| OvidiuMocanu a întrebat:

Frankie Wilde DJ-UL SURD "ADEVAR sau MINCIUNA"

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

"It's all gone Pete Tong" este un documentar (in batjocura as zice eu) despre Frankie Wilde, un DJ "legendar" din Ibiza care surzeste si astfel devine primul DJ surd. Mie mi s-a parut amuzant filmul, totusi foarte bine facut pentru ca la sfarsit sigur te-ai intrebat daca exista sau nu acest om. mai ales ca la inceput zice ca e "bazat pe o poveste adevarata" happy
Ca toti curiosii am cautat pe net sa vad daca a existat sau nu. Am dat de toate site-urile create special pentru acest film. create pentru a te face sa crezi cu adevarat ca Frankie Wilde a existat. Mda. campanie serioasa. Pentru ca unii au crezut sau poate inca mai cred povestea. Eu nu cred. am citit atatea pareri pe forumuri, am cautat poze si am gasit doar cu Paul Kaye (parca asa il chema), actorul care l-a interpretat. si cateva cu Frankie copil. La cat de tare era, sigur trebuia sa fie plin netu de poze cu el.
Oricum e tare ideea si i-a facut pe multi sa creada ca acesta poveste are o farama de adevar in ea.
Oare ti-am raspuns? big grin

50 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Beethoven, compozitorul surd. Adevarat sau fals? De ce ar fi mai putin posibil ca un dj sa fie surd?

| ellai a răspuns:

Eu una cred ca este adevarat. cel putin asa scrie peste tot tongue

| adeana a răspuns:

Daca era vorba asa in general, nu ziceam ca e imposibil. Dar era vorba de Frankie Wilde si de film.

| adeana a răspuns:

"Beethoven, compozitorul surd. Adevarat sau fals? De ce ar fi mai putin posibil ca un dj sa fie surd? "

Beethoven compunea dupa note, deci n-avea nicio treaba cu auzu.

| Ingerasull99 a răspuns:

Gasisem pe un site in care se spunea ca e o minciuna totala, pete tong e un dj, frankie wilde e alt dj, nu inteleg deloc numele filmului ce treaba are cu actorul asa zis frankie wilde.

| OvidiuMocanu explică:

Am pus acceasta intrebare pentru a afla daca intradevad povestea filmului It's All Gone Pete Tong este sau nu reala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba frate el compunea dupa vibratzii... wave... daca sti ce e aialaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul nu cred ca poate mixa cineva daca este surd.si eu sunt dj, si am si eu probleme cu auzul, si eu d mixat mixez numai dupa auz.si nici nu cred ca voi resuii sa mixez dupa vibratile c le simt in picioarewinking se poate mixa, dar nu se poate mixa decat numai aproximativ bine.sa mixezi perfect nu ai cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este inspirat din fapte reale.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ratat, daten mm, mai bine taci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat am fost in Ibiza am locuit acolo si este adevrat ...sunt multi care au mers si in Pacha si in Amnesia cand el mixa si care mi-ai spus ca intr-adevar el a mixat in Ibiza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ramai vreodata surd, ai s intelegi daca este sau nu, oricum este o legenda in lumea house-ului! c nu avem voie s avem si noi legende? mersi fr pentru intelegere, all the way...and beyond Frankie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca toate ar fi dupa filme am fi mari domni si dpamne toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista intr-adevar un DJ surd, bazandu-se doar pe vibratii...si este posibil doarece stim majoritatea ca in cazul in care pierdem un simtz... celelalte se accentueaza.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine unu m-a facut sa ma bucur mai mult de viata...nu vreau sa contest sau sa spun lucruri ce ar deranja pe unii dar uite ce am gasit pe un site unde zice ce si cum a fost facut filmu...It's All Gone Pete Tong is a 2004 Canadian fictional independent account ("mockumentary") about Frankie Wilde (Paul Kaye), a DJ who goes completely deaf. The title is a reference to a rhyming slang phrase used in Britain in the 2000s, referring to the BBC Radio 1 DJ Pete Tong, standing for "it's all gone wrong". Like the similar mockumentary This Is Spinal Tap, the film takes measures to appear non-fictional, but Frankie Wilde himself is a fictional character.

The film was released on April 15, 2005. The DVD was released on September 20, 2005. It won two awards at the US Comedy Arts Festival for Best Feature and Best Actor (Paul Kaye) and swept the Gen Art Film Festival awards (Grand Jury and Audience). It was filmed on location in Ibiza and shot entirely in HD.[citation needed]

Several famous DJs appear in the film as "talking heads", giving the film a false sense of authenticity. Carl Cox, Tiësto, Sarah Main, Barry Ashworth, Paul van Dyk, Lol Hammond and Pete Tong appear in the film. Ibiza locations used in the movie include Pacha, Amnesia, Privilege and DC10 as well as the historic Pike's Hotel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce **** este asa de greu de inteles, este vorba despre DJ-ul Pete Tong, dar in film este Frankie Wilde, jucat de actorul Mike Strutter, Frankie Wilde este un caracter creat care nu exista cu adevarat, dar care vrea doar sa arate despre viata lui Pete Tong, dumbfucks.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cautat si am gasit o descriere la film si e ciudat ce vrea sa insemne titlul filmului (la sfarsit) - FRANKIE WILDE e un DJ de geniu. A ajuns in culmea gloriei. Are fani, o sotie trofeu. o vila
trofeu la Ibiza. Viata
nu poate fi mai frumoasa
pentru el. Ce-i pacat, e ca fericirea nu-i perpetua. Vine ziua in care Frankie descopera ca are soarta lui Beethoven. Nu inseamna ca va compune 9 simfonii, ci ca e pe cale sa-si piarda auzul. Si il pierde complet. Nu e mare lucru de facut cu un DJ surd, nu-i asa? Asa ca tipul dispare. Fara urma. Nimeni, niciodata nu a mai dat de el.
Its All Pete Tong nu plange pe urmele lui. Dimpotriva, e o comedie. O comedie cu miez amar. Neagra. Filmul imbraca forma unei biografii si are ca start perioada de mare glorie a muzicianului, dupa care incepe declinul. Interesant, Its All Pete Tong e filmat in intregime la Ibiza, iar pe parcurs apar, figuri pasagere, DJ celebri- Lou Hammond, Barry Ashworth, Carl Cox si Pete Tong. Ce inseamna Its All Pete Tong? E o rima in slang cockney si se traduce cu s-a dus totul de rapa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU este adevarat! Este marketing total, pentru DJ-ii implicati in film si pentru clubul Pacha care are un impact mare in randul lanturilor de cluburi de top din lume si in special pentru a promova turismul in Ibiza, Este evident! Imi pare rau celor care au crezut in film si povestea in sine (si eu am crezut la inceput), dar daca stai ceva timp si te documentezi si citesti alte forumuri ajungi la aceeasi concluzie cu mine iti garantez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la heaven in 2008 si mixa steve lawler (Rezidet Ibiza) Si la`m itnrebat pe manageru` lui de Frankie Wilde daca`i adevarat... Si a inceput sa rada vazanduma asa entuziasmat. mi-a zis it`s just a movie! GARANTEZ CA E DOAR UN FILM!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Existawinking is multe cazuri de acest fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu-i adevarat dj tocmai Dj tiesto cel mia mare dj din lume o spus ca nu o mai vazut asa ceva, doar sa nu credeti ca lo platit sa vb aluda si multi alti dj eu zic caiadevar in procent de 50 % 65 sa zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta pentru ca n-ati cautat unde trebuie...
"It's All Gone Pete Tong is a 2004 Canadian fictional independent account about Frankie Wilde (Paul Kaye), a DJ who goes completely deaf. The title is a reference to a rhyming slang phrase used in Britain in the 2000s, referring to the BBC Radio 1 DJ Pete Tong, standing for "it's all gone wrong". The film takes measures to appear non-fictional and is based on the true story of popular Czech DJ Kristov Masalin who lost his hearing due to excessive noise levels at various venues at which he played. However, Kristov's career did not end with his total loss of hearing and used various methods to keep his music career alive."

sursa: our "Almighty Wikipedia"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceao, si eu fac pe DJ-ul si sincer, cred ca este adevarat, nu uitati, el mixa dupa vibratii simtite la picioare + ca vedea beat-urile pe laptop. Ganditi-va putin, toate piesele ce le avea pe vinyl-uri le avea si in minte, de la a la z. Stia tot ce cum cand vine, pasaje, TOT! Injurati-ma dar... CRED K SE POATEwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar am vazut filmu` si nu stiu c sa zic da oricum... dc nu incercati mai intai sa ascultati niste piese "Frankie Wilde"? dupa asta s`ar putea sa va schimbati total parerea pentru ca multi vb da asa fara sa stie ca piesele din film sunt chiar piesele care le gasiti pe youtube sau trilulilu sau 220.rostraight face nu stiu da` eu am maxim respect pentru omu` asta chiar daca a existat vreodata sau nu pentru ca piesele lui sun dementialewinking si app cei care ati vazut filmu` : dj precum tiesto(care stie toata lumea ca e cel mai tare la ora actuala) sau Carl Cox ori Barry Ashworth vorbesc despre el spunand chiar tiesto "n`am mai vazut asa ceva" si nu sunt de parere ca ar fi fost platiti sa spuna niste lucruri pentru un om care nu existawinkingso enjoy frankie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va spun eu ca exista Frankie Wilde am eu cate-va seturi de-ale lui nu cred ca scote-au astia albume Frankie Wilde aiurea asa doar dintr-o poveste mai ales ca erau si poze cu el pe coperta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate fi adevarat, iar cu putina logica iti dai seama de acest lucru. Pe wikipedia se face referire la DJ Kristov Masalin, personaj real din spusele lor, care ar fi surzit si si-ar fi continuat cariera mixand cu ajutorul vibratiilor. Totusi, in google nu apare nimic despre el, fapt ce mi se pare cel putin absurd; tipul ar fi fost o legenda, toata lumea ar fi stiut de el, ar fi fost un Beethoven al muzicii digitale!
Nu luati ca punct de sprijin faptul ca Tiesto ar fi spus in film "n-am mai vazut asa ceva" sau un alt dj popular ar fi spus cine stie ce. Este un film care s-a vrut a fi luat de public drept o poveste reala. Ca sa va fie mai usor si sa va dati seama ca astfel de filme se fac, amintiti-va de "The Blair Witch Project" sau "Paranormal Activity".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeshte`te doar ca raspunsul lui Tiesto e evident! nu l-a pus nimeni sa minta pentru bani.chiar nu a mai vazut asa ceva. ce te face sa crezi a vazut? e incredibil cum cateodata e atata de subtila o afirmatie care ar trebui sa fie evidenta. take it as grantedwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://en.wikipedia.org/wiki/It%27s_All_Gone_Pete_Tong#Music

EXTRA! EXTRA! READ ALL ABOUT IT! Inainte sa aratati cu degetul sa comentati sau sa faceti orice altceva cititi adevarata poveste! In adevarata poveste DJ-ul nu surzeste complet si nici macar nu mixa in Ibiza. Totul este facut asa pentru a atrage atentia asupra filmului. Povestea originala este una banala si zic eu oarecum de asteptat sa se intample odata si odata unora din DJ, avand in vedere puterea tuturor difuzoarelor langa care stau si tuturor castilor care le folosesc. Am lucrat in acest domeniu, am fost DJ, am prieteni DJ si stiu cu ce se mananca. Oricum sper ca acest material sa va lamureasca pe toti despre ce e vorba in film si mai ales despre CINE este vorba in film( un DJ din Cehia pe numele de Kristov Masalin). Cheers!

Întrebări similare