anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum o fi mai bine? No woman no cry? Sau no woman, no cry?

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

No woman, no man. Asta suna mai accurate.

29 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

No woman, no cry

leonardk
| leonardk a răspuns:

Hm. No woman no cry - what's the reason to don't die? What is life without (at least) a woman (cry)?

leonardk
| leonardk a răspuns:

Furni - daca motivatia greselilor mele este ca am studiat doar 4 ani engleza si m-au instruit 3 profesoare (probleme de graviditate) fara legaturi si continuitati in invataturile lor pentru mine si asta se intampla acum 30 de ani, sunt iertat? (vb serios).

leonardk
| leonardk a răspuns:

Aaaa si scrisesem - to don't die...sau poate regula se respecta...In fine... daca m-am facut inteles e ok. promit sa mai invat a scrie in engleza sau sa scriu in romana. Spuneai tu ca asta este seara in engleza cand cereai raspuns in latina. Ok - mea culpa.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Oricand cu mare placere! Asteptam ore in sir, acum 30 de ani un tren international, in Gara de nord ca sa pot schimba 3 propozitii cu niste straini doar pentru a-mi perfectiona dictia. Dorinta ta de a ma ajuta acum este un dar pentru mine si il primesc cu recunostinta! (tot, sau / si numai serios si adevarat vb).

leonardk
| leonardk a răspuns:

Not to die, not to cry, dar sa nu pierdem esenta intrebarii tale care mie mi se pare interesanta, dat fiind faptul ca mi-am permis sa ma folosesc de pseudocunostintele mele in engleze ca sa raspund pe tonul intrebarii tale.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Mai! Ma sperii deja - este greseala pe care o fac extrem de des si doar fiica mea face haz de mine ca sunt agramat in engleza. M-ai facut sa-ti verific postarile ca sa ma asigur ca nu esti ea. Uff rasuflu usurat - ai fost doar preventiva. Presimt ca e aiurea sa-mi arog dreptul de a gresi exprimandu-ma doar pentru faptul ca am avut 3 profesoare suferind de graviditate. Promit ca ori invat, ori nu mai scriu in engleza.

leonardk
| leonardk a răspuns:

I will! God bless you. Have nice dreams!

| Bishop a răspuns:

No woman, no cry, cu virgula dupa woman laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu-mi place intrebarea. Ambele variante neaga existenta unei relatii. laughing
Si de ar fi sa aleg, as alege prima varianta.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

No woman, no cry.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No woman, no cry

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No, women, no cry...
In unele limbi virgula e utilizata ca semn de punctuatie. Dar romanul tot gaseste mijlocul sa se demarcheze : foloseste virgula si ca semn diacritic. Abuziv, nu credeti? big grin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Leonardk, in engleza negativul se face altfel. Adica se zice not to cry si nu to don't cry. Asta se invata la scoala, dar nu-i bai. Cata vreme pricepem ce vrei sa zici, e ok.
amandakeat, voit ai zis no women? daca da, ai dreptate, cu cat sunt mai multe cu atat cry mai des. Virgula inseamna ceva serios acolo, nu e abuziva de loc. Diacriticele sunt acele semne suplimentare pe care romanii, portughezii si francezii, dintre latini, le pun pentru a transpune in scris ceea ce zic. Fonetica ii zice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu furni, scuze, m-am grabit... e cu a. Dar prima virgula ramane...
In privinta semnelor diacritice, cunosc, voiam sa scot o chestie obscura si confuza, o vrajeala sa nu ma dea afara de pe site (vezi abuziv) cu toate provocarile pe care mi le faci...laughing
Mai am de tras cateva saptamani cu piciorul in ghips, te rog nu ma priva de o distractie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cool, amanda! Where have you been? Iti semnez pe ghips de pe site (desi se spune ghips, ca sot e doctor). Your turn to provoke me!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Leonardk, n-ai gresit. N-am ce sa iert. Comunicarea s-a infaptuit. Am inteles mesajul tau si te felicit ca ai curajul sa zici in engleza in ciuda profesoarelor gravide. Sa-mi ingadui sa fac ce ele n-au apucat, adica sa te invat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Leo, not to die. tine minte ce zice hamlet: to be or not to be. ori de cate ori apare infinitivul, negatia e inaintea lui. deci, nu to don't die, ci ...raspunde tu acum... ce-ai invatat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The reason you cry in life is a woman (at least). and then you die. because you cannot live with women, you cannot shoot them outside Arkansas. leo, pentru tine, inca o smecherie: then/than inseamna atunci/decat si in engleza se scrie invers decat in romana, adica e in loc de a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Leo, scrie si vorbeste, ca doar asa inveti. bye. sleep well!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Coucou Furni, dormi?
Tu chiar ca esti in carantina daca ai inceput sa dai meditatii aici...
Pentru ghips, ma scuzi dar romana e o limba straina acum pentru mine si risc sa mai fac greseli. Asta e rasplata cand vrei o imersiune totala, te ia lumea de ras...Contez pe intelegerea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, dedicatie speciala http://www.youtube.com/watch?v=7OQ4dA4CsC4&feature=fvst si ne culcam sau ne dormim...cum vreti, cum puteti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne dormim suna bine. Cu o marijuana in clont ar fi perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine e, cu fumeie si fara lacrimi big grin tongue
amandakeat, ete de aia ai piciorul in ghips, ca nu esti cumintica, vin sa semnez si eu? big grin
Ce mi-ai facut Furni? Mi-ai furat piesa. Mi l-ai furat pe Bob Marley. E dedicatia mea... te bat rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

All woman are crys.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amandakeat, in franceza se zice avec, avec. Si nu coucou. Azi ii seara franceza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, englezii, care mai invata gramatica in scoli, invata ca all e urmat de plural. Woman e singular oricum o intorci. Deci are mai putine gauri decat women. Asta ca sa ai puncte de referinta. Crys o fi ceva cantareata obscura. Ce vroiai sa zici? Cry, pentru pluralul women, adica femeile plang? Sau vroiai sa pui o virgula inainte de cries? Asta ar putea insemna, putin fortat, ca femeile inseamna plansete. Nu vreau sa reeditam seara latina, ci doar voiesc sa fiu folositoare pentru comunitate si sa postez raspunsuri din care altii pot sa invete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma bate!

| cristim24 a răspuns:

Da