| Kadorin a întrebat:

Hello fanii ai prostioarelor,am o intrebare:v-au prins vreodata parinti in timp ce va uitati sau citeati un anime/doujinshi/fanfiction yaoi sau yuri sau hentai sau prostioare,v-ati prins voilaughing.
Sunt curioasa cam care a fost prima voastra reacie,va pun aceasta intrebare deoarece eu era sa o patesc acum cateva minute...
Eu stateam calma,nu aveam treaba,relaxata in fata laptop-ului,cu popcorn,suc,detoate si priveam primul episod din Okane ga nai,cand lucrurile devenisera mai interesante daca intelegeti ce vreau sa spun,volumul era la maxim deoarece stiam ca parintii mei sunt plecati pana la tara si trebuiau sa se intoarca dimineata,dar se pare ca cineva acolo sus nu ma prea are la inimasad,deodata se aude un zgomot ca si cum ar fi cazut ceva,eu eram total paralela cu tot ce se intampla si pur si simplu mi-am zis ca pisica mea nu are somn,eram cu ochii lipiti la propiu de ecran cred ca mai aveam putin si salivamlaughing,deodata simt o mana pe spate,in acel moment stiam ca satana trebuia sa pregateasca portile iadului pentru ca avea sa vina angajata lunii,in urmatoarea secunda am dat cu ecranul laptop-ului de tastatura cu viteza lumini si m-am intors sa vad cine ma prinsese cu spaima,atunci am stiut ca nu mai aveam scapare,era bunicamea! Cand am vazut-o mi s-a oprit respiratia,eram pregatita pentru morala vieti mele, dar apoi am auzit-o,, Ce faci la calculator asa tarziu? Vrei sa iti strici creierul? Maine e luni si..blah blah blah,, nu o mai ascultam,am scapat de moarte, PARTY!
Uneori imi vine sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ecranul laptop-ului meu e putin mai micut, daca m-ar fi prins maicamea sau taicameu ar fi fost de 100 de ori mai bine,deoarece nu prea le pasa la ce ma uit eu, dar bunicamea, deci daca s-ar fi prins cred ca mi-ar fi aruncat laptop-ul pe geamlaughingsi mi-ar fi fost ca o umbra in urmatoarele 3 lunilaughing

Oricum asta e una din multele situati extreme din care am scapat, amin!
Voua vi s-a intamplat vreo data?

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Tu nu ai auzit de regula sacra a incuiatului usii?

| єχcєєℓ a răspuns:

Deci părinții mei trebuiau să plece nu știu unde și tot le spuneau să plece mai repede să scap de eilaughing
Mă tot întrebau de ce vreau ca ei să plece și eu ziceam, nu mai știu ce ziceam.Așa am crezut că am încuiat ușa și m-am repezit la pc, am stat câteva ore bune și când să vină ai mei acasă n-am auzit ușa deschizându-se.Noroc că aveam căștile băgatelaughing
Am auzit ușa deschizându-se și când am văzut o mână dubioasă repede am luat o pernă și i-am aruncat-o în fațălaughingApoi am ieșit repede.Noroc că era tata că dacă era mama îmi ținea morală să nu mai arunc cu pernă în ea și zicea că îmi taie netul și bla bla bla eram și eu bucuros că am scăpatlaughing

| Ashadow a răspuns:

Nu mi se intampla, ma ascund destul de bine.(uneori ma uit si cu mama si sora-mea in camera)

| robertuzumaki1999 a răspuns (pentru Ashadow):

Se pare ca nai probleme big grin

| Ashadow a răspuns (pentru robertuzumaki1999):

Aparent

| ww2Totenkopf a răspuns:

Ascultam melodia asta la maxim www.youtube.com/watch?v=tdUZrrwu_64,noroc ca bunicamea nu stie germana.

| LordBolton a răspuns:

Era o data sa ma prinda fratele meu mai mic dar am reusit sa inchid repede pagina, cand a plecat am sters istoricul...am scapat.

p.s. pe viitor inchide usa camerei ca sa nu mai ai surprize...

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Nu,daca fac asta mai intai ii sun pe parintii mei sa vad cand vin, apoi ma uit la anime.
App:Anime-ul este ecchi, yaoi, yuri(adica ce gen este, s-ar putea sa vreau si eu sa ma uit daca nu este prea multa"actiune". Sa fie cam ca High School DxD)?

| Kadorin explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Ah,te referi la Okane ga nai? Este un anime yaoi 100 la 100, si da are ceva mai multa actiune, eu una il ador, nu stiu de celaughing

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru Kadorin):

Asa deci...Stiu ce voi face saptamana asta laughing

| Gomii a răspuns:

Pe mine m-a prins sora mai mare cand ma uitam la Okane Ga Nai si fix in timpul actiunii, si tata era sa ma prinda cand citeam fanficuri yaoi, d`alea +18, dar am deschis repede o pagina Google. laughing
De obicei citesc mereu fanficuri hentai pe telefon si sterg istoricul. laughing