Îi iau pepenele şi îl las să zacă în găleată.
Dar mai întâi îl duc în curte la vecina. De ce să zacă în curtea mea?
Tot ma intreb ce ai scris pe Google cand ai cautat imaginea.
A,nu,am găsit-o întâmplător!
...şi mi-am zis: "Doamne, ce drăguţ ar fi să găsesc boracul ăla la mine în curte!"
Şi am vrut să văd şi părerea voastră.
Tu ce ai face cu el daca l-ai gasi?
Logic ar fi să-l iau de mânuţă, să merg la poliţie...dar eu aş lua o cutie mare, aş băga o felie de pepene să intre din prima (poate-i sălbatic!), şi scriu pe ea "destinaţia AFRICA"...
Dar tu n-ai răspuns la întrebare! :c
Probabil ca m-ar mustra constiinta, dar...l-asi lasa acolo, stiu si eu, asi pune pe altcineva sa il "mute", poate e al cuiva.Ar fi ceva in genul "Mi-ai stricat ziua copile".
E bine şi aşa... ăsta e singurul răspuns paşnic din toate!
Toti userii l-ar arunca, sau l-ar omorî...nimeni nu-l lasă în pace sau îl ajută. :C
I-as face cunostinta cu sarpele meu, nu-l hranesc eu de loc deci sa-si caute hrana...
*Ha,ha! Vezi bunica, vezi? Ti-am zis eu ca un pitic negru intr-o galeata cu apa a mancat ultima felie de pepene! Ti-am zis, ti-am zis? Vezi ca nu sunt nebun?*
Eu mai am o singură bunică şi aceea nici nu se ridică din pat, deci eu sunt la mătuşămea.
"Dinaaaaaa! (ce? aşa îi zic de mică!) E un ţâgan în curte şi vrea să pape pui! "
Cel mai probabil chiar aşa aş reacţiona. Apoi aş fugi în casă.
Zyklon B?
Dap.
Auchwitz...Birkenau...multe s'au întâmplat pe acolo.
Mă gândeam că poate ai găsit un ziclon C sau D, ceva mai ''strong''.
Z.
Nu i'a plăcut roboţelului cuvântul...tot cum a vrut el l-a lăsat-.-
Hmm...mai ai evrei?
Ii fac cunostinta cu el :
http://www.myfacewhen.net/view/5895-impossibru-surfer-dude
Voi scapa de el in cateva minute, se va speria >:)
Efect imediat, garantat :))
Ii bag degetele in ochii si apoi il las singur pe camp cu vacile si taurii de acolo.
Poate se mai albeşte, nu?
Pai daca tot face baie, sa faca si sa fac cum trebuie
As lovi cu piciorul galeata ca sa se rastoarne apoi asi pune galeata la inmuiat timp de 3 luni.
MrBadGuy întreabă:
MaliciousDeath întreabă:
LisaJulie întreabă: