Bună!
![]()
Multilateral talentat omu'! Se vede de la o poştă ce cântăreţ incredibil, dansator desăvârşit şi poet înnăscut e!
Serios vorbind acum... El, în prostia lui se crede mare artist. Dar nu sunt mai vinovaţi cei care îl susţin? Cei care îl tot bagă în seamă, care îl cheamă pe la diverse emisiuni?
Aşa, dacă nu l-ar promova nimeni, poate s-ar rezuma şi el doar la cântat în faţa oglinzii şi ne-ar scuti de mizeriile astea. Dar ştie că-i merge, că dacă mai scoate o piesă nouă îl cheamă ăia de la Antena 1, OTV, Kanal D...![]()
O seară frumoasa!
Bună. Cântă de frig... de ce nu a rămas acolo la el, în canal
?
pa, pa.
Cred ca ar fi trebuit sa il rapesc pe Fernando
nu l-ar fi mai vrut nimeni inapoi.
@ErotiqueConseils, nu stiu eu. Intreab-o pe SoL. Trebuie sa-si fi revenit de la Stupefierea aia pana acum. Eu de la ea l-am luat. Nu stiu daca l-a rapit SoL din canale, ciudat... ce o fi cautand ea pe acolo atunci?
@iubithaaxD, ce naiba tot vorbesti acolo? Nu vezi ca frate-tau e Mos Craciun? N-ai vreo parere? Parintii tai au tot evitat sa-ti spuna adevarul de rusine.
Cel/cea cu care vorbesti pe privat e tot un copchil cu mintea in colturi ca tine. Nu are el/ea de gand sa demonstreze ceea ce insinueaza de atata timp? Ati citit oare amandoi/amandoua ce am scris in intrebare? Si voi aveti multe un comun cu Fernando, creatura hibrid.
Acum la chestii ce tin de politica site-ului... da! raspunsul tau de la aceasta intrebare e irelevant si neinteligibil! Dar nu ti-l voi raporta...acum de sarbatori trebuie sa fim mai buni ![]()
P. S. "Sa mori tu! Ce bine ar fi!
"
...revenind la melodie, trebuie sa recunosti ca vocea lu' Fernando depaseste cu mult "muzicalitatea" unei Urlatoare. Poate candva, atunci cand vrajitorii vor sa-si certe copiii, vor trimite un videoclip cum e asta.
P. S. Sunt singura care nu-i intelege limbajul lui "iubithaaxD"?
@iubithaaxD: De ce te legi de viaţa mea? Nu încapi cumva de mine? Mai slăbeşte dacă nu încapi!
Hai, înapoi în bucătărie!
Bine, se pare ca am cam intarziat cu raspunsul la aceasta intrebare.Deci Fernando asta, cred ca nu are ce face de s-a apucat de cantat, mai bine isi gasea alt hobby decat sa ne enerveze cu prostiile lui.
P. S. Am citit celelalte raspunsuri si se pare ca au avut loc cateva dispute.Nu te supara pe mine,@iubithaaxD, dar chiar nu intelege nimeni raspunsurile tale, tu nu ai citit regulile, nu se scrie cu prescurtari(inteleg ca daca sunt scrise cateva nu e 'moarte de om', dar cum ai scris tu deja e peste masura) si in plus si pocesti cuvintele.Si tu nu ai mai vazut intrebari, bine sa nu le spunem intrebari ci niste postari, unde se scriu pareri, iar cele mai frumoase primesc funda?
In fine, s-o lasam balta!
Off eu credeam ca e mort asta. m`am inselat. trebuie sa ai co**e sa-l asculti pe asta pana la sfarsit Oo in schimb prostia cu care ne-a obisnuit nu e nici pe departe atat de... pusa`n rama. Fie ca e gay, fie ca nu stie alfabetul mereu livreaza "muzica de calitate" pentru droaia de "fani" pe care ii are. bine puncat ca iti amintesti de expresu de hogwarts si modul subtil in care l`ai facut maimuta beata-troll lol mie sincer mi-ar trebui o poseta vrajita sa incapa orice ca a Hermionei sau un sac in care nu poate umbla altcineva in afara de posesor. l`as indesa pe saracu acolo pentru o eternitate...
ps. sunt beat
Miruna(iubithaaxD),
Nu ştiu... Ce ar putea să mi se pară irelevant la o întrebarea ca asta?
http://img716.imageshack.us/img716/3100/miruna.jpg
TOTUL?!
Ce nu ai înţeles din răspuns? Cuvântul "multilateral"? Că văd că-l poceşti...
http://dexonline.ro/definitie/multilateral
Într-adevăr, Harry nu avea pentru ce să-mi desemneze răspunsul câştigător, nu l-am ajutat cu nimic, era doar o părere...
P. S.:Cine a zis ceva de extratereştrii? :))
P. P. S.:Scrie-mi numele corect!
catalin231998 întreabă:
anonim_4396 întreabă: