L-am lovit şi eu pe unu' la boaşe, şi i-am făcut ouăle omletă.
... săracu', ce se târa pe jos...
Sper că nu-mi vei face și mie așa ceva... vrei să fac iar asta?
http://beneaththetangles.files.wordpress.com/2010/10/tomoya1.jpg
Bravo, Veru! Așa te vreau!
Mersi,dar cam mă durea şi pe mine când vedeam râma aia de băiat cum se zbătea pe podea...auci! :C
Asta nu e nimic pe langă ce-am văzut eu!
Ce anume? :O
Hai că mi-ai acaparat atenţia!
Îți zic prin mesaj dacă vrei. Mai sunt pe ici, pe colo, copii sub 3 ani.
Aham,înţeleg. :3
„Slab, exceele, slab."
Schelet ambulant, Fr33dom, schelet ambulant.
Fr33dome*
Nu, scheletul mau ambulant! Este Fr33dom.
Mă tem că nu'i disponibil numele. Încearcă altul.
Nu l-am articulat. Tu nu meriți să-ți fie numele articulat, odată ce i-a fost articulat și lui exceel!
Bun. Dar nu's scheletul tău ambulant. ( ''Nu, scheletul mau ambulant! Este Fr33dom. '')
Scheletul mau ambulant, nu te mai zbate! În curand o să te mănance cainii mei, dar mai întai să mai pui cateva oase pe tine!
Am destule, mulţumesc. Corciturile alea o să o încurce rău de tot dacă se apropie de mine. Şi nu's scheletul tău.
Scheletul meu ambulant, degeaba te zbați!
I'm not your skeleton! -.-
Scheletul meu ambulant, îți înțeleg suferința, dar cred că trebuie să-ți găsim un psiholog. Sî-ți fie rușine de cine ești nu e prea în regulă!
I said...I am not YOUR skeleton. Not I'm not a skeleton. See the difference?
Scheletul meu ambulant, te duc înapoi la casa de schelete ambulante dacă mă mai enervezi mult!
Uite, ţi s-a trezit avocatul (exceelul). Şi... buun. I am not YOUR skeleton, I am not YOUR skeleton, I am not YOUR skeletoon!
Scheletul meu ambulant, trebuie să te duc la Spitalul 9! URGENT!
Scheletul meu ambulant, mami este aici. Gata. Depresia trebuie să se termine. Sunt aici. Totul va fi OK.
Dacă mai vorbești urat de exceel JUR că o să fac ceva ce n-am făcut niciodată:o să intru în lista ta de răspunsuri și o să ți le raportez pe toate, unul cate unul!
Nu jura că'ţi faci păcate.
Scheletul meu ambulant, ce te interesează pe tine că-mi fac păcate?
Vrei să-ți fac ce i-a făcut Veru acelui băiat?
Fiind schelet, nu mai am receptori tactili. Poţi da cât vrei, pe tine o să te doară.
Bine. Mai aștept puțin până te îngrași, scheletul meu ambulant!
Poate pentru tine..pentru mine nu e trist.
Iti place?