| LisaJulie a întrebat:

A mai fost cineva cu mașina prin Europa sau rulota? Cât de costisitor și solicitant este? A fost o experienta bună?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu masina de multe ori
cat de costisitor e o intrebare irelevanta, cine stie unde vrei sa mergi, cat vrei sa mergi, unde vrei sa dormi, unde vrei sa mananci.
Europa e scumpa in general, benzina scumpa, parcarile si autostrazile scumpe

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Nu cred ca știi cum e în SUA dacă vrei sa faci o execursie cu mașina cât de costa

Comparativ Europa nu e atât de scumpa

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Ba stiu, am facut 2 excursii cu masina in SUA. Ce e drept acum cativa ani. Masinile sunt f ieftine de inchiriat, benzina foarte ieftina, locuri de parcare cacalau daca nu vb de marile orase precum New York sau Chicago, autostrazi gratis.

Sunt și în Europa țări cu benzina ceva mai ieftina! Dar câte state ai traversat în SUA?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

3 pe coasta de vest
3 pe coasta de est

| mihai69 a răspuns:

Am fost cu mașina.
Cel mai lung traseu - RO, HU, AT, DE, IT, SL, HU, RO.
Nu e foarte scump. Am stat la camping, hotel, prieteni.
Am mâncat și de la magazin, și de la restaurant.
Nu e obositor dacă planifici etapele cu grijă.

| Mosotti a răspuns:

Depinde de traseu, de durata, de rulota, de masina, e relativ cat costa, etc.

Cel mai misto e sa ai autocarul ala de 5 milioane de euro, parca atata costa care e ca acasa, cu pat, bucatarie, baie, si cu ala sa faci turul la cat mai multe tari, dar aia costa enorm, insa ala e mediul ideal de a vizita lumea.
Iar in tarile de peste ape, iti baga autocarul in avion si te duce unde ai nevoie, iti continui turul.

Am vazut autocarul asta la national geo.

Iti dai seama in africa unde aia stau in colibe tu sa ai casa dupa tine cu tot ce vrei, curent, apa, net, TV, telefon, mancare, pat, etc. Stai 2-3 zile colo, 2-3 zile colo, asta as face si eu care nu-s cu, calatoriile, dar nu singur.

| cyyprian a răspuns:

Cu rulota probabil asta și vrei, sa nu fie solicitant.
Trebuie să-ți planifici dinainte.
Vezi ca sunt o grămadă de vlogeri care fac asta.