Eu ma aflu intr-un loc foarte intunecat unde nu pot vedea aproape nimic.Vad o luminita verde(presupun ca e Raiul) si o usa pe care scrie TPU...In momentul acesta pun mana pe clanta...si ce sa vezi?! O vad pe ἋďįńἄĻóvĕƇǜťƶǔ, pe Mastodont si pe KittyLoveBastet. Dragostea mea secreta Digital112LovesJelli impreuna cu DaaNNuuTzz bunul meu prieten. Mai vad un anti JB(CinevaOricineAntiJustinBieber) si pe donsoara`JelliLovesDigital112 cu PiluLă.Si ce sa vezi?! JUSTERINIandBROOKS cu EnterSandman, sarmana Legiuitoarea.Am nimerit bine!
Eu stau la cotitura... satana a spus sa imi astept prietenu' sau prietena (daca's lezbyx)
Eu sunt in rai, e super aici, nici urma de justin bieber si fanii lui sper ca au ajuns in iad
Tocmai imi fac unghiile alaturi de madalina manole... acum o vad si pe marilyn monroe se giuguleste cu michael jackson ![]()
noroc ca am gasit si aici net ca sa intru pe TPU!
cluburi de noapte parcuri tot ce vrei!
Am vrut sa spun ca in rai, dar m-am razgandit.Si aici am dat de soacra-mea.Iar a incurcat mijloacele de transport
Mea spus Kurt Cobain sa va spun ca va saluta pe toti...
aici totul e cald.bereai calda, tagarile ie calda. femeile e calda
...ma prostit caldura asta.nu mai stiu sa scriu.
Singurul lucru bun e ca sunt coleg de camera cu un fan biber si nu plictisesc deloc.
Salutari la toata lumea va astept pe toti la mine
Bună.
Du-te tu să vezi cum este dacă tot e curiozitatea atârnată de gâtul tău!
Nici în cele mai rele momente din viața ta să nu mai gândești așa, cu tot amuzamentul categoriei!
Pa, pa.
OMG ! A inceput Apocalipsa:(( Sfarsitul lumii vine:O:O:O Nu vreau sa mor:(( Nu crezi? Vezi live Intreaga Catastrofa din America pe http://www.filmede10.net/apocalipsa_a_venit.html ! Strigati la Dumnezeu cu Toata Puterea !
Sunt cu Bin Laden la un ceai. Hitler e afară, se joacă spânzurătoarea cu evreii.
E minunat aici, mai ales după ce îți faci o mulțime de prieteni.
LisaJulie întreabă: