Ma amuza ca te-am vazut sa zici la o alta intrebare de genul " pai lasa ca pedobarbie scrie intrebari de genul mai mereu" dar si tu raspunzi mereu
. pui paie pe foc
Da, da. Uneori sint prea funny raspunsurile care imi dau prin cap.
Pun paie pe foc yow
Pun paie pe foc,
Daca nu-i de-ajuns, îl pun si pe Pinoqo.
Daca ai incercat sa fii amuzant, se potriveste zicala aia " ai falit mizerabil"
.
Vrei sa fiu amuzant? Adică nu sunt amuzant? Gata, mă omor, nu mai are rost sa trăiesc.
Good luck
Fără sustinere emotionala...nimic? Doar succes...
Mă simt devastat.
Nu-i problema mea.
Auzi mă, tu m-ai făcut cumva băiat? Haloo! Ce oameni exista pe pământul asta.
sa stii ca nu am bolul magic cu mine sa iti ghicesc genul. cred ca Doub mi l-a furat, firar sa fie
Da... Ea ti l-a furat. Haha, da, exact "Doub"
Tu nici nu stii cum arata asa ca shhh. plus, tu zici de mine ca ti-am gresit genul, dar tu ce scuza penbila ai ca ai facut-o? ai spus "Mă simt devastat", eu macar am scuza ca nu stiu, dar tu ce scuza ai?
Eu... Incercam sa mă prefac iar ca-s băiat. ASA, de dragul vremurilor. Ce vremuri...
Hemafrodito
Ha ha ha..." Amuzant". Pai, prin faptul ca pot juca rolul de băiat, mă face mai speciala. Gay ce esti.
Ceeee? Cum ti-ai dat seama?![]()
![]()
Imi plac "fetili" mai hemafrodito
Am altul de rezerva. nu va duce capul
Endurica prost... Daca-mi mai zici asa, o sa te chinui toata viată. In lagăr te închid.
Sa inghete lada frigorifica ca( scuza-mi cacofonia) mai ai unul. De unde faci rost de ele?
Mai hema ( pot sa iti zic asa? hmm, de ce te intreb oare, ca oricum nu imi pasa daca te deranjeaza, mda
) am trecut eu prin mai rele. aia e vacanta
Secret de stat. nici extraterestii nu au asa nivel inalt de securtate.
Imi faci si mie rost de unul?
Iti dau ciocolata! ^_^
Hai ca e o super oferta.
*viata* scuz.
Auzi, îmi cer scuze...Doamnee. Ha.
Enduțu, vezi ca te joci cu focul. Treaba ta.
Ce fel de ciocolata?
De care vrei.![]()
Pff, si tu credeai ca te iau in serios? daca ziceai lava, mai ziceam, dar asa. hai ca poti mai bine, am pretentii. cica
Vezi ca te bag intr-un borcan cu scorpioni.
Mare branza. m-am trezit odata cu unul in pat cand am dormit pe balcon
Stii ca se foloseste proverbul,, S-a dus in strainatate, ca sa-i fie mai bine, ca acolo sunt caini cu covrigii. dar stii care caini isi incovrigesc coada, care sunt sanatosi, ca cei bolnavi nu au covrig.
![]()
LisaJulie întreabă: