Am telefon fix si mai mereu ma suna foarte multi si e greseala, si m-am saturat sle spun ca nu au sunat unde trebuie si ei tot suna si incearca din nou. Odata a sunat un tip care dorea sa vb cu d-nul Popescu iar eu i-am spus ''da, sotul meu e in dormitor, va suna peste 5 minute'' tipul respectiv, acel popescu era un om importatnt si cel de la telefon a inteles ca eu sunt amanta si auuu sa vezi ce m-am distrat intr-o zi plus ca mie imi plac la nebunie farsele la telefon.
@ 80Cris acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. E vorba de obisnuinta, de faptul ca la scoala te obisnuiesti sa spui ''buna ziua'' profesorilor si cand ii vezi noaptea e ceva mai gresu sa-ti dai seama ca tot ei sunt! A fost amuzant presuupun daca profa nu ti-a spus nimic!
Intr-o iarna m-a impins la scoala un baiat sa ma spele si am cazut peste baiatul de care imi placea![]()
Intr-o pauza m-a prins un baiat de fund si eu am tipat ca disperata si toata curtea s-a uitat la mine ca la felul 14![]()
M-a lovit odata un baiat si am vrut sa il lovesc inapoi si el s-a tras si din greseala i-am dat o palma zdravana celei mai bune prietene![]()
Este un barbat mai ''dus cu capu'' la mine in cartier si odata am trecut cu prietenele mele pe strada pe langa el si dintr-o data mi-a zis ca ma iubeste si a zis ca pentru mine se arunca si in gard si s-a aruncat in gard
Eu si prietenele nu mai puteam de ras si el tot striga din gard ca ma iubeste![]()
![]()
M-am dat din greseala cu parfum de barbati cand am mers la o nunta![]()
![]()
Am aruncat cu sticla de nectar dupa un baiat in curtea scolii si sticla s-a spart si el s-a facut tot cu nectar![]()
![]()
Am dat cap in cap cu profesoara de romana cand vroiam sa ii ridic o hartie de pe jos
(ea s-a aplecat deodata cu ea)
si multe altele![]()
Era noapte, eram cu mama si ne duceam spre casa. Din partea opusa venea profesoara mea de muzica si eu... '' Buna ziua! ''
Eram cu o colega la facultate si am gresit sala de seminar. Cu toate ca nu am vazut nicio fata familara, am intrat, ne-am asezat chiar si in banca, cand am avut revelatia ca am incurcat salile, intrucat venisem cu grupa de la 8, si nu cu cea de la 10. I-am zis si colegei mele si am inceput amandoua sa radem tare de tot, de se holba toata lumea la noi pana ce am reusit sa iesim pe usa.
alexandra2000ale întreabă:
Essence întreabă:
Digital112 întreabă:
BYGGeo întreabă:
LisaJulie întreabă: