| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cum e in opinia voastra hotelul JIJO S din MAMAIA?

2 răspunsuri:
| graworu a răspuns:

Foarte bun hotel, a fost ultima noastră oprire în România, am avut o călătorie de la nord la mare. Era foarte important pentru noi să avem hotel lângă plajă (fotografia este priveliște din cameră?). Când am văzut păreri despre hotel, am fost foarte șocat și nervos. Cât de frumos a fost pentru noi când am realizat că este cu adevărat diferit de oamenii descriși! De la început, când intram în hotel, la receptie, stăteau femei foarte drăguțe, care probabil învățau, dar și o altă fată foarte drăguță o învăța, am vorbit despre Polonia.
Aveam o cameră foarte curată, cu vedere la plajă (am întrebat despre asta înainte de rezervare), de asemenea, parcare, dar trebuia să știi engleză pentru a vorbi cu lucrătorul de parcare (erau de asemenea foarte drăguți). Am cumpărat micul dejun pentru 19 RON / 1. Mic dejun în loc de două seturi (trebuie să alegeți ce doriți și vă aduc - pâine, șuncă, brânză, gem, unt, câteva roșii și măsline și ce alegeți - ouă încondeiate și 2 cârnați sau ouă fierte, cafea, ceai, suc etc). Îmi amintesc situația când mi-au dat un cârnat și în 5 minute mi-au spus într-adevăr scuze și să-mi aducă a doua, chiar nu am recunosc că am doar un... Desigur, cineva poate spune că a fost întotdeauna același lucru și foarte mic, dar Eu și soțul meu călătorim foarte des și am văzut o mulțime de hoteluri și micul dejun la acest preț cu personal foarte amabil în hotel de 3 stele a fost foarte grozav. Am lucrat și în hoteluri și știu că nu este atât de ușor să ai grijă de toți oaspeții la acest nivel. De asemenea, personalul de recepție, bucătărie, parcare a fost foarte amabil. A treia zi, Serviciul de curățenie ne-a întrebat dacă vrem ceva, curat etc. Pentru noi, era normal, nu curățau camerele zilnic, chiar și în unele hoteluri de 4 stele din țările vest-europene, ei vă informează să lăsați prosoape să se spele doar dacă este necesar din cauza mediului.
În Jijo's Hotel aveți toate informațiile din recepție la început. Pentru acest preț, locație, vederi, personal amabil pentru mine 4 stele! De asemenea, mulțumesc primirii și parcmanului pentru a spune la revedere plăcută, nu se întâmplă des să te recunoască, mai ales în hotelurile mari. Recomand.