In locuri stramte
Nebuno!
E o vorba de a mea.Cand ma cert cu cineva si il vad pe strada ii spun:"Ce faci inteligenta artificiala de mangusta?"., dar niciodata nu-mi raspunde.
Eu cand trec pe langa cineva cu care m-am certat, ii zic,, Ce, n-ai televizor acasa?!'' si persoana aia nici nu se uita la mine...
Intimidare...
Stiu cum e. Cu timpul, devin patetici, nu?!
Da.Si mai sunt unii "destepti" care daca il intrebi de exemplu:"Iti place de X?" si el\ea incep sa faca scandal chiar daca glumesti sau nu.
Erau patetici de la început. Dar în fine, m-am schimbat, nu mă mai doare de ce zic ei şi ştiu cum să le-o întorc fără să par idioată
Asta datorită lor
Eu nu fac glume de-astea decat pe calculator, pentru ca in viata de zi cu zi n-am cu cine.
Ma bucur pentru tine. Eu inca nu pot sa trec de faza asta...
Eu am cu cine
Bravo!
Cred că vei trece. Vei reuşi tu. Ştiu că poţi!
Multumesc pentru incurajare!
Ce ne-am abatut de la subiect.
Nici nu mai stiu care era subiectul...
Stai sa verific...
Aaaa! Pitipoanca aia!
Mda
Tu ai Facebook?
Eu am avut, dar l-am sters, pentru ca mi se pare o porcarie, un site infect.
Eu am.Mi l-am facut ca sa joc Dragon Citty, pentru ca toti din clasa jucau.In momentul de fata nu prea mai intru si cand intru ma uit la proaste care isi fac poze in baie.
Colegele mele pozeaza in sutien, cu banane intre sani, deci, te-am luat!
Da.Imi dai si mie link-urile?
Imi dai link-urile?
Eu cateodata mai reactionez atunci cand baiatul de care imi place imi spune sa nu ma mai tai fiindca nu e bine pentru sanatatea mea. Totusi, seara iar ma tai...Depinde si de persoanele care iti spun...cred.
Ce drăguţ (partea cu tipul), dar... ăă... Ce legătură are?
PS: ai aflat cum să nu-ţi mai fie frică când te tai?
PS": De ce te tai?
Pai,tot nu am aflat, dar o fac la fel. E bine si asa.
Ma tai pentru ca:Stii momentul acela cand vrei sa tipi cat de tare poti ca sa te eliberezi? Eu ma tai pentru a face asta, daca tip zbiara parintii la mine iar vecinii fac urat...Mai bine e asa . Si chiar nici eu nu mai stiu despre ce era vorba
)
Eu mă simt bine când mă tai. Uit de toate grijile. E ca şi cum aş păpa dulciuri.
Şi în acest moment simt că nu pot rezista fără tăiat. Ca şi cu dulciurile.
Nu, ca risc sa mi se stearga contul. Oricum, asta era pe vremea cand aveam cont pe facebook, adica acum foarte mult timp.
Aaa
Asta creca e ne *** cu m*ia ei...Mai bine sa taca si sa o suga ca doar de asta e buna
LisaJulie întreabă: