| Vladz11 a întrebat:

Stii un banc tare? Scrie aici!

O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lângă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită în sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!

Răspuns Câştigător
| FanMJJ a răspuns:

Paiii
era un jucator de cs si folosea wall
intr-o noapte cand juca a dat un head-shot prin perete si deodata a ajuns in iad
dupa 2 saptamani dracu il suna pe Dumnezeu
Doamne pe cine mi-ai trimis
asta arunca toate cazanele, imi omoara toti draci si striga in gura mare, UNDE DRACU SE PLANTEAZA BOMBA AIA rolling on the floor

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

În apartamentul unei familii care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică şi electrică, un reporter întreabă:
- Ce faceţi dacă vă este frig?
- Ne strîngem în jurul lumînării.
- Dar dacă este foarte frig?
- Ne apropiem şi mai mult de ea.
- Dar dacă este ger cu temperatură sub -20 C?
- În acest caz, aprindem lumînarea...

rolling on the floor

| TheToxicNightmare a răspuns:

Foaie verde, foi de soc da-te jos din pluta c-a mancat pisica apa.

| Byencutzz a răspuns:

Zic eu unurolling on the floor)
deci un nebun trecea p langa un lac si gasi un pestisor care indeplinea 3 dorinte.Il pune sa-si indeplineasca dorintele:
- ce sa-mi doresc... hm stiu sa fiu sanatos
BOOM! dorinta se indeplini
- mama sunt sanatos luam'ar dq rolling on the floor
BOMM! dorinta se indeplini. si ajunse in iad langa niste cazane in care clocotea sangele(laughing))) )
-mama sunt in iad sa innebunescrolling on the floor
BOMM! dorina se indeplinirolling on the floor

| Byencutzz a răspuns:

- Auzi Nae, nevasta-mea s-a dus la dentist si de frica i-a zis ca mai bine face un copil, decat sa-si scoata o masea.
- Si ce i-a zis dentistul?
- Hotarati-va doamna, ca sa stiu cum aranjez scaunul...

Bula merge la o casa de curve si cand ii e viata mai dulce bate cineva la usa.
- Cine e?
- Vampirul.
- Ati gresit adresa. Aici se suge p..., mai sus, la etaj se suge sange.

Dati-mi va rog, un prezervativ negru!
- Dar negrul subtiaza, de ce va trebuie negru?
- Mi-a murit un prieten si ma duc la vaduva lui sa-i prezint condoleante.

| Andr3yCzz a răspuns:

Foaie verde castravete, am dat headshoot prin perete
Nu sunt coade, e bulan
Si adminu' mi-a dat BAN!

| sanders a răspuns:

Intr-o zi o blonda isi da demisia de la servici pentru ca colegii ei spuneau bancuri cu blonde si o suparau f tare.cand se duce cu masina spre casa ea trece pe langa un lan de grau apoi incepe si radioul sa difuzeze bancuri cu blonde, ea de furie se da jos calca radioul in picioare iar in lanul de grau vede o blonda care incerca sa vasleasca.Blonda suparata ii spune:fa proasto nu vezi ca din cauza femeilor ca tine incepe lumea sa faca bancuri urate despre noi blondele, daca asa putea sa inot as veni la tine si deas baterolling on the floor))

| deeaea a răspuns:

ANUNT! "Angajam vanzatoare". Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul
in stoc... ii aburim, ii amanam". Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - Manusi aveti? V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5? - De piele, normale, cu 5 degete V: Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri, acum imi dai hartie igienica?

| deeaea a răspuns:

Teroristii il rapesc pe Basescu si apoi il suna pe Tariceanu:

- L-am rapit pe presedintele vostru. Pana maine la ora 12. 00, puneti mana de la mana si strangeti 2 milioane de euro, altfel ii dam foc!

A doua zi, teroristii suna si zic:

- Taricene, ai facut ce ti-am cerut?

- Da, am pus mana da la mana si...

- Si?!?

- Am strans doi litri de benzina