A mai fost pusă întrebarea cu linkul ăsta.Să-i ia naiba dacă au ajuns de la c*catul de D/S la T/A.
Şi se mai miră lumea de ce plecăm de la T/A...
Tu te-ai uitat puţin pe la ultimele întrebări?!
Ce puii mei, de ce mai staţi aici, în comunitatea asta de oameni infecţi fără viaţă?!
M-am uitat...și ce să fac? Vrei să le dau eu minte? Treaba lor...
Dă-le puţin din a ta...
Că din a lui Ashadow nu avem ce da că rămâne fără...
Iar pe a mea n-o dau, că eu nu împart nimic cu nimeni niciodată.
.
Le vreau înapoi... De fapt nu... Am împărţit conversaţii în avans, fiindcă nu prea o să mai intru.
PS: Să îmi scrii pe cruce "RIP" cu fontul Comic Sans MS
PSS: Să te asiguri că nu o să mă uite nimeni
PSSS: Să le spui că ultimele mele cuvinte au fost "I'll be back, motherf**kers."
Da,chiar,ce nesimtiti ma, he, he...
Hmmm...petarda...cum de nu m-am gandit la asta?
Cică "Prost eşti mă să trăiască mă-ta să moară sor-ta" (A zis unul care a dat share)
Hahahahahahahahahaha... Ha ha... Ha.
Exceel nu ne aude, aşa-i?
tare asta, macar rade cineva la intrebarile astea
Cel mult ne vede, deci n-avem de ce sa ne ingrijoram.
Şi dacă e omniprezent şi e în spatele tău cu un cuţit?
În spatele tău fiindcă eu sunt nemuritoare, deci nu are de ce să piardă timp să vină la mine. În cel mai rău caz mă salută pe stradă şi apoi o să râdă toată lumea de mine.;-;
Atunci sting lumina, ca sa ma pot camufla.
foarte ulat din partea ta
Eu sunt un Espada...pot să te trimit în altă dimensiune neagră și urât mirositoare unde o să înebunești iar pe Așeadău aplic un Gran Rey Cero și îi retez...atât am avut de spus.
Ştiu, urât din partea mea. Dar totuşi...
Ashadow please, I'm http://cdn.gifstache.com/2012/7/18/gifstache.com_845_1342664484.gif
UUU,ne ameninta Exci, eu zic sa incetam ca pe urma eu nu ma bag la schimbatul scutecului.
Http://cdn.gifstache.com/2012/8/8/gifstache.com_1361_1345950005.gif
Atunci hai sa-ncheiem cu stil:
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34286192.jpg
Nu. Nu. Nu... El a postat doar poza asta şi alte câteva pe (,) peretele paginii iar lor li s-a părut amuzantă şi au re-postat-o.
Bideu e nevinovat.
PS: Cu ajutorul faptului că a postat poza aia pe perete i-am găsit Facebook-ul. Mwahahahahahah.
LisaJulie întreabă: