@Arthur - mă iubeşte tot site-ul. Nu ma contrazice nimeni. Nu iau niciodată voturi negative. Nu vrea nimeni să-mi ia locul. Pentru toţi sunt un model de urmat. Dacă plec eu de pe site, pleacă toţi ( la o bere, de bucurie desigur ).
Supara-te pe mine daca ti-e mai bine asa, dar e o vorba cu care eu sunt de acord:
"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people".
Intr-un final, cu totii suntem niste imbecili. Vreau sa vad cine ma contrazice. Pe acela o sa-l numesc "sef de trib".
Dintre utilizatorii care au raspuns pe pagina asta:
Harciog - intrigant, ma forteaza mereu cu enunturile sale sa fac o complexa analiza pentru. a intelege ce doreste sa comunice;
-cu simtul umorului, desi citind si recitindu-i enunturile, ma oboseste si nu-mi mai arde de ras;
-luptator, prefera sa rivalizeze cu babutele fara permis de port ochelari, decat sa-si declare infrangerea in fata cataractei.
Cu simpatie o spun, Harciog. ![]()
Arthur - un singur cuvant edificator: modest, ba chiar prea modest pentru. o vita regala. Ave, Arthure!
Bai @Androgin nu vreau "sef de trib" vreau "imbecil sef" adica in tara imbecililor cel mai prost e "imbecil sef". Cred ca nu mai este nevoie sa ma caracterizeze cineva.
@Dudelor, invatati sa treceti peste un vot negativ, si cum ar zice un prieten: LOLINTERNET!
Nu este nevoie de 3 cuvinte este de ajuns unul singur : Fundita!
Cei mai multi raspund doar pentru fundite nu pentru a ajuta!
Pai:
@Paul27: extrem de amuzant (trei cuvinte, asa-i?)
@alessutz11 (adica eu): enervanta, incapatanata, receptiva (se pun si virgulele?)
@Brigaela: inteligenta, folositoare, intelegatoare
Si mai sunt si altii. Asta e categoria pozitiva. Dupa aia mai sunt si fanii lui Justin Bieber.
(obsedati, obsedati... si obsedati)
Dar ce e aici, joc de forum? ![]()
Pai ma enerveaza faptul ca prea multi utilizatori sunt obsedati de fundite
Dupa fiecare raspuns, cat de stupid si nefolositor ar fi, scriu "fundita" insotit de o puzderie de emoticoane "dulci" gen :X si :*. In cel mai rau caz revin dupa cateva raspunsuri si scriu "Fundita?" + aceleasi emoticoane stresante. Sau alti utilizatori care pun intrebari promit fundita si nu o mai dau deloc sau daca tu te chinui sa ii raspunzi si petreci 10 minute scriind raspunsul, primeste fundita un utilizator caruia i-au luat cateva secunde sa scrie un raspuns banal. ![]()
Deci cuvintele ar fi "milog", "insistent" si "nedrept".
XD
Derye! Bullsh1t... daca iti lipseste ceva fi mai discret. Cere si ti se va da(peste bot)...
April > modesta, sensibila, culta
Derye! nici nu a trecut mult si ai si inceput sa inveti, vezi ca se poate?
I'll be back!
anonim_4396 întreabă:
PinkkRosee întreabă:
LisaJulie întreabă: