| lipitoOarea a întrebat:

Va anunt cu parere de rau ca TPU s-a stins din viata. Odihneasca-se in pace! Inmormantarea va avea loc maine intre orele 10 :00am si 12:30pm. Sunteti inviatati cu totii la pomana ce va avea loc la restaurantul " trivia/ amuzante". Rog pe toti cei care vin sa aduca cate ceva ( de ex. lumanari, sicriu, bani pentru ochii mortului si alte chestii nafolositoare ca acestea). Spuneti de acum ce preferinte aveti, ce veti aduce si ce rol veti ocupa( popa, bocitoare etc.). Va asteptam cu drag! fundoi + multe voturi

15 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Eu mancator de coliva.

| Musique a răspuns:

TPU real traieste.
E acolo undeva in inima celor care sunt cu adevarat comicari, amuzanti si inteligenti!

| ViezurE a răspuns:

Ciorditor de prajiturele si suc.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Salvatoarea,nu las TPU sa moara love struck

| Polaris a răspuns:

Sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| LolNope a răspuns:

Bocitoare.

Vai,TPU,de ce te-ai stins,erai asa de bun,erai atat de tanar.
Un site la inceput der drum,se presupunea sa ajungi un fel de Facebooki, dar nu, tu te-ai stins!
*lacrimile si mucii se amesteca*

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

BOCITOARE!smugsmug,dar pot ajuta si la mancare,imi mai sar mucii pe acolo, ba un par pubian, ba o lacrima...merge!

Dumnezeu sa-l odihneasca,a fost un site bun,pana nu au aparut cocalari,ptzi, persoane far aminte, etc!happy

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Auzi la astia laughing
eu am scris fl*c dar astia au zis par pubian!laughing

| ZoOzOLe a răspuns:

GROPAReasa, din pacate e ff adevarat imi pare rau, da cred ca pomana se face la Gastronomie...

| CrazyLife a răspuns:

BOcitoareeesmug Aduc un scriuu Si colivaa

| RockLegend a răspuns:

Eu o sa fiu ospatar big grin

| Emmy_4970 a răspuns:

Popa : odihnestete in pace robul lui technozeu fiu al inginerului iisus si prea buna fecioara maria ce te-a uns cu prea multa grija! si o sa aduc un plover

| Pufo a răspuns:

Daca gatesate SalamdePorcpentruTriviaAmuzante eu nu vin laughing

| Aaaaaaaaandrei a răspuns:

Eu popa