Bă. Unii dintre ei nu au o stare prea bună. Tu, Yep, testezi Trivia/Amuzante de mult timp. Tu, nu ai văzut că noi așa ne iubim?
Bun, acum să trecem la subiect!
Deci, am citit răspunsurile de la întrebarea ta. Acum, nu e momentul să ne luăm de Muflă pentru acest fapt. Cum marea majoritate a userilor au făcut-o. Noi am făcut-o pe Muflă populară. Fără noi, era un user " de rând " cum spuneți voi. Minoritatea se supune majorității. Voi ați ales-o pe Muflă? Da, voi! Eu o apreciez pe Muflă pentru replicile " deștepte " pe care le dă. Adică nu mulți useri au replici atât de haioase.
Yep, și tu ești o persoană la fel de importantă (cel puțin din punctul meu de vedere) într-un timp, chiar aveam impresia că ești printre cei mai haioși useri de pe TPU. Avem nevoie și de useri care să mai arunce cu puțin piper. Să fie totul bine și frumos? Nu se poate! Nu v-ați sătura de atâta bine? Cei drept, nu ai primit răspunsuri tocmai cum te așteptai. Acum, mulți useri zic: „ia să mă iau și eu de asta!" Pă, n-ai ce să le faci. Nu-mi place deloc ce spune @VladestepeTPU. Nu, raportarea nu este o soluție, Yep, știi foarte bine scandalurile provenite de la acest raportat. Vrei să fi disprețuită pentru ele? Sper că nu.
Baftă!
Exagerezi duda...
ideea este ca daca pui o intrebare pe TPU in care iti zici,, oful,,...o sa faca si mai multi misto de tine!
stai chill, take a vodka and watch redtube!
http://www.youtube.com/watch?v=BZ9bCC89LgI&feature=related
Da' Muflă si nimeni altcineva in afara de voi au spus ca ea e user popular, iar voi sunteti de rand.va "auto-jigniti"
Tocmai am vazut si eu o intrebarea ta si vreau sa-ti spun ca ai primit niste raspunsuri de a dreptul jignitoare. Ti-am raspuns si eu, mai mult intrebandu-ma din ce lapte e facut uitilizatorul Brânză .
Hai nu fi trista. Asa sunt romanii, sa sara la gatul omului... Stiu cum e!
Merci la toata lumea, acum vad si eu useri care ma inteleg.
Inafara de Apache.
Eu nu beau vodka, baga-o tuica ca nu strica.
Mufla nu primeste raspunsuri jignitoare deoarece ea este una din persoanele populare de pe site. Daca cineva ar jigni un utilizator mai popular,toti ar da STUPID cat incape, in schimb daca cineva ne insulta pe noi,''utilizatorii de rand'', toti ii dau INTELIGENT.Asta e...nu putem schimba nimic.Sincer eu urasc persoanele care se comporta frumos doar cu cei populari...E ca in viata: oamenii de rand sunt tratati cu indiferenta, iar vedetele sunt respectate.Stiu cum te simti.Si mie mi-au sus unii utilizatori ca sunt penibila, proasta, manelista etc.Nu lua in seama tot ce spun altii.Asa fac eu, incerc sa nu pun la suflet.
Draga mea, nu ai greşit cu nimic. Faptul că ei ţi'au răspuns aşa urât este reflecţia educaţiei pe care au primit'o în cei 7 ani de acasă. Sincer, dacă aş fi în locul tău le'aş raporta răspunsul.Toată lumea e rea pentru că vor să iasă în evidenţă pentru că a văzut la X care a participat la o emisiune la TV sau la Y că îşi bate joc de lume aiurea.Prin chestiile aste vor şi ei să pară cool.
Mufla este populara de asta toata lumea vorbeste cu ea altfel, de tine au auzit mai mult cei de la T/A.
Oricum, nu e frumos sa te faca in toate felurile.Si cu mine s-au purtat uni urat, incearca sa nu ii bagi in seama.
oanecorleone întreabă: