Deci părinții mei trebuiau să plece nu știu unde și tot le spuneau să plece mai repede să scap de ei
Mă tot întrebau de ce vreau ca ei să plece și eu ziceam, nu mai știu ce ziceam.Așa am crezut că am încuiat ușa și m-am repezit la pc, am stat câteva ore bune și când să vină ai mei acasă n-am auzit ușa deschizându-se.Noroc că aveam căștile băgate
Am auzit ușa deschizându-se și când am văzut o mână dubioasă repede am luat o pernă și i-am aruncat-o în fațăApoi am ieșit repede.Noroc că era tata că dacă era mama îmi ținea morală să nu mai arunc cu pernă în ea și zicea că îmi taie netul și bla bla bla eram și eu bucuros că am scăpat
Nu mi se intampla, ma ascund destul de bine.(uneori ma uit si cu mama si sora-mea in camera)
Se pare ca nai probleme
Aparent
Ascultam melodia asta la maxim www.youtube.com/watch?v=tdUZrrwu_64,noroc ca bunicamea nu stie germana.
Era o data sa ma prinda fratele meu mai mic dar am reusit sa inchid repede pagina, cand a plecat am sters istoricul...am scapat.
p.s. pe viitor inchide usa camerei ca sa nu mai ai surprize...
Nu,daca fac asta mai intai ii sun pe parintii mei sa vad cand vin, apoi ma uit la anime.
App:Anime-ul este ecchi, yaoi, yuri(adica ce gen este, s-ar putea sa vreau si eu sa ma uit daca nu este prea multa"actiune". Sa fie cam ca High School DxD)?
Ah,te referi la Okane ga nai? Este un anime yaoi 100 la 100, si da are ceva mai multa actiune, eu una il ador, nu stiu de ce
Asa deci...Stiu ce voi face saptamana asta
Pe mine m-a prins sora mai mare cand ma uitam la Okane Ga Nai si fix in timpul actiunii, si tata era sa ma prinda cand citeam fanficuri yaoi, d`alea +18, dar am deschis repede o pagina Google.
De obicei citesc mereu fanficuri hentai pe telefon si sterg istoricul.
LisaJulie întreabă: