Https://scontent- fra3- 1.xx.fbcdn.net/hphotos- xat1/v/t1.0- 9/12144706_407851562753450_4297638175420600456_n.jpg?oh=f5d0624fe913e7c2f1078b6d54197bc7&oe=56CE8EC8 cartile de genul exista? Daca da, asa...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=1ZRb1we80kM ; 3
TPU! Doar eu am uneori senzatia ca daca pun o intrebare despre o problema care o am cu cineva, respectivul o sa vina pe TPU, o sa o vada si o sa ne impacam din cauza asta? =)) Ma gandesc...? (mai mult)
Nu am mai fost demult pe aici... A cam murit categoria fata de cum o stiam eu... Ce s-a intamplat? :(
Hei! Ce credeti ca e senzatia de deja vu? Va întreb pe voi pentru ca astept răspunsuri interesante
Fara cuvinte! :)) =)) 1. https://www.youtube.com/watch?v=xTzU5kIgNt0 2. https://www.youtube.com/watch?v=L2FFWL6tFuY Voi ce mai faceti?
1)Doar eu sunt nostalgic cand imi amintesc zilele de iarna cand alergam gol la - 15 grade si faceam oameni de zapada? http://i.imgur.com/zeDBAy7.jpg (om de zapada facut de mine) 2)Cum pot sa uit...? (mai mult)
Eu urasc minionii. cine e cu mine O FUNDA
Aloha dragi prieteni, cartofi si zei! Am un oracol pentru voi! So: 1. Cati ani ai? (de ce nu vine odata cineva sub 12 ani?!) 2. Ce ganduri ai pentru viitor? Ex: Cucerirea lumii, sa inventezi...? (mai mult)
De ce zboara strutul
Cu dedicatie pentru astia noi de la T/A, cine v-a dat voie sa veniti aici? Ia hai, acas' :)) Unde sunteti voi cei cunoscuti? Ati plecat? :(
Ce cadou i-ati da unei fete? Eu i-as da un Morcov si doua cepe. Voi?:))
Bună, TPU! Pt început, am o întrebare: un alergător îl depășește pe alergătorul care este pe locul 2. Pe ce loc ajunge?
Salut, cum se numeste acest peronaj? http://s1.postimg.org/ew9nsf1un/Roblox_Player_Beta_2015_10_15_22_52_37_60.png Scoate pe gura un laser albastru
Am patit- o si p- asta.....sunt in doliu prieteni dragi :(( Mi- a murit musca. Am crescut- o de mititica...de când era o larva...era cam scarboasa ce- i drept dar nu asta e ideea. Ideea e ca am crescut-...? (mai mult)
Astronautii nu se plictisesc?
Daca esti mort oare poti fi omorat? am vazut un film pe tema asta
Fă-ți o familie pe TPU. Completează asta cu useri :)) soț/soție: frate: soră: mamă: tată: bunic: bunică: unchi: mătușă: verișor: verișoară:
Mda pai am stat vreo 10 minute sa ma gandesc la o intrebare amuzanta dar nu mi- a venit niciuna asa ca uitati la ce m- am gandit pana acum: poate sa imi zica si mie cineva de ce sunt retardat? stie...? (mai mult)
Sunt singura persoana de pe-aici careia ii e lene sa vorbeasca?
De ce e lumea asa urata? De ce nu te lasa nimeni sa intri in bloc? Oare ce au de ascuns?
O salut, mi-a fost dor de voi dragilor vă dedic această mega - melodie : http://vocaroo.com/i/s0xivb0Ar5xb Voi ce mai faceţi? Eu mă joc metin :)).
Cum pot convinge emisiunea "Visuri la cheie" sa-mi faca si mie o casa?
Ca sa va inveselesc voi face un joc de fazan Prima litera cu care incepem este U
Dacă iubirea e oarbă de ce nu sunt orb?
Totul a inceput cand m- am inscris la cursurile de arta [...] Si ultima data cand m- am dus, trebuia sa exprim inspiratie, asa ca m- am prezentat nud (asa am vazut ca se exprima inspiratia intr- un ...? (mai mult)
Daca e ora 11 noaptea inseamna ce e ora de culcare sa ora de facut ce vrei tu?
De ce e lumea urata si nimeni nu te-ar primi inauntru in bloc? oare ii urat acolo?
Boys and girls of every age Wouldn't you like to see something strange? Come with us and you will see This, our town of Halloween This is Halloween, this is Halloween Pumpkins scream in the dead...? (mai mult)
Va plac ficateii cruzi pentru micutul dejun :)?
Ce cuvant din 5 litere incepe cu v si se termina cu r? Dau funda
E noapte şi mă plictisesc Aşa că oracol time: 1.Sunteţi mulţumiţi cu actualii colegi de clasa? 2.Sunteţi mulţumiţi de condiţiile pe care şcoala/liceul vi le ofera? 3. Dacă nu, ce aţi...? (mai mult)
Ceva idei pentru Halloween? Cat mai detaliate va rog. Sa nu includa chesti vulgare/obscene deoarece este un concurs scolar. Vreau detalii ce tin de vestimentatie, discurs (daca trebuie) si muzica (daca...? (mai mult)
Aloha dragi prieteni, cartofi si zei! Am un oracol pentru voi! So: 1. Cati ani ai? (de ce nu vine odata cineva sub 12 ani?!) 2. Ce ganduri ai pentru viitor? Ex: Cucerirea lumii, sa inventezi o noua...? (mai mult)
Ce ar trebui să spun?
Ca sa fie clar, nu m- am uitat prea mult la filme americane! Voi nu aveti in clasa grupul ala de 3 fete care sunt prietene si arata bine si au multi bani si sunt... populare? Eu da! Si daca ma gandesc...? (mai mult)
Ce faci atunci când vine un moment din viața ta?
Oracol (am văzut că se poartă pe aici) 1.Care este cel mai mare vis al vostru? 2.Ce hobby-uri aveţi? 3.Vă plac broaştele ţestoase? Sayonara!
Românii fac manelele sau manelele fac Românii?
Salutare. Vin si eu cu o intrebare ciudata. Caut o gluma, banc... ceva de genul: "gata nu mai rezist, trebuie sa iti spun, te iubesc in secret...ii spune un iepuras unui morcov". Ceva de genul e gluma,...? (mai mult)
Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare:„In blocul nostru exista 2 gemeni identici! Stim ca ei se numesc Florin si Sorin, si mai stim ca unul spune intotdeauna adevarul si ca celalalt minte intotdeauna.Care...? (mai mult)
Ma gandesc la cei/cele care se epileaza pe brate sau la femeile care isi iau mustata, oare atunci cand vor imbatrani cine va mai sta ii epileze? Cunosc pe unii, chiar si baieti care se fac cu bigul pe...? (mai mult)
Cum sa-mi resetez iPhone-ul?
DEMISIE FUNCTIA DE ADULT Subsemnatul, vă aduc la cunoştinţă demisia irevocabilă de a demisiona oficial din funcţia de ADULT pe care o deţin acum abuziv. După o analiză detaliată a situaţiei,...? (mai mult)
Ce mai faceti? De ce nu mi- a zis nimeni ca Madu are un geaman malefic? Si cine sunt astia noi. Trebuie sa va iau la introgatoriu pe voi astia noi. Daca nu sunteti potriviti va dau afara..In suturi....? (mai mult)
Era o melodie, dar nu imi amintesc cum se numea, tin minte doar versurile: Cu tractoru' si remorca, am fermecat Europa.
De ce prietenul meu cel mai bun e cel mai frumos si rau din oras? A) Pentru ca asa la facut mama lui. B) Pentru ca e prietenul meu. X) Cum sa-l dresez?
Ba carei cea mai mare tampenie facuta de voi legata de scoala eu in a 4-a sau a 5-a mi-am uitat ghiozdanu acasa si mi-am dat seama abia cand am intrat in clasa :)))))))))))))))))
Femeia: - Vrei sa plec? Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta. Femeia: - Ma iubesti? Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul! Femeia: - M- ai inselat vreodata? Barbatul: -...? (mai mult)
E ziua in care...para param para param Lenevesc ca o putoare. Azi nu s-au facut ore! Yeeee! Ce mai ziceti lume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
angel6lust întreabă:
Mariuslogitech întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!