TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
12345678910111213141516161819202122232425262728nec
în 8 Iulie 2024 | 12345678910111213141516161819202122232425262728nec întreabă:

Unde se afla vulcanii noroiosi

3
Răspunde Raportează
Florinnirolf
în 7 Iulie 2024 | Florinnirolf întreabă:

Salut! Îmi trebuie pașaport dacă vreau să plec în Turcia cu avionul? Sau pot trece doar cu buletinul

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2024 |

Bună, am 14 ani și nu am mai mers cu trenul niciodată si pe 20 trebuie sa ma duc în Târgu Mureș eu fiind din Focșani și nu prea știu cum sa procedez la schimbări, adică când trebuie sa schimb...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2024 |

Imi ajung 300 de euro doar bani de buzunar (fara cazare) pentru 4 zile in Budapesta? Micul dejun il am asigurat. Cine a mai fost? Cat ati cheltuit?

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

Dacă vrei sa mergi in teritorii care aparțin statului francez ca Wallis și Futuna, Mayotte, Reunion, Polinezia Franceza(Bora Bora și Tahiti), Vanuatu sau Noua Caledonie( știu ca sunt violențe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Calinm22
în 4 Iulie 2024 | Calinm22 întreabă:

Peste 2 săptămâni plec din țară să muncesc și aș vrea să știu dacă am cum sa trec de verificarea bagajelor înainte de îmbarcarea in avion fara sa mă fac de rușine că dețin jucării sexuale,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
RadulescuAlexandra
în 3 Iulie 2024 | RadulescuAlexandra întreabă:

Buna ziua! Am sa calatoresc cu avionul si am bagaj de mana si as dori sa iau un tablou mai mare decat bagajul, sa- l tin in mana pana in avion! Aveti idee daca exista vreo problema? Sau trebuie sa iau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dimulescualexandra
în 3 Iulie 2024 | Dimulescualexandra întreabă:

Știe cineva dacă te poți da cu jetski ul în Costinești și de unde îl poți lua?

2
Răspunde Raportează
CulicovschiAndrei
în 3 Iulie 2024 | CulicovschiAndrei întreabă:

Buna dimineata! Vreau sa plec duminica in Olanda in concediu cu masina,ma poate ajuta cineva care a mai fost cu cateva sfaturi,roviniete, drum pareri etc...

1
Răspunde Raportează
titititvgfyi
în 3 Iulie 2024 | titititvgfyi întreabă:

Daca am anulat check in ul la nvs imi mai primesc banii inapoi?

0
Răspunde primul Raportează
1232LAVINIA123
în 2 Iulie 2024 | 1232LAVINIA123 întreabă:

Buna ziua! Dupa cat timp ma pot reintoarce in USA, am fost anul acesta 3 sap? Precizez ca detin viza de turist. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 2 Iulie 2024 | Mihaela2023 întreabă:

Am fost in vacantă cu câteva prietene in Egipt şi am vrut să vizităm piramidele dar trebuia sa plătim intrarea si noi aveam banii în euro şi omul care lucra acolo nu a primit banii, a țipat la...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Calinm22
în 1 Iulie 2024 | Calinm22 întreabă:

Pe 19 iulie plec din țară și am voie sa pun o jucărie sexuală în bagajul de cală? Și aș vrea să știu dacă verifica bagajele cu toată lumea de față, pentru că nu aș vrea să vadă cineva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
guest111
în 1 Iulie 2024 | guest111 întreabă:

Care este cea mai noua salina din Romania? Adica ultima infiintata?

2
Răspunde Raportează
JordToph3r
în 30 Iunie 2024 | JordToph3r întreabă:

Salutare, Pentru familie(doi adulti si un copil) ce recomandati : eforie sud, saturn sau eforie nord?

7
Răspunde Raportează
Florentina1906
în 29 Iunie 2024 | Florentina1906 întreabă:

Bună ziua, dacă vrem sa mergem în Bulgaria cu copii și noi nu suntem căsătoriți trebuie sa avem dovada ceva sau e suficient sa avem pașapoartele?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2024 |

Inainte de ziua zborului, e musai sa-ti faci check-inul cu cateva zile inainte, de ce nu cand esti in aeroport, înaite de îmbarcare?

4
Răspunde Raportează
BiancaAndreeaNicoketa
în 27 Iunie 2024 | BiancaAndreeaNicoketa întreabă:

Salut, cunoaste cineva restaurante prin Timișoara unde se poate platii cu cardul turist sodexo (pluxe ). Fără cazare Apreciez daca stie cineva, mersi?

2
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 26 Iunie 2024 | BeingSelfless întreabă:

Sunt puțin confuz despre biletele de zbor, dus- întors (o țară din Asia, nu spun unde, nu cred că are relevanță destinația). Pe Google Flights, un zbor dus costă vreo 2500 Lei, iar întors...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 26 Iunie 2024 | DaciaRomania întreabă:

V-ați duce dacă ați avea posibilitatea într-o expediție gen "Cireșarii"?

4
Răspunde Raportează
RaduVicentiu5
în 26 Iunie 2024 | RaduVicentiu5 întreabă:

Buna ziua, am facut o rezervare pe booking in Muntenegru, iar dupa o saptamana am aflat ca nu pot sa ma mai duc in data respectiva si am cerut anularea rezervarii... Dar mi- au cerut 430 de euro pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Crissty8
în 25 Iunie 2024 | Crissty8 întreabă:

Salut,știe cineva care e distanta dintre Gara Eforie Nord și plaja?

5
Răspunde Raportează
Duebeu
în 25 Iunie 2024 | Duebeu întreabă:

Sa raspunda doar cei care se pricep la asta nu orice taran care îsi da cu parerea. Stie cineva cum pot sa ma mut de tot în Canada? Ma refer sa locuiesc acolo si sa stau, eu am deja venit mare cu afaceri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anamaria21111
în 24 Iunie 2024 | anamaria21111 întreabă:

Buna! Am achizionat bilete de avion cu compania pegasus catre Turcia, din neatentie am uitat sa imi scriu al2 lea prenume, prenumele mic. Am scris Primul prenume de pe buletin si numele de familie, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Eminescu22
în 24 Iunie 2024 | Eminescu22 întreabă:

O să călătoresc cu Wizzair și am ales și funcția wizz priority. Eu nu am troller, doar un rucsac care este puțin sub mărimea trollerului pe care îl acceptă ei. Dar pe site ul lor spune că rucsacul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Thcckktdcbb
în 24 Iunie 2024 | Thcckktdcbb întreabă:

Salut, îmi poate spune cineva mai multe despre cum e viata în Danemarca fata de România? O sa ma mut zilele astea în Skagen și am auzit multe

2
Răspunde Raportează
alexandru28469474
în 23 Iunie 2024 | alexandru28469474 întreabă:

Salutare tuturor! A mai fost cineva in Istanbul doar cu buletin? Urmează sa plec și eu, si merg doar cu buletin, așa cum s- a anunțat ca poți trece granița doar cu CI! A întâmpinat cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JakeVladimir
în 23 Iunie 2024 | JakeVladimir întreabă:

Salut! Prin Iulie as vrea sa merg cu niste prieteni in Vama Veche cu cortul și nu prea știm cum să căutăm loc pe plaja pentru corturi. Este doar pe preț sau exista și locuri unde poți sta gratis?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 23 Iunie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Ce stiti de site-ul rome2rio? E bun? Am gasit acolo niste mijloace de transport pe care nu le-am vazut pe alte site-uri. O fi actualizat si corect?

0
Răspunde primul Raportează
David888
în 20 Iunie 2024 | David888 întreabă:

E gratis să merg cu trenul dacă sunt elev Iași- Vâlcea?

2
Răspunde Raportează
AnaLadyMax
în 20 Iunie 2024 | AnaLadyMax întreabă:

Bună. Pe ce site pot vedea oferte avatnajoase de vacanta last minute care sa nu fie țeapă? Mersi

1
Răspunde Raportează
Ishsjsu
în 19 Iunie 2024 | Ishsjsu întreabă:

Cum de unii obtin viza de America pe 10 ani? Stiu cateva vedete din Romania care au obtinut- o parca pe 10 ani, cum? Sau cum vine asta? Adica ei poate sa se mute acolo timp de 10 ani si sa stea acolo ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ishsjsu

Cum se aplica pentru viza de America? Poti tu sa alegi pe cati ani sa- ti dea viza sau cum? (Ca turist) adica am auzit ca poti sa depui pentru viza si sa- ti dea 5, 10 ani sa ai viza sa te duci acolo...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maxmix5
în 19 Iunie 2024 | maxmix5 întreabă:

Salut! Cel mai bun drum cu mașina spre Belgia. Mulțumesc.

