La Nini m-am uitat si eu, am vazut ca l-au dat aseara pe la 3 pe Disney, dar n-am mai avut rabdare sa ma uit iar, e plictisitor.
Dacă nu ar fi fost pentru copii şi şi-ar fi tras-o, ar fi fost mai bun. Pentru mine.
Nu mă fratere e sigla unei tilinuvele...:-@ caută pe gugăl
http://ro.wikipedia.org/wiki/Nin%C3%AD
Stii ce ai scris aici?
"Ce e Nini?"
Nu crezi ca mai bine scriai "who is Nini?"
intrebam si eu...
Dacă ştiam că e vorba de o persoană, sau mai multe, da. Dar n'am ştiut.
Uneori ma uit la Violetta cand n-am ce face.La Nini m-am uitat si mi-a placut la inceput.
Am vazut toate episoadele de la nini, pe atunci cand au aparut erram inebunita dupa ele.
Mda... Era cateodata haioasa Nini, alteori ma scarbea cu dramele. Dar la Violetta rad in continuu de Jade, Olga si Rammalo, Gregorio sau cum naibii s-o scrie si de Andres. Cum s-o scrie.
Sunt de acord cu tine.
Nu e desen...
Ce-o fi. Nu ma uit pe canele de desene.
Mie imi plac amandoua, Violetta mi-a placut ca si prietenele mele se uitau. dar mai mult Nini
Nini imi placea prin 2010 cand a aparut, acuma mi se par stupide serialele de pe disnei, actorii sunt prefacuti[mai ales in violetta], nu se pricep de loc, personajele sunt exagerate si devine enervant sa-i auzi cum se prostesc la tv cand canta violetta iti sar timpanele din urechi .
M-am uitat și eu de curiozitate și tot ce am văzut era o babă Ludmila sau cum o chema...borâtâ mai ceva ca ăla Leon...
BogdanAiud întreabă:
LisaJulie întreabă: