dat's so good.
Faptul că mi-am pierdut hazul de o zi și 34 de minute mă face să fac o destăinuire.
Stăteam ieri în fața laptopului și mă uitam la întrebările de pe TPU, când ți-am văzut poza de profil și mi s-a...
Stai, că nu era asta.
Într-un moment de melancolie totală, mi'amintisem că singurul motiv pentru care am rămas la categoria asta era să-ți urmăresc răspunsurile. :3
Apoi ai plecat,
Și m-ai lăsat,
Excitat,
Pe un pat,
Ofticat,
Dezolat.
Pnm, eram așa supărat că mi-am aruncat pe geam borcanu' CU Colecția de unghii. (ale voastre. Nu'ntreba)
Trebuia să zic o minciună, nu?
Tot ce am zis mai sus era o minciună c:
Sau nu.
Ideea principală e că ieri am ieșit afară și mi-a căzut borcanul de care vorbeam mai înainte în cap.
o fi semn divin.
În sfârşit o fiinţă umană care are talent. (nu zic că a fost prea ingenioasă partea în care am apărut eu, dar per total a fost okay...)
Si din cauza asta fug eu de pareri T~T
Da' ce-am zis rau, amiga?
"nu zic că a fost prea ingenioasă" sunt atat de ranita;~;
Bine, bine...Reformulez. ![]()
,, Prea ingenioasa nu zic ca a fost, DAR A FOST OKAY IN MARE PARTE''
Acum e mai binie?
Parcaa sunt mai putin ranita :]
Ftw, iar n-a mers! *va urasc puteri magice (neexistente)!*
Tu trebuia sa spui:,, te urasc''... nu ca esti mai putin ranita. ![]()
Okay, se pare ca acum eu sunt cea ranita.
Ne-am ranit reciproc, deci acum ar trebui sa fim chit. Da? Daaa
Nope
Bba da. Vezi ca am fost declarata profesionista la gadilat, asa ca nu te pune cu mine
Uuuu. ![]()
Nassol.
Nu se pune daca :
-minti
-inventezi
-sau nu vreau eu sa se puna
In cazul asta merg primele 2 variante, a 3 a nope (deoarece chiar voiam sa te vad incercand sa ma gadili-eu nu ma gadil)
Macar prefa-te ca ma crezi, ce naiba
Si imi pare rau, dar te cam inseli. In privinta a toot. Pun pariu ca n-ai incercat niciodata sa-ti gadili cerul gurii.
http://i.imgur.com/X7Q1ogP.gif
srrry, ma joc SweetFlirt acum, pls, putina intimitate
Jocul ala e mai important decat convorbirea nostra interersanta. Ofc. K
Nope.
Hai sa,, convorbim'' in continuare daca vrei.
*poate ma ajuta la joc, yaay*
Ohh Martin, dude, m8, lasaa, nu vreau sa-ti stau in cale
De ce, man?
Lasa, man ca nu-i nimic, man
Ok *sigh*
Deci 1. Doar mie mi se scoala, serios? ![]()
Si 2. 2.2.* altii cativa 2 cu ecou* :
Eu la varsta ta ciobeam peretii lu' vecinu' de langa cu Bayblade-uri chinezesti in timp ce tu scrii povesti ecchi - semi hentai despre mine cu mi se scoala! ![]()
Si partea a doua in care isi zice parerea cealalta personalitate a mea( n-am patit):
- Uite numarul meu * intinde o foaie de hartie* sper sa vi in seara asta la mine sa imi faci inca o poveste de genu'! ![]()
Da, nu stiu de unde a iesit asta... in fine, e destul de smechera!
Call me zomaba (/ ^w^ \) (/w\)
ZZomba ^_^.
Poate va parea dur, dar eu l-am trimis *~* il voiam inapoi pe Seba-san, ca mi se facuse dor de pachetul lui de muschi.
Ohh nu plangee
Vezi ca ai ţâţele mari, ar trebui sa-mi multumesti. Nerecunoscatoareo
"
" (tu ai cerut...)
ultima minciuna pe care am spus-o a fost ca i-am spus unei fete ca nu m-am uitat la Violetta... De fapt m-am uitat. La toate cele 3 sezoane :'( Let the h8 begin. (raspund si eu dupa 2 sapt. ca un om normal. da)
dc ai pus emoticonul ala raule
LisaJulie întreabă: