| Mokaxoxo a întrebat:

Stii? Nu vrau sa te supar,nu am nici o intentie sa fac asta, dar trebuie sa aflii adevarul.Esti pregatit? Nu-i asa ca esti pregatit? Bine iti voi spune...Mos Craciun nu exista!

Răspuns Câştigător
| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Si eu am ceva sa iti spun. Esti pregatita? Te tii bine pe picioare? Mikey Mouse nu exista! E in regula? Poti trece peste?

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ba,există!

| condemnedAntagonist a răspuns:

Copy -paste. Dacă n-ai amuzament în tine, renunţă.

| Mokaxoxo explică (pentru condemnedAntagonist):

Nu am dat copy-paste.Cand eram mica am gait cam asa ceva scris in carnetul surorii mele, iar acum am scris-o.

| CristinaLorena a răspuns:

Ba exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii? Nu vreau sa te supar, nu am nici o intentie sa fac asta, dar trebuie sa afli adevarul.Esti pregatit? Nu-i asa ca esti pregatit? Bine iti voi spune...Mos Craciun exista! Nu vine pe la tine pentru ca nu ai fost cuminte, dar asta e alta chestie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ştiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba egzista.i-am scris si am primit raspuns.in privinta cadoului.mi-a zis ca DA.de ce minti?

| ILoveTacos a răspuns:

crying NU POT SA CREEEEDD!

Si eu i-am cerut papusa Justin Bieber anul asta... crying Da tot nu te cred.Stiu ca ma minti.Mosul chiar exista.Si imi aduce in fiecare ani cadouri, chiar seamana putin cu tata.Ar trebui sa ma ingrijorez ca mama, desi e casatorita cu tata, il pupa pe mosu?

| OctaLoL a răspuns:

OMG! Iti dai seama ce ai descoperit?

| AlexNet74 a răspuns:

Stiam deja dar nu cred ca e bine ca ai pus aceasta "intrebare" (de fapt exclamatie) poate cineva va vedea si nu stia.

| Fiona232 a răspuns:

Vaiiiiii... ce nenorocire

| Camirzan_Ileana_1980 a răspuns:

Vaaai, ce nenorocire... Dar tu vrei sa afli adevarul? Esti pregatit? Nici Zana-Maseluta nu exista!

Întrebări similare