Completez eu sfat 5. Ignora ce a scris pufarina asta colorata, ca si ea e din gradinita care crede ca T/A e numai cu rezervare si cu anumite obiceiuri specifice
Nu-mi plac pufarinele! Si sunt o pufoșenie colorata!
Gollum mi-a spus ca pari apetisanta.
HMMMMMM... E o MARE problema! Nu am Paint in calculator!
Viata.
De ce? Tu ai mere sau pinguini, nu ferestre?
Http://pixlr.com/editor/
ai destule alternative
Merciiii
Schimba oleaca de nume, vorbeste ardeleneste, baga o poza cu ce vrei tu dar sa fie ciudata (merge si aia pe care o ai acum) iar apoi: Ce stii sa faci?
O sa iti dau niste sfaturi si apoi iti poti incepe activitatea.
Astept cu mare bucurie sfaturile, dar nu-mi voi schimba numele. Sorry.
Ok, n-are importanta. Primul sfat: Ai mare grija pe aici. Uneori T/A are diferite periodate, cele cu oile, cu stirile, cu plecarile anuntate, cu telenovelele (suntem chiar acum), etc.
Sfat 2: Vorbeste ardeleneste doar cand e nevoie (Țî-i di tu sima)
Sfat 3: Ai grija la iubirile de pe aici: Nu te da la: exceel (Ani28isBack te va ucide), te poti da la Ashadow ( XQueenX n-are nimic impotriva ), te poti da la BlessingandHonourandGloryandFlowerPowerourtoGood sau ceva de genul, nu te da la sotul meu scret (SMAILI), si ai grija mare pe cine iubesti.
Sfat 4 sau ceva de genu: fa comicuri (le faci in paint si le pui pe imgur.com)
Sfat 5:... nu mai am ce sa scriu
Da, o sa ma dau exceel ca sa-i fac in ciuda lui Ani28. Ma dau la Ashadow cand vad ca XQueenX are iar sentimente pentru el.
. Retrage-ţi cuvintele.
Repede.
De ce?
"Sentimente"?
Nici vorbă. Aşa ceva nu există.
Nici macar o scanteie n-a mai ramas?
Încă suntem căsătoriţi...
Dar sentimente?!
Mneah, nici vorbă.
(Totuşi, dacă te apropii prea mult de el, o să te fac să-ţi pară rău, chiar dacă nu există "sentimentele" despre care vorbeşti, ce e al meu, e al meu şi atât )
Nu ma apropii de el. Acum, ca eu si exceel avem un copil, lucrurile se complica.