anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai devreme am primit un mesaj privat :
Cerere subtila
Imi place de tine,
vrei sa fi sotia mea? happy
Oare ce a vrut sa spuna?laughing)

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Probabil e mai original decat cei cu Ilovexulescuhee hee. Cred ca e una din cele mai originale cereri laughing. Baieti, luati aminte!

| yumi_1689 a răspuns:

Daca il cunosti si iti place de acel tip accepta. daca nu il cunosti cineva vrea sati joace o festa laughing

| MBG a răspuns:

Eu cred ca e doar o farsastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-o fi saturat sa stea in fata pc-ului, vorbind cu prieteni virtuali care au prietene, neveste...virtuale.
sfat: nu accepta! fara flori, inel, luna de miere nu-i nicio afacerebatting eyelashes.

NOname
| NOname a răspuns:

Ca e un urs singur, disponibil si in cautarea unei ursoaice frumoase, serioase, dornice de a intemeia o familie. smug
Eu zic, sa accepti, dar cere-i mai intai un butoi de miere, ca sa vezi, daca are intentii serioase si poate sa intretina o familie!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Mda...Sigur e farsalaughing... Cunosti persoana respectiva? Daca nu o cunosti probabil e farsa, dar daca o cunosti si e cineva ascunsthinking
Adica, e ca si cum "1" i-ar spune lui "A", "A, vrei sa fim impreuna, te iubesc!" laughing Ce legatura are "1" cu "A"?
Deci... Sa fim seriosi, eu cred ca e o varsahappy.
Sper ca te-am ajutat.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai, ala, ori e beat, ori e nebun si n-are idee la ce se-nhama. Eu zic sa nu-l iei in serios. Nu de alta, dar sa n-ai surprize cand s-o trezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ca te pacaleste bagabontu', nu te vrea de nevasta, ala vrea doar zbenguiala devil

| Roby67 a răspuns:

Ursulika, care-i ala ca ii rup tastatura daca il prind!

| Leea1234 a răspuns:

Vrajeala ieftina...sti cum gandesc pustii "daca pune botul bine, daca nu, nu", si eu am primit niste mesaje in care unul imi tot spune sa se intalnim, ca o sa ne intelegem bine, nu m-ar mira sa fie chiar aceeasi persoana!
mucosi!
ignora astfel de mesaje

prfml
| prfml a răspuns:

Probabil ti-a citit intrebarile, raspunsurile si a dedus ca esti femeia care si-a dorit-o dintodeauna!