| OvidiuMocanu a întrebat:

Frankie Wilde DJ-UL SURD "ADEVAR sau MINCIUNA"

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

"It's all gone Pete Tong" este un documentar (in batjocura as zice eu) despre Frankie Wilde, un DJ "legendar" din Ibiza care surzeste si astfel devine primul DJ surd. Mie mi s-a parut amuzant filmul, totusi foarte bine facut pentru ca la sfarsit sigur te-ai intrebat daca exista sau nu acest om. mai ales ca la inceput zice ca e "bazat pe o poveste adevarata" happy
Ca toti curiosii am cautat pe net sa vad daca a existat sau nu. Am dat de toate site-urile create special pentru acest film. create pentru a te face sa crezi cu adevarat ca Frankie Wilde a existat. Mda. campanie serioasa. Pentru ca unii au crezut sau poate inca mai cred povestea. Eu nu cred. am citit atatea pareri pe forumuri, am cautat poze si am gasit doar cu Paul Kaye (parca asa il chema), actorul care l-a interpretat. si cateva cu Frankie copil. La cat de tare era, sigur trebuia sa fie plin netu de poze cu el.
Oricum e tare ideea si i-a facut pe multi sa creada ca acesta poveste are o farama de adevar in ea.
Oare ti-am raspuns? big grin

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://en.wikipedia.org/wiki/It%27s_All_Gone_Pete_Tong#Music

EXTRA! EXTRA! READ ALL ABOUT IT! Inainte sa aratati cu degetul sa comentati sau sa faceti orice altceva cititi adevarata poveste! In adevarata poveste DJ-ul nu surzeste complet si nici macar nu mixa in Ibiza. Totul este facut asa pentru a atrage atentia asupra filmului. Povestea originala este una banala si zic eu oarecum de asteptat sa se intample odata si odata unora din DJ, avand in vedere puterea tuturor difuzoarelor langa care stau si tuturor castilor care le folosesc. Am lucrat in acest domeniu, am fost DJ, am prieteni DJ si stiu cu ce se mananca. Oricum sper ca acest material sa va lamureasca pe toti despre ce e vorba in film si mai ales despre CINE este vorba in film( un DJ din Cehia pe numele de Kristov Masalin). Cheers!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa si ca un mic apropo, pentru adeana care clar nu are habar despre ce vorbeste si doar isi spune parerea, Exista acea farama de adevar in acel film. Interesati'va cu adevarat inainte sa comentati si sa expuneti parerile pe net si sa ii mai informati si pe altii aiurea pe deasupra. ciao ciao.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca intelegi ce spun eu acum...
MUZICA HOUSE SE SIMTEEEEEEE NU SE AUDEEEEEEE
asa ca pentru toti care nu cred ca se poate mixa daca surzesti bagati niste vata in urechi si mixeazawinking
exact asa cum o face el... poate merge poate nu tu incearca
asta era raspunsu pe care il gaseai singur... bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inclin sa cred ca e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiti macar ce inseamna personaj fictiv?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate asa ceva e minciuna.nu stiu tiesto de ce vorbeste despre el.ca era surd.jale.si tiesto minteste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor. eu cred in ell ...ascultati need to feel loved a facut asta can era de surd happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poveste e adevarata, a unui DJ de nu stiu unde numit Kristov Masalin.Si aia e chiar adevarata.Si d-aia spune la inceput ca e inspirat dupa o poveste adevaratabig grin.(wikipedia)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frankie traieste in india happy daca tot e pana acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frankie traieste in india si aia o fo legenda lui alceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu stiti nu mai vorbiti. Chiar a mixat in Ibiza, si chiar sunt dovezi cu el daca cautati mai adanc decat sa dati search pe google, ca doar atat stiti. Frankie wilde in poza :
http://i53.tinypic.com/2nsoqgx.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt dj papagal si mixez pe droguri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu st dj si pot mixa dupa vibrati...muzicaa nu se aude se simte...si eu al fost surd.dar nu a fost graf aveam putin mai mult clei.

| dj_8956 a răspuns:

Pentru toti cei care sa indoiesc de existenta lui cautati pe net melodii si vetti gasi si eu sunt dj de ceva vreme si am vazut filmu de vreo 3 ori si pentru cei care zic ca nu sa poate mixa dupa vibrati sa inseala amarnic se poate dar trebuie sa fi cu adevarat talentat si sa ai o ambitie ff mare

| laur_3852 a răspuns:

Chiar exista frankie wilde.este dj si chiar a surzit! si pete tong este tot dj...cautati mai mult si o sa vedeti happy

| Andu_tot_1985 a răspuns:

Hmmm...cerd ca l-am vazut de prea multe orii. da ce pot spune fanny film...dar cred ca NU ESTE ADEVARAT

| Chirita_Sebastian_1994 a răspuns:

Exista, da, Frankie Wilde DJ-ul Surd care nu se stie nici in ziua de azi unde se afla. Dar el canta in continuare pe strazi la ce poate.

| Lov_Stars_Valy_1991 a răspuns:

Http://www.giantstep.net/artists/622/bio/ intrati aici si veti vedea ca povestea pare adevarata chiar daca are poza lui strutter pe cover;)

| bluevibes a răspuns:

De fapt Frankie Wilde a existat, http://i53.tinypic.com/2nsoqgx.jpg asta e poza cu el.Tin minte acum multi ani, cand lua locul de cel mai bun dj al anului.De vreo 3-4 ori a luat acest loc.Si cei care zic ca nu a existat, nu sunt documentati deloc.Chiar eu am ascultat melodiile lui pe vremea cand era cel mai bun DJ al anului...A fost real si oriunde ar fi acum am un respect enorm pentru acest om si pentru ceea ce a reusit sa faca.

| Pandish_Ionutz_1986 a răspuns:

Da eu cred sa stitihappy

Întrebări similare