a răspuns:

Mi-am incalcat regula cu "sa nu pun intrebari" deja, prefer sa raman virgin dpdv. al voturilor, dar daca promiti ca o sa fiu primul nefolositor/stupid din viata ta pe TPU, promit ca-mi incalc regula.

| NOname explică (pentru Klepto):

Klepto, sunt curioasă pe ce principii se bazează regula ta, pentru că fiecare e cu principiile sale, nu?
Mi-o satisfaci? Curiozitatea.

| Klepto a răspuns (pentru NOname):

Name not available in stores, Face not available in stores ca ai zis ca poza aia nu-i a ta si mi-ai stricat mie fantezia ca exista strumfi gri, asa cum ii zicea la strumfa feminina Smurfette, eu te numesc de azi Blondette, daca ar fi si blondissima pe aici, sigur ati incinge o batalie care este mai platinata, dar revenind, se pare ca Curiosity available in stores in satul lui Blondette.Sa-ti zic ce am realizat eu si-mi spune 100% din persoane.Eu zice ca dupa ce m-am desconsiderat prea mult timp si m-am facut prost, urat si gras, toata denigrarea aia mi-a intrat in sistem si acum nu ma mai respect deloc si-mi consider actiunile si parerile mele inutile, adica ma consider de 2 lei.
Eu le numesc pricipii/adevar/calitati/realism, ceilalti le numesc defecte/fixuri/desconsiderare/injosire/pesimism. Daca tot te gadila curiozitatea, indrazneste sa intrebi, ca pana la urma "Neintelegerea de Klepto" este o boala recunoscuta medical, este normal sa am leacul si sa doresc sa vindec lumea.

Te-am satisfacut? Curiozital.

Parţial, Klepto, doar parţial.

Dacă părerea ta (exprimată în voturi) nu contează, este inutilă, atunci de ce te mai chinui să răspunzi? Nu e tot o părere?

P.S. Apreciez autoironia. Dar sincer, ai cam exagerat cu ea în ultimul timp şi deja devine uşor iritantă. Uite, mi-am spus părerea şi nu neapărat pentru că ea ar conta, ar fi importantă, ci pentru că aşa am simţit nevoia. Cu voturile e cam la fel. Ajută-mă să înţeleg de ce în cazul tău nu.

Story of my life, satisfac, dar nu destul.
Deja is defect pe mai multe planuri(reale, astrale si imaginare), nu se poate sa fiu defect total si sa nu-mi spun o opinie chiar daca o consider de 2 lei.Parerea mea nu conteaza, dar parerea altora asupra parerilor mele conteaza mai mult decat parerea mea.Tu esti Blondette si eu is Klepto, fiecare cu nevoile sale, fiecare cu ale lui.Autoironia de care tu vorbesti eu ii spun adevar si n-am exagerat, este doar trademark-ul meu, eu rad pe seama asta, altii rad pe seama asta, sa radem cu totii macar. Daca ai ajuns sa spui ca ii iritanta, inseamna ca nu ai facut ce ti-am zis, te-am avertizat sa nu te uiti dupa raspunsurile mele ca o sa-ti schimbi parerea.Nu te chinuii sa ma intelegi, alti n-au reusit, nici eu n-am sa reusesc.
Credeam ca daca te lauzi faci impresie proasta, nu stiam ca daca spui adevarul despre tine se intampla acelasi lucru.Cine stie de ce functionez asa cum functionez, cine stie ce balarii am prin cap, ce pot spune, sunt mai special.

De lămurit, Klepto, tot nu m-ai lămurit până la capăt, dar e ok. M-am lămurit singură: Nici tu nu ştii exact de ce, dar preferi să nu votezi. E ok.

Cât despre impresii proaste şi bune, nu autoironia (în exces) e deranjantă, ci faptul că te repeţi cu ea prea des. Ştii cum e cu gluma repetată la nesfârşit? Îşi pierde din farmec şi în loc să placă, enervează.
În afară de treaba asta chiar n-am ce să-ţi reproşez. Eşti un Klepto-man pe cinste, cu un IQ cât doi la un loc şi cu simţul umorului cât patru. Deci...

P.S. Mă mir că Hombre încă n-a ajuns. Hombeeee...

Fie asa cum zici tu, numai sa nu faci riduri cand ridici spranceana si te intrebi "Ce a vrut sa spuna asta" si bataturi la degete ca pierzi timpul cu mine. Oricum oferta ramane valabila, imi tragi primul nefolositor si stupid din cariera ta de pe TPU si eu votez, doar sa nu mai fie lamurire ca de ce nu votez.Pana atunci te las cu intrebarea Klepto pentru cei care au doar cuvinte de lauda la adresa mea si ma tin cu dulcegarii de dau in diabet zaharat, "Cum este posibil sa vada altcineva asa ceva in mine, cand eu nu vad?" si mai ales ca nu ma cunosti, poate sunt maestru la googalit si caut pe net tot ceea ce zic.
Opresc aici off-topic/spam-ul meu.

| NoNameJunior a răspuns:

Da,le votez.
ca sa vada ce cred eu despre raspunsul lui.

| Dennys1521 a răspuns:

Votez cu da,daca: raspunsul chiar este ajutator, inteligent, bine format

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Tocmai l-am votat pe Ponei. Mai are rost sa spun de ce? laughing

| Dumnezău a răspuns:

Da,insa la mine e foarte simplu.

Imi place cum gandesti-iti iei F,A si I

Nu-mi place cum gandesti,ce muzica asculti,creierul tau,numele tau,avatarul tau,problemele si incercarile tale de combinatii sexuale,incercarile de vrajire a sexului opus,scrii agramat si lipsit de inteles-iei ce a mai ramas

Si consider ca chiar nu fac abuzuri, sunt suficiente animale idioate pe site, incat lista mea de NF/S sa fie deschisa oricand.

| Leocerba a răspuns:

Votez ca si cum as bate din palme,daca mi-a placut ceva. Votez ca si cum as trage palme,daca dau peste tampenii fara margini.N-am remuscari ca-s subiectiva, partinitoare, ca simpatizez si antipatizez.In fond,e gestul meu cat se poate de uman.
Fac toate astea pentru ca vreau sa ma exprim. Voturile fac parte din profilul meu.Ele, in sine, sunt niste raspunsuri.

| NOname explică (pentru Leocerba):

"...vreau sa ma exprim. Voturile fac parte din profilul meu. Ele, in sine, sunt niste raspunsuri".
Frumos spus... Perfect de acord.

Ştii, când te citesc mereu mă oftic că n-am şi nişte opţiuni de vot ca: "frumos", "extraordinar", "genial", "savuros", "sexy", "mega amuzant", "amuzant până la lacrimi", "amuzant de mi-am vărsat cafeaua pe tastatură", ş.a.m.d. Cele trei pe care le am la dispoziţie parcă-s prea puţine. Dar vedem, poate ne onorează Cătălin şi cu ceva voturi în plus.

Te îmbrăţişez cu drag, Leo. Să mai treci pe la mine.

| Leocerba a răspuns:

Si lipsa lor,la fel dar am o intrebare: n-ar fi logic ca acela care nu da in ruptul capului voturi, ca lipsa voturilor e un raspuns, sa nu dea nici funda aia de nuntas? ca funda este tot un fel de vot, dar mai maret.Macar daca e lipsa, sa fie lipsa pan` la capat! Asa as intelege demersul celui care se abtine.(noroc ca nu am timp sa-mi pun mintea cu toate intrebarile mele sucite)

| Abandoned a răspuns:

Cainii, pana si Seniori, n-au drept de vot! Noi latram in loc sa aruncam cu Nefolositori si Stupizi! Ham ham!

| Radioactive a răspuns:

Nu am mai intrat pe site de ceva timp, dar da, votez, adică votam. Până la urmă, de ce nu? Atunci când un răspuns mi se pare folositor mie sau altcuiva, imediat bifez.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! normal ca votez un raspuns atunci cand consider ca e inteligent, folositor si amuzant, apoi rar mi se intampla sa constat ca mai sunt si raspunsuri stupide, deci dam Cezarului ce e al lui.smug

| JeSa a răspuns:

Inainte de toate, vreau sa spun ca- stiu sa apreciez munca oamenilor din aceasta comunitate. Asadar, da, le votez.
Si, pe langa toate acestea, stiu sa le mai si discern raspunsurile - utile, de cele - inutile, acordandu-le calificativele de - inteligent; folositor; amuzant; nefolositor si/sau stupid.
Numai bine.

| Damasc a răspuns:

Votez,ca toata lumea bineinteles,de altfel este singuru' loc unde as vota cu placere laughing.De ce? Nu stiu cum sa zic.dar eu unu atunci cand primesc voturi sunt mai incantat de cat atunci cand primesc funda, deoarece la voturi vezi parerea mai multor persoane in legatura cu ce ai comentat, sa nu mai zic ca este si distractiv intr-o oarecare masura, iar unele raspunsuri cum bine a mai precizat cineva mai sus...chiar merita apreciate.Dar tu? Tu votezi?laughing

| BebeStrumf a răspuns:

Votez,pentru ca in unele raspunsuri ma regasesc,in sensul ca ce doream sa raspund eu,a raspuns colegul... poate mai bine! In rest,votez, pentru ca arat respect fata de parerile celorlalti plus si recunostinta prin funda, cand un raspuns m'a ajutathappy.

| itscloudyoutside a răspuns:

Da, pentru ca un raspuns care chiar s-a straduit cineva sa il dea, si i-a si fost de folos celui care a pus intrebarea merita sa fie apreciat.

| Analy a răspuns:

Da,le votez fiindca undele raspunsuri merita.

| evostyle7 a răspuns:

Da, si din pacate tot mai rar gasesc un comentariu pe care il nota cu "folositor" sau " inteligent".
Insa curiozitatea e daca la intrebarea asta se va vota vreun raspuns si de ce?
It`s like inception! :trollface:

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Nu,ca-s junioara stapana.Dar poti vota tu in locul meu.

| NOname explică (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Hai că eşti pe-aproape. Mai vreo 70 de raspusurile şi toate uşiţele îţi vor fi deschise.
Va ieşi o Seniorită frumoasă din tine, să ştii.winking

| CrimiNNaLBoy a răspuns:

Da uneori votez pentru ca uni au raspunsuri foarte inteleginte si folositoare mai ales pentru cel ce intreaba. Numai bine

| PredatoR a răspuns:

Votez... toate raspunsurile trebuie apreciate, un utilizator si-a facut tip sa te ajute la rezolvare unei probleme si trebuie apreciat gestul. Bine ca unii raspun doar sa se afle in treaba, asta e altceva.
@NOname intreb din simpla curiozitate, ce varsta ai?happy

| NOname explică (pentru PredatoR):

PredatoR, întreabă-mă în privat şi ai şanse să-ţi şi răspund.winking

| Bogdanux a răspuns:

Votez doar raspunsurile ce mi se par demne de calificativul respectiv, care ma informeaza, ma ajuta, ma amuza sau care ma fac sa-mi trag parul din cap.Bine bine, sunt si unele care ar merita vot EPIC sau ORIBIL.

Întrebări similare