Stirile T/A : - Pe T/A a inceput un razboi intre Crucified si cei care pun intrebari legate de intratul pe xat. - Rectificatorul si Ani28 s- au intors. - A inceput sezonu' Omului Subtîre...? (mai mult)
Moda pe 2014? http://www.youtube.com/watch?v=eCMPXjeTiEQ
Ombilicul, este cicatricea care rămâne după ruperea cordonului omblical al nou născutului. Intrebarea este : Adam,primul om, a avut ombilic? Puteti explica daca Da sau Nu.
Cati pitici moar in The Hobbit?
Deci, fara deci. Sa zicem ca afara- i sezonu' lu' Slenderman, sau lu' Omu' Subtare. Asa. Si, sa prepusunem ca e ora... 23, si tu nu dormi, stand cu nasu- n plapuma si cu usile (respectiv geamurile)...? (mai mult)
Având in vedere că....maneliștii ne conduc: http://i.imgur.com/uwWYP6D.jpg Salam tza, sau Parizer tza? Eu aleg șunca presată.
Hello, copii. Ce mai faceti voi?
- Buna, TPU! Recent mi-am facut acest cont (recent inseamna acum vreo 5 minute). - Ce va trece acum prin minte, dupa ce ati citit textul de mai sus (care de altfel e si adevarat)? Acord FUNDA!
De anul nou ii faci o farsa la telefon lui Smiley. Cum anume il pacalesti?
Salut tuturor! Cu totii il stim pe tipul cu "pentru ca automoblie", nu- i asa? Ei bine, de curand am realizat o animatie parodiata dupa interviul cu fanul Paul Walker. Intrebarea mea este urmatoarea: ...? (mai mult)
Care este numele vostru scris pe dos? Al meu este Ailed.
Smiley si Bartos te suna si te invita la un picnic la iarba verde, acum. Ce le zici?
Daca afara sunt 0 grade si maine va fi de doua ori mai frig, cate grade vor fi?
Oracol T/A : 1. Unde locuiesti? 2. Care este mancarea ta preferata? 3. Ce mana folosesti pentru scris? 4. Ce culoare are parul tau? 5. Ce culoare au ochii tai? 6. Ce lungime are parul tau? 7. ...? (mai mult)
"O ureche proaspăt făcută şi un vagin proaspăt făcut sunt extrem de asemănătoare, se gândea Tengo. Ambele păreau a fi îndreptate spre exterior, încercând să asculte ceva cu atenţie –...? (mai mult)
Bun... Azi, am intrat pentru prima data in nu stiu cat timp pe T/A si ce credeti ca am vazut? No, pai asta stiti si voi. Mai nou, au venit toti intelectualii care se dau mari destepti si fac categoria...? (mai mult)
Vă mai amintiţi? www.tpu.ro/trivia-amuzante/v-ar-place-sa-fiti-in-locul-lui-http-www-tpu-ro-informatii-utilitare-am-18-ani-si-am-diaree-tot-timpul-cum-ies-din-casa/
Intrebare: va vine sa credeti ce am putut sa gasesc pe wikipedia?:)) http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_exorcism Eu cred(desi cu greu), deoarece exista pagina
Hey cine stie plugusorul de la cronica carcotasilor spus la episodul 15, sezonul 28 ca eu nu-l gasesc...
Vreau o funda. Cine imi poate oferi una?
Am doar doua lucri de intrebat acum : "Care e diferenta, dintre ce/cine si ce/cine si de ce? ".
De ce uneori raţele se înţeleg cu câinii?
Am inteles ca s-au varsat lacrimi in lipsa MEA pe taramul TPU?
Unde pot gasi GUGLE Rromales? Am vazut pe multe site-uri ca a fost scos.O fi adevarat?
Cel mai vizionat video de pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
Ce farse de facut prietenilor stiti?
Probabil ati vazut si voi poza acea cu gandacul care se misca pe ecran (uneori si la utilizatorii TPU). Imi dati si mie un link de unde o pot lua? Am gasit o gluma extrem de buna dar am nevoie de...? (mai mult)
Pentru ca neaparat trebuie sa fie asortat din cap pana-n picioare de Revelion, Smiley te suna si te pune sa-l sfatuiesti daca sa-si ia un Samsung Galaxy S4 alb sau negru. Ce-i spui?
m-am saturat de faptul ca devenim mai singuratici, nepasatori..de ce se intampla treaba asta? cel mai definit raspuns are o fundita
Doreste cineva sa infiintam o trupa muzicala si una de dans?
am gasit un site... prizee.com si am jucat enovaa de cateva ori apoi am ramas fara jetoane intrebarile mele sunt: 1)Cum fac rost de jetoane? 2)Primesc la o anumita perioada de timp?
TPU, ce ati mai facut si care a fost cea mai urata intamplare?
Cât face 1+1? Da' 1+ una?
Smiley se lauda ca a castigat azi la Skol o masina. El te suna si iti spune asta. Ce ii spui?
Smiley si Bartos te invita la urmatorul lor show. Ce numar special alegi sa faci?
Hey, stiti niste bancuri scurte si amuzante? Dau funda la cel/cele mai bune.
As vrea sa organizez un concurs,unde la baza sa aiba glume,bancuri, ghicitori.De exemplu cele cu Alinuta si Bula.Astept cat mai multe raspunsuri!
Daca va veni valul, ce credeti ca imi va lua?
Am o problema. Am cumparat un sandwich-maker full hd cu android 4.0 si nu reusesc sa ma conectez la wi-fi. Ce poate sa fie?
Haide pe http://xat.com/AlinHermafroditul.
Ce intamplari stranii ati mai avut?
Am vazut ca v-ati facut familii aici. Iar eu nu sunt ruda cu nimeni.
Care a fost cea mai tare faza care ti-a facut-o mama ta sau tatal tau?
Cheloo chiar nu va mai fi jurat la xfactor?
Care-i stanga, care-i dreapta?
Ce ati facut acum 3 minute? ( si 3 ore)
Ce ati primit de Craciun? Catelul meu a primit o vila,haine muuulte, mancare deluxe iar eu...o bombonica :|
Ghiciti care este numele pisicii mele!
Pleci la cantat de colinde cu Smiley si Bartos, dar ramai fara voce dupa prima ora. Cum dregi lucrurile cu telefonul tau cel destept?
Vrei sa fii sotia mea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RobocopBuisness întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Yurisa întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?