5
Răspunde Raportează
Ishsjsu

Buna, daca vreau sa ma duc în canada pentru 6 luni ca turist ce trebuie sa fac? Sau ce o sa trebuiasca sa am mai exact ce o sa ma întrebe cei cu viza? Adica eu vreau sa merg acolo pentru 6 luni ca sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StefAn2006Miau
în 18 Iunie 2024 | StefAn2006Miau întreabă:

Buna intrebare urgentaaa! Ma duc cu trenul la Arad de la Oradea si soferul mi- a spus sa ma dau in asa zisa gara veche din Arad. Is mai multe gari? Cum sa- mi dau seama care e gara veche sau a cata statie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maxmix5
în 18 Iunie 2024 | maxmix5 întreabă:

Buna ziua. Intenționez să fac un drum cu mașina de la Satu- Mare în Belgia - Charleroi cu familia. Vă rog să- mi spuneți care ar fi cel mai sigur și optim traseu (de preferat neaglomerat si de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mirel1994
în 18 Iunie 2024 | Mirel1994 întreabă:

Va salut! La inceputul lunii August, vreau sa merg la mare impreuna cu iubita mea si nu stim ce sa alegem dintre Eforie Nord si Costinesti. Am fost doi ani la rand in Eforie, ne- a placut foarte mult...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dragobeta
în 17 Iunie 2024 | Dragobeta întreabă:

Pentru cei care sunteti din Chisinau (nu vreau informatii de pe net, pe alea le-am vazut), ce este interesant de vizitat in oras? Fara terase, restaurante si altele din astea.

1
Răspunde Raportează
GrosuDora
în 17 Iunie 2024 | GrosuDora întreabă:

Bună! Există laneige în aeroportul din Otopeni?

4
Răspunde Raportează
GrosuDora
în 16 Iunie 2024 | GrosuDora întreabă:

Bună seara! Știe cineva dacă în aeroportul din Otopeni se găsește Sol de janeiro? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie 2024 |

De unde este mai bine să-mi cumpăr un bilet de avion, de la ghișeele din Henri Coandă sau de pe platformele/aplicațiile mobile ale companiilor low-cost?

8
Răspunde Raportează
Andrei52
în 15 Iunie 2024 | Andrei52 întreabă:

Salut! Știe cineva până când mai e valabilă reducerea de student la trenuri dacă termin facultatea acum în iulie?

6
Răspunde Raportează
Anonim253hdh
în 14 Iunie 2024 | Anonim253hdh întreabă:

Buna seara! Urmeaza sa mergem in Grecia pentru o săptămână cu masina. Avem hotelul si banii de combustibil separat insa as vrea sa știu daca 1200 de euro sunt suficienți pentru mancare, poate o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 13 Iunie 2024 | LisaJulie întreabă:

Care sunt cele mai însorite orașe din Europa? Unde va petreceți vacanțele când mergeți in străinătate? Ce locuri recomandați?

4
Răspunde Raportează
Holiday
în 11 Iunie 2024 | Holiday întreabă:

Ce plaja pentru nudisti de pe litoralul romanesc recomandati si de ce? Am inteles ca nu ar mai fi ce era acum 20- 30 de ani si ca multe dintre ele nu prea mai ofera conditiile corespunzatoare practicarii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CipryDHCipry
în 11 Iunie 2024 | CipryDHCipry întreabă:

Pentru a ne caza la un hotel 2 persoane cu un copilaș pentru câteva ore de odihnă, se poate intrat doar cu unul dintre buletine!? Deoarece unul dinre cele 2 persoane nu- l are? Se poate intra doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
în 10 Iunie 2024 | Cmpeanu_Andreea_1996 întreabă:

Buna ziua. Viza de intrare in Iordania o obtin pe aeroport si daca da, unde? Sau pot sa o iau online si daca da, in cat timp o primesc? Multumesc

3
Răspunde Raportează
GabrielaBtw
în 7 Iunie 2024 | GabrielaBtw întreabă:

Buna, vreau sa cumpar niste bilete la un muzeu, am introdus datele cardului si am primit notificare pe telefon ca au blocat tranzactia in cazul in care este o frauda si trebuie sa imi dau acordul ca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
David888
în 7 Iunie 2024 | David888 întreabă:

Am voie să merg singur cu trenul Iași Vâlcea dacă am 14 ani?

7
Răspunde Raportează
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 17 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.497
  • Întrebări: 3.954.409
  • Răspunsuri: 17.662.945
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Pe aripile vantului

Pe aripile vantului

Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.351 Conversaţii