Nu prea cred asta...in fine, pretul la:
14k este de 80lei\g la vanzare
18k este de 95lei\g la vanzare
24k este de 120lei\g la vanzare
Adevarat! Frate, nu pot sa cred ca a zis asa ceva) E de Facebook asta
)
Hai mai bine sa luam tarnacopul si exploatam. Poate plecam vara asta in Hawai la ce o sa gasim in pestera.
Hai sa cautam amandoi pe unul cu nasu` mare sa fim siguri ca plecam de la prima "sapatura"
Daci daca asta a gasit 1 gram de aur in nas, trebuie sa mergem rapid la Andreea Tonciu.Ne asiguram traiul.
Adica aici e familia T/A si veniti voi de la alte categorii si nu-ntelegeti nimica si apoi postati chestiile astea pe Facebook si va bateti joc de noi.
Stai calma, era doar o gluma... Daca te uiti la mine la profil o sa vezi ca am activitate si raspunsuri bune destul de multe...Nu cred ca un spion se mai sinchisea sa raspunda.
Noua nu ne plac glumele astea. Arunca o privire si vezi ce glume facem noi, dar mai in josul paginii, c-au tot inceput sa vina altii pe-aicia sa se bage ca musca-n lapte cu intrebarile lor stupide.
Dar nu am intrebat eu nimic...Ti se pare faptul ca a "gasit aur in nas" ceva coerent?
N-aveti simtul umorului, normal ca nu-ntelegeti! Da, pentru noi e.
Asta e un site de bancuri si glume sau e pentru ajutor reciproc? Consultam regulamentul sa vedem ca cine e?
Frate, aici e T/A. Nu-ti convine, nu mai raspunde! Ne-am facut un grup al nostru, in caz ca n-ai observat. Si da, cand avem probleme, ne ajutam intre noi. S-au inventat mesajele private.
"Nu-ti convine, nu mai raspunde!" am spus eu undeva ca nu imi convine?
De-asta nu ma inteleg eu bine cu oamenii! Te rog foarte mult, arunca doar o mica privire pe T/A!
Si PresedintaSweetland, scuze ca fac chat pe intrebarea ta.
Vezi ai grija ca mai sunt si spioni pe asi'
Cine stie ce mai pun astia pe fb...
PS: Te superi daca te intreb cam cat ar fi un lantisor din aur?
LisaJulie întreabă: