| GroparuVesel a întrebat:

Care e categoria mai amuzanta?
Dragoste & Sex ( copchii de 10 ani cu penis de 50cm si fete de 6 ani cu cainii lor puradeici cu care s-au pupat pe bot si cred ca vor naste ) si se pune o intrebare pe minut (aproximativ).
Trivia / Amuzante cu o intrebare pe ora, 35% la categorie gresita si cu totul neamuzanta.(Adrian_Mazilu_1986)
Votati.

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

D/s mi se pare mai mult trista decat amuzanta...

| GroparuVesel explică (pentru Apache):

Daca ai face un studiu in lumea geniilor ai vedea ca 6/10 considera prostia cea mai buna forma de amuzament.smug

| Apache a răspuns (pentru GroparuVesel):

Da...dar ce e prea mult strica.

| Musique a răspuns:

La D/S nu prea intru, deci, n-am ce să aleg.

| unknownn a răspuns:

Refractia se face pe unghiul drept al ipotenuzei!

| Xtadelo a răspuns:

Dragoste si Sex e mai amuzanta.

| W3R4 a răspuns:

D/S,dar şi T/A ar fi mai amuzantă... dacă n-ar mai fii dobitocii care cer în întrebări să li se zică bancuri, că s-au plicisit!

| OskarRM a răspuns:

Cauze nobile.

| ILoveTacos a răspuns:

Votul meu e cel decisiv(desi iti dai seama din start ca e castigatoare categoria D/S)

Si eu spun...

Dragoste & Sex este cea mai amuzanta categorie(si sunt mandra ca nu am postat nicio intrebare si niciun raspuns pe ea)

| AcHollism a răspuns:

D&s nu mi se pare deloc amuzanta.Acolo toti dau frau prostiei fara limite si nici nu se simt macar.Cat despre t&a, e ok, in afara faptului ca se mai gasesc niste trolleri esuati sa posteze intrebari total fara sens, merge.

| Bubbles12345 a răspuns:

Dragoste & Sexhappy

| Miki280 a răspuns:

Hihi.laughing Prima categorie e mai amuzanta, dar cateodata nu prea e de ras, e de plans. Dar eu o votez pe prima, dragoste & sex.

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari a răspuns:

Grea alegere.

| GhiciceMojoJojo a răspuns:

Sau

Întrebări similare