HepHap
| HepHap a întrebat:

SENZATIONAL!

Elena Ceausescu ar fi prevazut ca sfarsitul lumii va avea loc in 2012. O echipa de cercetatori din Burkina Faso, sositi la Bucuresti, au descoperit o serie de dovezi incontestabile, pe care Elena Ceausescu le-ar fi codificat, lasandu-le mostenire posteritatii.
S-a descoperit ca, daca se ia lungimea Stadionului National, se imparte la ratia personala de margarina din anii '80, se inmulteste cu raza tevii pustii de vanatoare a tovarasului secretar general de partid, se aduna factorialul inaltimii toaletelor din Casa Poporului iar rezultatul obtinut se divide cu 10/11 din diagonala peronului de metrou de la Semanatoarea, inmultindu-se la final totul cu greutatea trabucului primit de la Fidel Castro, rezultatul obtinut este 2012! Cunoscute fiind abilitatile de inginer ale Elenei Ceausescu, a devenit evident ca aceasta a "semnalat" astfel insemnatatea anului 2012 in evolutia omenirii.

Sursa: http://aipusbotul.ro/Elena_Ceausescu_mai_tare_ca_Nostrad amus/

Ce parere aveti?

18 răspunsuri:
HepHap
| HepHap explică:

Vad ca linkul nu mai merge, probabil a fost sters de ceva grup guvernamental. Dar informatia este cat se poate de adevarata.

| Elly4all a răspuns:

straight face..aolo..naspa..desi cu toate calculele alea mai pierdut de multlaughing

| AriuxDomex a răspuns:

Ce calcule haioaserolling on the floor

| angela_7705 a răspuns:

Nu-mi merge linkul; deci pana nu vad nu cred

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu ai dat linkul asta numai ca sa ne bagi pe noi in ceata!
Dar, las' ca ma fac eu mare si fac toate calculele alea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a prevazut ca o sa moara de glontz?

| kathessa a răspuns:

Cred ca va plictisiti foaaaaaarte tare... Succes in continuare.

| yoshicumine a răspuns:

Hmm. e o prostie...laughing

| girlxx21 a răspuns:

Nostradamus laughing)

| 1968 a răspuns:

Ori ce e posibil pana nu te cenzureaza cineva!

| maryana5 a răspuns:

Mie nu mi-a dat 2012 mi-a dat 45903201 perioada 1 straight face
sa fie o farsa thinking hmm un fenomen incredibil thinking
xoxo, mary oh go on rolling on the floor

| cioko19 a răspuns:

Foarte tarelaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am obtinut alt rezultat facand acele calcule:2009. Este cumva vreo formula de calcul pentru a afla ziua?
tongue

| Casiana a răspuns:

Senzational, o fu sau nu o fi adevarat, eu ma simt ca la Dan Diaconesculaughing!

| khrysu a răspuns:

Foarte...ingenioasa treabalaughing

| Drauzy a răspuns:

laughing)doamne cat de penibile sunt valorile... de ce tocmai aceste valori? ce treaba are peronul? trabucul?laughing)) OMG this is good laughing Stadionul National nici nu mai exista laughing) asa ca se schimba si data laughing)big grin

| OnlyHope a răspuns:

Site-ul tau este ''ai pus botul''...Cam tarziu raspund la intrebare, dar...

| Creatsa_1469 a răspuns:

Sa mor ce mai calcule si ce mai informatii mai