anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu va ie dor de Iepurila?crying

12 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Vrei să te dai în spectacol că ție-ți e?

| AnneBre a răspuns:

Epurila copile, nu iepurilabatting eyelashes

| CautNume a răspuns:

Daca de el zici http://www.TPU.ro/utilizator/ejgk
.lipsesc raspunsurile lui misto:((:(:((:((:((:(:((...

| TwixulDrept a răspuns:

"ie"? "inposibil "
can u shoot me?!
dupa ce ca nu stii sa vorbesti corect mai si comentezi... macar taci naiba din gura...

| TheScamy a răspuns:

Pă unde s-o dusstraight face

| xDivineAngel a răspuns:

Epurila pardon am scris din greseala Iepurila

Jeli scumpo ce ti se rupe? ti se rupe apa, si nu ma mai corecta tu pe mine iubito nu am fost niciodata corijenta la romana si cam tu faci aici circ draga! Nu veni si ma corecta pe mine la T/A daca punem intrebarea pe alta categorie nu mai ziceam nimic daca ma corectai happy... Vrei doar sa iesi in evidenta ca sti tu multa gramatica.Ce credeai ca o sa iti dau funda imediat ce iti vad raspunsul?laughing

@ȘiretAddiction Tot ce vroim erau niste raspunsuri amuzante...

| BloodMagickNecromance a răspuns (pentru xDivineAngel):

Crezi că dacă ești la T/A, poți s-o faci pe agramata în același timp? Și, agreez cu Jelli. Sunt niște simplii useri, cu o simplă viață socială.

| anonim_4396 explică (pentru xDivineAngel):

N-am nevoie de funda ta si a nimanui. Nu-s aici pentru funde. Daca tu esti, bine, nu generaliza. Nu ma laud ca stiu gramatica, dupa ce ca nu stii niste chestii ELEMENTARE mai si faci gura sa imi raspunzi.
Si nu imi mai zice ''iubito'' ca e de prost gust. Am vazut categoria, dar stupizenia acestei postari si felul in care e scrisa m-a facut sa vomit virtual. Si daca e T/A, asta nu inseamna ca trebuie sa infectezi rubrica asta si sa distrugi retinele privitorilor cu aiurelile tale.
La naiba, a ajuns sa fie un gest de lauda faptul ca stiu sa scriu CORECT? Chiar in halul asta s-a ajuns? Eu stiu ca e ceva ce si un mediocru ar trebui sa fie in stare sa faca, ceva gen ''am fost la magazin si mi-am luat trei bomboane'' adica sa nu fie iesit din comun.

Jalnic, fata, jalnic.

Mda... era inposibil sa nu comenteze cineva...

| anonim_4396 explică (pentru xDivineAngel):

Normal! O meriti! Dar... de ce voiai numai chestii pozitive? E democratie, raspund cum am eu chef si cum consider ca merita postarea aia tratata. Ce dai, aia primesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

'ie'? http://www.myfacewhen.com/106/ ce naiba, verbele se invata in clasa a patra si nu se uita. De cate ori ai dat corigenta la romana? Ai o greseala foarte grava.
Ba, mi se rupe, ce naiba faceti atat circ. Sau asta e un fel de linguseala asa, subtila? Eu am fost zece zile plecata de pe site si nimeni nu a facut vreo postare, ceea ce e bine ca stiu ca nu merit vreun premiu. Suntem amandoi, adica aman3, adica amantoti niste simpli utilizatori. Nu stiu cu ce a putut contribui pe site sa i se aduca nu stiu ce premiu. Nu stiu ce e cu epurila, stiu doar ca e suspendat si a revenit cu epulila.

Întrebări similare