anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se intampla des sa radeti cand va amintiti ceva? Mi se intampla de multe ori si mie personal mi se pare amuzant cand ii vad si pe altii big grin pana la urma nu-i ceva rau sa razi (cu exceptia sa nu razi la un perete)

4 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Eu cateodata daca imi amintesc ceva amuzant incep sa rad si daca sunt pe strada. Odata mi-am amintit o faza cu un coleg si am inceput sa rad tare, fara sa ma opresc si sa ma tin de burta.Cei care se uitau la mine sau treceau incepeau si ei sa rada!

| LastChance a răspuns:

Da, mi se intampla. Se spune ca prostul rade de ce isi aduce aminte, dar eu nu cred asta. Rad in hohote cand imi aduc aminte de ceva din trecut amuzant si nu mi se pare prostesc. Cred ca ni se intampla tuturor asta. Uneori mai rad si la pereti. Ce e gresit? big grin

| Licuriici a răspuns:

A sad eu rad numa la pereti laughing

| fluturas a răspuns:

Da, cam prea des laughing
adica cateodata sunt foarte figura laughing este cand rad fara motiv, de exemplu vineri radeam in ora de fizica de nu mai puteam x_X nu se stie de ce laughing si m-a ascultat diriga big grin
sau este cand rad si sunt suparata si rad asa singura laughing
pe altii nu prea i-am vazut sa rada asa din senin...doar doi colegi am care rad cam din orice tot timpulhappy