Mai bine mă uit 10 ore la Nyan Cat decât să mă uit la o prostie ca Violetta.
Eu sau STYAOS?
De ce? Că asculta o melodie în rusă?
Nu, e de la circ (am fost azi) si o colega a scuipat in el cu fum de Haribo.
Pff,da,ce patetice sunt...
*inchide pagina cu serialul*
Auzi da ce treaba ai tu la ce ma uit ieo? Is cetatean european si am drepturi si daca vreau sa ma uit la Violenta ma uit frate! Ia uitete dom'le tupeu pa ia...
Ai mare dreptate
Şi e super nasol să ai o telenovelă aşa stupidă cu numele tău.
Cred că mă duc să mă sinucid
Cum cu numele meu? NU ma cheama Violetta!
Adică cu numele meu. fuq
In realitate te cheama Violetta? OMG :o
Cu un singur t şi da. Viaţa e o cur*ă Să te blesteme cu un astfel de nume care este purtat şi de o telenovelă de câcat. fuq
Moamă, si nu-si bat colegii șa scoala joc de tine? Adica: Violata... sorry... Acum si cu serialul asta de ****.
Adică ce? Numele meu oricum era de câcat sau cum?
Şi nu, nu-şi bat. Sunt destul de plăcută printre colegi.
Nu e de ****, doar ca astia nu mai gasesc nume. Mie imi place cum suna numele tau. Si bravo! Noi in clasa zicem in loc de Violetta, Violentta! Ca e ata de violentta in amor, oh!
Eu nici nu vreau să mă uit la serialul ăla că poate încep să înjur prea tare şi îi fac pe părinţi de ruşine.
Oricum înjur destul la reclama aia tâmpită cu Lala Band: "Eroii generaţiei tale". "!¤#! #!%#&%&/(/())/()¤!"¤"#%&((/!
11 ani, tălică.
Lol, am ghicit?! Şi te iei de alea de 10 ani? Adevărul e că 1 an e mare diferenţă.
Mă rog, scuză-mi intervenţia. Mă pliciteseam.
Nu e ca ma iau, sunt doar alea obsedate care vor doar sa fie super mega mature, draga, ce stii tu? *isi umfla buzele ca la botul de rata si vorbeste ca o fitoasa de zile mari*
Nu m-am uitat niciodata la cacatul ala de serial. E pentru fete (pentru unele fete nu pentru toate).
Ma uit si eu da nu-s obsedata. Mai am si baieti care se uita in clasa si care stiu toate personajele!
Baieti?
Da
Creca sunt disperati.
Eu nu m-am uitata niciodata la serialul ala.La mine in clasa se uita toate fetele.
Cred ca te-ai imbatat de la prea mult fruttia! ciudata esti tu! Violetta e cel mai frumos film.......si apropo.cine mai zice ca violetta e ciudata o sa ii denunt pagina! si o sa ii sparg contul! Nu stiti sa apreciati lucrurile frumoase! RUSINE!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: