TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
xXPsychO983
în 12 August 2015 | xXPsychO983 întreabă:

Hei! Deci, cine credeti ca are voce mai buna : https://www.youtube.com/watch?v=ivaL-VwLr60? Eu cred ca baiatul. :D

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2015 |

Hei creaturi evoluate numite oameni sau triviatisti maniaci (uuuu, a început h2o yeee!) asa, va dau sa completati ceva. Sunt___si am văzut cum____a ucis- o pe____dar nu stiam cine e. Apoi m- am dus____si...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
Croampa
în 12 August 2015 | Croampa întreabă:

De fiecare data cand cineva scrie: " BTW" eu vad in prima nano-secunda: " BMW" si ma gandesc ca astia au o problema cu masinile... :-? Am o problema cu masinile? :-?

22
Răspunde Raportează
Croampa
în 12 August 2015 | Croampa întreabă:

Pelicanii mananca oua de pelicani si dupa se considera canibali? :-?

14
Răspunde Raportează
syd2
în 12 August 2015 | syd2 întreabă:

Nu inteleg cat se poate sa mai am "nu ai notificari recente " deja ma enerveaza chestia asta.De ce nimeni nu are curajul sa puna o intrebare macar, ei bine eu pun acum. Dante prezinta : Cuplurile T/A-...? (mai mult)

72
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 12 August 2015 | RainmakerX întreabă:

✯Un fel de oracol Joe Dever- Lone Wolf.☠ Nu imi pasa ca nu aveti idee ce e ala...nici nu trebuie sa stiti ca sa raspundeti. Esti ultimul Lord Kai ramas in viata. (*nu imi pasa daca esti fata...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 12 August 2015 | VibeTrix întreabă:

Intrebari de logica 1. Dupa care lupta a murit Mihai Viteazul? 2. Pana unde intra un iepure in padure? 3. Cand avorteaza o closca? =)) 4. Cand e o gaina mai grea? 5. Care e principalul motiv ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 12 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

Salut. prieteni T / A. Dupa cum nu am ce face ma gindesc sa va propun: Ce vreti sa ma intrebati? Poate aveti niste intrebari care chiar v- a aprind curiozitatea. Le ascult si voi raspunde sincer...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
IgorNebunul
în 11 August 2015 | IgorNebunul întreabă:

Trei cuvinte despre viață? Urâtă, grea și ambițioasă.

6
Răspunde Raportează
TiberiuFasole
în 11 August 2015 | TiberiuFasole întreabă:

Cum am aparut eu pe trivia/amuzante: Ei bine, ma uitam la categorii, si in acea vreme, mai ales in acea zi, aveam niste chefuri enorm de mari de: ghicitori. Si vad trivia/amuzante. Intru si vad ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Amegadaisuki
în 11 August 2015 | Amegadaisuki întreabă:

Salutt, imi puteti spune si mie cate piceoare are un om normal?

19
Răspunde Raportează
Otto2014
în 11 August 2015 | Otto2014 întreabă:

Voi ce pozne ati facut cand erati mici? Incep eu: Am mers la ziua cuiva si m- am imbatat, am baut 2 pahare de bere, aveam 7 ani. 2.Am dansat cand eram la mort. 3.Eu cu un prieten am turnat cenusa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 August 2015 |

Ia mă. Pe Blitzu vad ca îl cunoasteti asa bine. Pe mine cat ma cunoasteti? Ia sa vad. 1. La ce număr mă gândesc acum? 2. Cum îl cheamă pe Tedi? 3. Cati ani am avut in 1999? 4. Ce crederi ca...? (mai mult)

46
Răspunde Raportează
syd2
în 11 August 2015 | syd2 întreabă:

Oracle. (desigur eu nu- s Blytz da o sa incerc macar sa fie interesant ) *De- ale mele * A. Intrebari 1. Cum reactionati cand vedeti o nedreptate? 2. Cat de des ajutati oamenii? 3.In ce tari ati mai...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Ionescu_Ion_1963
în 11 August 2015 | Ionescu_Ion_1963 întreabă:

Vi s-au rupt(plesnit) pantalonii vreodată?

18
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 11 August 2015 | RainmakerX întreabă:

✹Sunt curios...care dintre voi ma cunoaste mai bine? So... 1.Cati ani crezi ca am? 2.Care este melodia mea preferata? *Este una de la Linkin Park.* 3.Care este numele meu adevarat? 4.Care este una...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
Amegadaisuki
în 11 August 2015 | Amegadaisuki întreabă:

Cum recunosti un iepuras cu aripi?

34
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 11 August 2015 | RainmakerX întreabă:

♪ ♫ ♩ ♬Oracol cu Nightcore si chestii din anime- uri.♪ ♫ ♩ ♬ Atentie! ☠ Interzis copiilor sub 9 ani. Poate contine urme de hentai si melodii nightcore. Blitz, Kaden si Hyouka va...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 11 August 2015 | DenisIonut01 întreabă:

Am si eu nevoie de... Un BMW I8 cine se ofera sa imi daruiasca acest cadou? http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/i/i8/2014/showroom/

21
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 August 2015 |

Va provoc sa trimiteti mesaje amuzante la useri din restul satului si sa le postati aici.

16
Răspunde Raportează
al9264
în 11 August 2015 | al9264 întreabă:

Am visat ca foloseam o foarfeca pe post de carma in timp ce zburam deasupra mlastinii de la tara care nu exista si l- am enervat rau pe unul din echipa de fotbal CS Mioveni (liga a doua) care s- a imbarcat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CapraSexy
în 11 August 2015 | CapraSexy întreabă:

Vreti sa invatati ceva nou? "Un studiu efectuat recent a arătat că există o legătură între lungimea degetelor de la mâini şi pofta de sex, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Mai exact,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
raMLesS
în 11 August 2015 | raMLesS întreabă:

Vă invit la noul meu oracol. 1. Aveţi telefon? 2. Care este cel mai pervers user T/A? ( =]] ) 3. Vă uitaţi la desene animate? 4. Aveţi vreun animal de companie? 5. Care este cel mai drăguţ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
syd2
în 11 August 2015 | syd2 întreabă:

Care e cel mai fain user de la T/A? Eu zic ca Zombalaul :D e cel mai amuzant si mai fine dintret toti ^_^.

19
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 10 August 2015 | RainmakerX întreabă:

✪Hey T/A! Am promis de 2 zile un oracol cu magie deci...✪ ツ ♈ ♉ ♊ ♋ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♌ O sa fie un pic mai ciudat...ca atunci cand completezi o rubrica de la...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
CapraSexy
în 10 August 2015 | CapraSexy întreabă:

V- am lipsit? Cum nu stiti ma cine sunt? Cine- i ala care va enerva cu sangele si cu Satan? Exact, vecinul. Ma rog, ce- s cu oamenii aia care vin dimineata pe la 5- 6 si striga in megafon "PEPENI, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xXPsychO983
în 10 August 2015 | xXPsychO983 întreabă:

Oracol nr. 3 : Alegeti cate 1 melodie din fiecare intrebare : 1. https://www.youtube.com/watch?v=1TsVjvEkc4s vs. https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y? 2. https://www.youtube.com/watch?v=ExfkAL80Mf4...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2015 |

Ce e cu voi? V- ati apucat de invatat? Fraaate ce liniste e. Unde sunt întrebările prostesti sau amuzante, unde sunt răspunsurile penale sau ciudate. Ati baut fără mine si sunteti praf toti ă? Ce...? (mai mult)

45
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2015 |

Cand imi aud vocea intr- o inregistrare se aude cu totul diferit, si stiu de ce, dar de ce se aude asa naspa, paraca nu e potrivita pentru cum arat :)).Ne facem singuri o impresie proasta pentru ca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Croampa
în 10 August 2015 | Croampa întreabă:

Da- pai ca stirile: Croampa a inceput seria " Momentul ala cand..." si nimanui nu i- a placut asa ca a desfintat- o. Depress a disparut! Reporterii nostri ( Croampa si Croampa) o cauta cu disperare...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
ItsMeUncleDolanOrDolanDuk
în 10 August 2015 | ItsMeUncleDolanOrDolanDuk întreabă:

Vreau sa-i cumpar prietenei mele ceva mare si rosu de vreo 25 de cm cu baterii. Ce parere aveti?

12
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 10 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Deci guys ...stiti ce e ala un pokemon? Nu, bine, oricum nu conteaza daca ati vazut sau nu desenul/anime- ul ce naiba o fi fost. *eu am vazut toate sezoanele cand eram mai mic* Jocul este simplu. ...? (mai mult)

54
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 10 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

Lume, lume, lume, lume Lume LuMe LUME! PLictiseala, plictiseala, PlIcTiSeAlA, PLICTISEALA! Da- ti- mi pastile, da- ti, da- ti! da- ti- mi! Mor, mor, mor, MoR! Gata vreau la scoala. ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
syd2
în 10 August 2015 | syd2 întreabă:

Hei baieti ce mai faceti :)? Sunt foarte fericit azi, voi cum mai stati? Recomandati-mi niste melodii faine va rog, nu dubstep si nici hardrock nebun, ceva normal ^_^.

33
Răspunde Raportează
Geanin
în 10 August 2015 | Geanin întreabă:

Ce parere aveti de faptul ca Principele Nicola e fost dat afara din Familia Regala de catre Majestatea Sa Principele Mihai?

8
Răspunde Raportează
UzOm
în 10 August 2015 | UzOm întreabă:

Care vi se pare cel mai nebun user de pe TPU?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2015 |

A fost odata ca- n povesti A fost ca niciodata Din rude mari imparatesti O prea misto ga... aaaa, stati ca nu era asa :- ? Ce păcat, Am uitat. Voi ce mai faceti oameni buni Cei mai nebuni...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
T0T
în 10 August 2015 | T0T întreabă:

Vă e dor de Gigi 2013? https://www.youtube.com/watch?v=aMncDgocc8g

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2015 |

Care imi zice o gluma buna are funda.;)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2015 |

Mi- am amintit ceva. Acum câteva zile cautam niste chestii printre alte chestii mai vechi. Si pe lângă faptul ca am gasit capete de papusi, si alte parti ale corpului, am gasit o scrisoare pentru...? (mai mult)

44
Răspunde Raportează
al9264
în 10 August 2015 | al9264 întreabă:

Unde e Maicăl Gexăn? I-a promis mamei acum 20 de ani că vine la noi în vizită. Ieri am stat toată ziua la uşă ca căţelul din Tom şi Geri.

3
Răspunde Raportează
Croampa
în 10 August 2015 | Croampa întreabă:

Momentul ala cand cineva iti spune o gluma proasta, tu nu razi si persoana respectiva te intreaba: " Da' nu ai inteles, asa-i?" -.-

31
Răspunde Raportează
IgorNebunul
în 10 August 2015 | IgorNebunul întreabă:

Aud în ceață și văd întrerupt. Am oare ceva?

15
Răspunde Raportează
anonima0101
în 9 August 2015 | anonima0101 întreabă:

De ce, cei din " Familia Flinstone " se uitau la Tv daca traiesc in epoca de piatra?

12
Răspunde Raportează
anonima0101
în 9 August 2015 | anonima0101 întreabă:

Pinguinii au genunchi? * intrebarea asta m-a framantat toata viata*

54
Răspunde Raportează
Anonima0000000000
în 9 August 2015 | Anonima0000000000 întreabă:

Cum ma vedeti, voi pe mine?

49
Răspunde Raportează
Anonima0000000000
în 9 August 2015 | Anonima0000000000 întreabă:

Deci,care este faza cu presedintele?

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2015 |

De ce mă iubești? / De ce mă urăști?

23
Răspunde Raportează
syd2
în 9 August 2015 | syd2 întreabă:

Intrebare : cat puteti supravietui uitandu- va la asta, cate secunde? https://www.youtube.com/watch?v=94EhAxjKBmg ok, acum oracol. 1. Ce ai mancat azi dimineata? 2. Ce vei manca azi seara? 3....? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2015 |

Aveti vreo problema cu cartofii? o.O

28
Răspunde Raportează
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 16 ore

RobocopBuisness întreabă:

A ajuns memoria RAM să coste cât un PC office. Când se vor normaliza prețurile din piață?
    10 răspunsuri
  • Hyunjinsboxers
    trimisă acum 9 ore

Hyunjinsboxers întreabă:

Mi s- a pus poprire pe cont, pe o datorie care nu e a mea, e a lui tata. Eu nu sunt girant sau orice altceva Am sunat la banci, mi- au zis nr dosarului, dar fara nume, fara CNP, iar eu in aplicatie...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Yurisa
    trimisă acum 11 ore

Yurisa întreabă:

Acum mai mult timp în România era o emisiune prin care dacă răspundeai corect la câteva întrebări de cultură generală primeai electrocasnice noi în schimbul celor vechi. Aveți idee cum se numea...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 10 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

În ultimul timp parcă nu mai pot să mă țin deloc când trebuie să urinez. Nu mă scap pe mine, dar senzația apare brusc și, din cauza asta, nici nu- mi mai vine să ies din casă. Acum un an...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.256
  • Întrebări: 3.954.003
  • Răspunsuri: 17.659.798
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Dulciuri de pe mapamond

Dulciuri de pe mapamond

Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.065 Adolescenţi
  • 55.601 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.848 Auto & Moto
  • 144.248 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.096 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.272 Conversaţii