| lalalalallll a întrebat:

Doamne oameni buni... Deci: am fost plecata ceva timp de pe TPU, dar a ramas acelasi TPU ca intotdeauna. Copii plictisiti, glume fumate, idioti care rad la propriile asa zise "glume". Sper ca unii nu va mirati de ce cei mai tari utlizatori precum Mufla, Cretaker, DICKen si altii au plecat de aici, adica frate!
M-am saturat de intrebari gen:

Nene! Da-te de langa bateria mea! (mai du-te in aschia lui mata)
Dati-mi si mie niste site-uri cu bancuri bune... dau fundita (bancuri bune? Cu fund bombat si sani umflati? Bancuri de alea?)
Da'te mai incolo! Nu am loc sa pun o intrebare pe T/A!(da, mai du-te o data in aschia matii)

De fapt, mi-e lene sa continui. M-am saturat de Eremit si de glumele lui fantastice. Da, am dat nume pentru ca e chiar adevarat.

Sau chiar alti bulangii (se putea si mai rau) pun imediat langa intrebare (sau ne-gluma) un "laughing" sau "rolling on the floor".
Alti plictisiti sar dupa o funda cu ceva de genul : "DHAMNNN ce amuzanntt ejtii laughing)) rolling on the floor) doamneeee am picat cu tat cu skaunu' la gkluma asta :laughing)) ".

Adica chiar nu a observat nimeni?
Sa ma anunte cineva cand o sa devina TPU-ul ceva cu adevarat interesant, ca in 2010.

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

42% e vina voastră, că voi le dați atenție.Un exemplu bun ar fi faptul că videoclipul lu' Justin Bieber(ăla cu Baby) se apropie de 700 MILIOANE vizualizări.Voi faceți rahatul popular, nu se face el singur.Nu le mai dați atenție petardelor și vor pleca.
Și-acum, foarte serios vorbind, dă-te de lângă bateria mea!

30 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...imi dau si eu cu parerea? ok
1 ) A cata intrebare de genul asta e? cam toti va plangeti de calitatea siteului dar in acelasi timp voi sunteti cei care raspundeti la intrebarile alea!
Poate sunt eu mai tampit la cap...dar atunci cand vezi o intrebare care strica categoria, nu e mai usor sa dai un report sau ignore, in loc sa dai 50 de raspunsuri si sa aduci intrebarea la intrebari populare?
Nu va mai cacati pe voi ca traiti pentru intrebarile astea ...va place sa fie siteul asa!
Abia asteptati sa puna cineva o intrebare tampita ca sa il injurati si sa va credeti cool...doar ca la fel cred si alti 40 de utilizatori, si dupa va intrebati de ce dracu sunt asa de multe intrebari de genul!
...normal ca sunt atata timp cat va plangeti de ele,dar nu faceti nimic!
Cand apare un troll toti va plangeti,dar tineti functia ignore de bibelou,cand apare o intrebare prosteasca, toti va plangeti, dar tineti butonul report de ochii lumii!
Ce dracu va plangeti?
siteul e asa de cand am venit eu aici (2010 )! Mereu v-ati plans de calitatea siteului, de trolli, de spam.etc! Chiar si in perioada cand cretaker punea comicuri,chiar si atunci cand mufla,bastet, kazimir sau dicken erau pe site, chiar si atunci cand inca nu incepuse trollingul.etc!
Mereu o sa se gasesasca un destept fara umor sa posteze cateva intrebari tampite aici...e un site cu 200.000 de useri pana la urma, nu e un 9gag privat!
M-am saturat de intrebarile astea in care toata lumea e revoltata, dar aceeasi useri raspund la fiecare intrebare prosteasca de pe categoria asta...e un site, si atat!
1 ) ca pareti penibili, cand va plangeti aiurea si nu realizati ca fiecare avem vina noastra in povestea asta
2 ) Calitatea siteului ramane mereu la fel...au plecat cretaker,mufla,bastet? :.ok,asta e!
E un site, ii tine cineva cu forta? si eu daca vreau plec maine, ce e asa mare chestie? suntem doar niste useri pe un site ...nici macar nu ne cunoastem adevaratele nume!
Poate ca o sa se intoarca... poate ca nu.
Daca vreti ca siteul asta sa devina ce era inainte,ok. faceti ceva!
Urasc cu adevarat la categoria asta, ca toata lumea se plange, dar multi dintre ei nici nu stiu de ce dracu se plang...
Repet.siteul e la fel ca in 2010, cu 1-2 useri in minus!
Si atunci erau idioti, si atunci erau comicuri fara talent.si atunci erau probleme tehnice.etc!
Conteaza doar cum incercam sa rezolvam chestiile astea.nu cum sa ne plangem de ele

| AnneBre a răspuns (pentru Apache):

True story.

| lalalalallll explică (pentru Apache):

Unii utilizatori mai... populari, ca a zic asa, s-au plans dar nimeni nu comenta la plangerile lor... straight face mda

Ne vedem la anul', poate se mai schimba ceva.

| Apache a răspuns (pentru lalalalallll):

Si 2 ) ...tot am zis-o, dar nu pricepeti!
Orice site mare are probleme de genul asta... 9gag, 4chan,youtube,deviantart, yahoo answers!
Cu cat e mai mare siteul cu atat sunt userii mai slabi!
Dar ce conteaza atata timp cat mai sunt 1-2 useri care intr-adevar au ceva in cap?
Eu raman la concluzia mea ...in realitate inca exista cam acelasi numar de useri inteligenti ca in 2010 ...doar ca au venit mai multi useri idioti pe langa ei!
Ce conteaza invelisul atata timp cat interiorul e de calitate?
Poti sa te mandresti ca faci parte dintre userii inteligenti ...acei useri care au ceva in cap, si care vor sa schimbe siteul in bine!
Priveste si partea pozitiva. poate ca siteul nu mai este cum era demult...dar baremi acum poti sa diferentiezi mai bine userii intre ei
O mica parte pozitiva, pe langa alte 5000 negative...dar daca nu vezi si luminita de la capatul tunelului, atunci degeaba te mai agiti

| Bya132 a răspuns:

Am observat, dar am preferat să-mi ţin gura.

| Musique a răspuns:

Dar suntem in 2012 straight face

| Pralină a răspuns:

Bai, daca le dati atentie, nu vor pleca, se vor face mai multi, deci cel putin 50% e si vine voastra, ca e chiar asa de greu sa dati un "ignore User" cand vedeti ca un copil nu are ce face cu viata lui.
Si mai, TPU e doar un site, nu e ca si cum, am fi obligati sa stam aici, cui nu ii comvine: Logout.Deja ma satur sa vad ca toti, dar toti, pun intrebari de genu', e bine, inseamna ca totusi va pasa, desi nu vad de ce, repet: E UN SITE.
Oricum, trolli[ca asta sunt ei, uni foarte jalnici, but.] sunt cu atat mai fericiti cu atat mai multa lume ii baga in seama.

Plus ca atata vreme cat sunt fraieri aici, avem de cine face misto.

| MâţulMov a răspuns:

Pai, asa si e.
Macar de-ar pune intrebari. Macar atata lucru.
Recunosc, nu sunt cine stie ce geniu, dar totusi, pun si eu intrebari... ca de ex: "De ce cand arunc yoyo-ul in jos nu vine inapoi ca la televizor?'' poate nu e amuzant, dar totusi, e o intrebare, si da am observat si eu.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Meh.nici nu ma intereseaza ce fac alti useri, raspund detaliat daca pune un user de valoare o intrebare.La restul...jet pe banda.

| TheDubstepMan a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

De acum aşa o să le fac şi eu aşa.

| AlinaaAli a răspuns:

Muschii fetei mele nu au schitat nimic cand am citit ce ai scris tu!
trebuia sa radem? sa plangem?

| Foxie2 a răspuns:

SI ce putem face? dramatizam? ne intoarcem spre alfa? Mult succes!
T/A nu-i egal trolling.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Mda. Cacaturi la tot pasu'. Si eu am lipsit vreo luna, si... BUM!
N-a fost nici un "BUM". Tot aceeasi ratati, care exagereaza cu "rolling on the floor". Tot aceeasi curvari cu bancurile, etc. etc.
Dar n-avem vreo "apa sfintita" cu (,) care sa stropim TPU-ul, si sa plece curvele astea. Asta e.

| Deea03 a răspuns:

Take it easy. Eu sunt aici [teoretic] de la sfarsitul lui 2010. Intr-adevar nu mai e la fel, dar come on. It's a new generation on TPU.

Nu toti sunt asa cum spui tu. Admite asta.

Ehh. Oricum noi avem amintirile. Remember ''pizza cu rahat'' sau ''IloveXYZ''? happy

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Noua generatie.yawn

| CoMyYySiAtat a răspuns:

O sa imbatranesti si tot n-o sa se intample! Sunt sigura ca maine, cine stie ce idiot care se simte "jignit" iti raporteaza intrebarea! Si n-ai ce sa le faci, nu poti sa-i raportezi ca o sa pari exact ca ei (pai sincer, eu stiu cum e sa ti se stearga 50% din intrebari ), iar daca le zici te alegi cu 10 stupizi, am patit-o.

Ma rog, obisnuieste-te, asa e TPU acum, oamenii intreabaa de site-uri de magie la Comics sau fac niste glume de tot ra*atu!

