| Andy1994 a întrebat:

am si eu o mica mare itnrebare de castrare ..sunt tanar la varsta de 83 de ani,recent m-am indragostit de lampa casei dar pisica vecinului nu ne accepta dragostea in imparatia cainilor. Am discutat cu ciuperca de pe picior si a zis ca este normal dar a spus sa fiu puternic. Nu mai stiu ce sa fac,cartofi se uita la mine si ma saluta ca niste nazisti iar usa tot latra puternic. Am ramas si fara hartie la WC, este posibil ca toate aceste probleme sa fie din cauza pestelui cantaret de pe tavan? DAU FUNDA si multumesc!

Răspuns Câştigător
| W3R4 a răspuns:

Ă...pot doar să-ţi dau puţină hârtie.
http://blog.toiletpaperworld.com/......paper2.jpg

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa e.Cum spui tu.

| zurick a răspuns:

Hai la atac sa omoram pisica! Ca impiedica o dragoste adevarata neadevarata.Cine se alatura?

| єχcєєℓ a răspuns:

Îți dau 2 palme...te trezești...a fost doar un vis.Culcă-te la loc.

| suităr a răspuns:

Mișca pe Trivia/Amuzante mai repede... avem nevoie de tine acolo.
P.S e o categorie super

| suităr a răspuns:

Am prezis eu ca o sa vii smug

| Seducatorul a răspuns:

ideaIncearca cu un ciorap pietrificat!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Atunci eu sunt mic (,) copil pe langa tine...

| gingergirl1 a răspuns:

Toti aveti chef azi de caterinca, nu? laughing

| iubesc a răspuns:

Vai de capul meu.

| MIRUNAmyra a răspuns:

Lasa drogurile!

| MaryWhiteRose a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, pestele ti-a pus gand rau, ce sa mai? worried Esti dus, n-ai sanse sa supravietuiesti.winking

| gabytofan a răspuns:

Loooooooooooooooooooooooooool

| gabytofan a răspuns:

Depinde cu cine faci banking

| FCMMM a răspuns:

Serios? laughing Atunci trateaza ciuperca, mananca cartofii, omoara pisica, la WC foloseste frunze. Daca mori, pestele clar iti va canta o melodie de ramas bun.

| Constipata69 a răspuns:

Toate astea se intampla din cauza budincii clarvazatoare din dulapul tau. Ea a pus o omida sa-ti faca farmece. Adica pisica oricum n-are cum sa intre in imparatia cainilor si de ciuda te-a speriat ca nu intri nici tu.
Ramai calm si eutanasiaza-ti ciuperca aia.
Ps: esti sigur ca nu te-ai indragostit de lampa lu satana?
Zic si eu...