Salut!
Dragi fanii Justin Bieber,văd că adorați stupid-urile,pentru că observ că mereu vă bagați nasul la întrebarile haterilor,așa că,dacă veți mai continua așa,vă veți alege cu o colecție splendidă de stupid-uri,și,ghiciți cu mai ce? Exact,ați nimerit-o! Niște cuvinte despre arborele genealogic și niste metafore,personificări,hiperbole chiar,despre mamicutele voastre din partea celor care sunt rockeri și ascultă muzica adevarată,așa că lăsati-o moale cu Justin al vostru,regele manelelor pe variantă pitigăiată.Așa că fanii Bieber afară de aici! Duceti-vă de aici și căde-ti în genunchi aberand,,BABY BABYYY,OHHHH". Această întrebare este pentru haterii, așa că vă rog, dulce ca o savarină. AFARA DE AICI!
*izbucneste in lacrimi*
Nu ma pot abtine, ma bucur ca sunt atat de multi Bieber haters! Sunt mandra de toti, copii!
@LadyJ Cred ca @Monawar are foarte multa dreptate.Am pus aceasta intrebare special sa vad cine ma opreste sa il "jignesc" pe Biberon si cine mai vrea niste stupizi.
@Ramonna cred ca nu ai observat ca am pus cuvantul jigneste in ghilimele.L-am pus in ghilimele pentru sa majoritatea celor care vorbesc despre Biberon spun asa.Am vrut doar sa ii corectez gramatical.
@NOBODY Doamne apara si pazeste sa innebunesc in halul asta :O
@Flavius17
Faptul că face muzică de rahat și e un puștan nesuferit care se crede cine știe ce vedetă extraordinară, dar de fapt e un țânc răsfățat.
Of, of, of. Hai sa nu-l mai "jicnim".
Tipul danseaza mai bine decat Shakira si canta mai frumos decat Enrique Iglesias. In plus, faptul ca foloseste numai tipe mai inalte decat el in clipuri denota...maturitatea sa, si dorinta de a fi dominat de tipa. E un magnet pentru pedofile!
Si tot lookul ala efiminat (l-ati vazut cu buze roz in "one less lonely girl"?) arata cat de mult timp petrece el in fata... oglinzii. Mie nu imi place un baiat care face concurenta top modelelor la oglinda, mi se pare prea high-maintainance. ![]()
Dar hei, exista si persoane sufletiste pe aici, dispuse sa imparta oglinda si trusa de machiaj cu partenerul lor. Sunt mandra de voi! Si acum ma intorc la Emilie Autumn.
Asta fiindca esti ca ei! Sunteti cu totii un grup de distrusi care isi ocupa timpul in viata inventand bancuri si glume stupide despre Justin!
Ce va facut el voua Oameni buni?
In primul rand invata sa scrii corect
si in al 2-lea rand, nu este Justin "Biberon" singurul care primeste astfel de tratamente
Nu poti sa ai numai fani
Sunt si alti artisti MAI MARI ca si valoare decat el care patesc acelasi lucru
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: