| syd2 a întrebat:

Buna seara ma simt cam trist din cauza la unele melodii si din cauza ca am reflectat asupra unor teme, ok, spuneti-mi niste istorii amuzante din viata dvs big grin. Chiar vreau sa le aud.

38 răspunsuri:
| syd2 explică (pentru notefree):

Pentru ce ai furat, nu e frumos, e de fapt chiar foarte rau si imi este mila de acel mosnegut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

Batranii de acum au o rezistenta de fier. Bunica-mea e cel mai bun exemplu. Si-a rupt de vreo 3 ori piciorul si inca merge calumea. Deci, daca te temi ca iti vor murii bunicii, fii fara griji! Ma rog, dar oamenii nu mor doar din cauze naturale. Uneori intervine si ghinionul. Dar eu zic ca nu ar trebui sa ai asemenea ganduri. Daca iti iubesti atat de mult familia incat ti-e teama pentru ei, petrece-ti cat mai mult timp alaturi de acestia. Pana la urma va trebui sa te desparti de ei intr-un fel sau altul.
E tarziu...Somnul te-ar face sa te simti mai bine. Dimineata vei uita. Eu ma duc acum. Noapte buna!

| L1feDRAIN a răspuns (pentru syd2):

Tie iti vine sa plingi, da e trista melodia, dar nu e genul sa ma intristeze pe mine.

Nu stiu, fa bibibi hop si asa s-a dus intrebarea la categoria mea. rolling on the floor
Daca serios uitate la ea pina nu dispare.

| AtsukoKure a răspuns:

Viata mea e plictisitoare sad
Da' totusi odata am ramas fara hartie igienica.
Cam la atat ma pot gandi.

Răspuns utilizator avertizat
| syd2 explică (pentru AtsukoKure):

Imi pare rau pentru tine sad, dar incearca sa faci si tu ceva mai deosebittongue

| syd2 explică (pentru DogMX):

Numai nu-mi spune ca s-a murdarit in lichidul ala cafeniu :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

Da...iti dai seama ca m-ai facut curios de motivele acelea speciale, dar nu o sa-ti cer sa mi le spui pentru ca nu sunt in masura sa iti cer sa-mi spui lucruri prea personale.
Eu sunt pasionat de rockul clasic, rock modern(dar nu orice fel de rock) si hip-hop-ul romanesc(dar nu cel de marketing)