I'm sad! Good bye!

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Oricum, stii cum e :

Daca nu poti sa-i invingi, fii ca ei! Putem incepe toti sa punem idiotenii la T/A si gata! Ma rog eu am incercat sa fiu ca ei la ultima intrebare, da ma simt ca o ratata, deci o sa stau in patu meu sa numar oi si renunt la TPU pana la urma! Aufvidersein ( cred ca asa suna in germana )!

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Sti ceva?
Si eu m-am saturat de aceste intrebari stupide, dar ce putem face?
Crezi ca daca ai pus o astfel de intrebare ajuta cu ceva? Nu!
Iti amintesti de faza cand toata lumea(mai ales tot felul de troli care apareau pe zi ce trece) punea "intrebari" de genul "T/A va muri!","RIP T/A."?
Dar cu ce a ajutat? Cu nimic, dar am trecut si de perioada aia.
Apoi a urmat era linkurilor idioate.La fiecare intrebare cate un link prostesc.
Acum am ajuns a era intrebarilor de genul "Dati-mi niste bancuri tari. Funda!" sau "Da'te mai incolo! Nu am loc sa pun o intrebare pe T/A!"(cum ai mentionat si tu.).Dar nu putem face nimic.Acum asteptam sa vedem ce era va urma.
P.S.: Si eu am plecat de pe TPU cateva luni bune, dar m-am intors.Sunt aici.Si cred ca si tu vei face mereu la fel, nu?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Am început să nu mai răspund la întrebări, stai, astea sunt întrebări?

| Lightning1997 a răspuns:

Mare dreptate ai.

| yoshiXD a răspuns:

Mai bine asteapta apocalipsa.

(din pacate cei care ai zis ca au plecat + Apache si Comy sunt specimene rare, slabe sanse sa mai apara cineva ca ei).

RESPECT

| TheDubstepMan a răspuns:

Vreau să te anunţ ca Cretaker sa întors acum câteva zile dar nu cred că definitiv iaaaaarrrr Dicken e suspendat, de muflă nuştiu nimic dar totuşi îţi dau dreptate.

P.S.: Eu când mă plictisesc mă uit la comicurile lui Mihnea, Cretaker, dicken. Mda... ştiu că mi-ai spune :
-Cum de nu le-ai văzut? dar totuşi sunt cam multe

Eu aş vrea să te ajut şi mulţi zic că vor dar pe ei de fapt îi doare fix la cărbune... Chiar îmi pare rau de T/A... oricum de comics nu mai spunem că e şi mai rău decât T/A, acolo sunt puse numai întrebări care doar n-au legătură cu categoria.

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Da. TPU nu mai e același.Recunosc,și eu odată am pus o întrebare care mai fusese deja pusă fără să îmi dau seama, dar am trecut peste oh go on. Lumea nu mai știe să scrie, bă frate.Numai pițipoance și cocalari pe TPU.Maneliști.Nu se respectă categoriile. Unii la Adolescenți râd ca proștii de niște glume scrise chiar de ei.La Dragoste și Sex se pun întrebări de Tehnologie. Și o listă lungă. Multe ''staruri" ale TPU-ului au plecat din această cauză.Ar trebui să fie o revoltă aici.Numai plagiatori,cocalari,maneliști, pițipoance, etc.

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

De asta ii multumesc lui Dumnezeu ca nu te cunosc. Si ca nu am apucat nici macar virtual sa te cunosc happy. Cred ca nu ramaneam cu gura cascata daca nu te durea capu' straight face

| lalalalallll explică (pentru JeStieKungFuDaNuStieKarate):

De fapt chiar ma doare capul si daca nu te superi ca te intreb : esti unul dintre acei "natarai" despre care vorbesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ar fi numai pe acest sait aceasta problema.
Ori e criza de amuzament, ori au venit la putere toate persoanele "amuzante" cu glume de ale lui Base. Chiar si in realitate mai vezi cate o pitipoanca care rade cu bulbuci la gura cand ii arata un alt idiot degetul mic, in fine, o sa stam seriosi ca asta http://www.google.md/......tp?/imgres
Uite ca nici la intrebarea ta nu am putut rade, poate ma faci sa zambesc un pic, ca zi am stat ca o statuie fara sa schitez nici macar cel mai mic ranjet.

| CoMyYySiAtat a răspuns (pentru anonim_4396):

Icerc eu sa te fac sa razi :..., nu, imi pare rau, nu-mi vine nimic!

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoMyYySiAtat):

Multumesc, dar nu mai e nevoie.

| CoMyYySiAtat a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar, am incercat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu mai tot timpul zici ca ai fost plecata de ceva timp...ce faci? Complotezi impotriva noastra?
Pă ea! http://bit.ly/xoNFUu